Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hency77
tag
válasz
Alister71 #59798 üzenetére
Nekem 3-3,5 óra alatt tölti fel,de amúgy is este szoktam rátenni,úgyhogy mindegy. Az anyaga kemény műanyag. Én még hátlap nélkül rendeltem 3000 ért. Hátlap alá behelyezett töltőlappal használom,úgyhogy a csomagban található hátlapról nem tudok semmit csak amit lehet hallani hogy vastagabb,és nem megy rá a tok. Ja és tölti rendesen tokban is!
-
-
Hency77
tag
válasz
PainKiller13 #59066 üzenetére
Jó az 1,5 - 2 órának is,mivel hogy 5 voltot képes leadni a 3,5 voltos kábeles töltéssel szemben! Hátlapot én sem vettem meg pont a vastagodás miatt,viszont vannak akkufedél alá behelyezhető wireless vevők. én is azzal használom!
-
Hency77
tag
Sziasztok! Vezeték nélküli töltéshez szeretnék rendelni a hátlap alá behelyezhető lapot!
Tudna valaki segíteni honnét tudnék rendelni? Köszönöm! -
Hency77
tag
Kell hogy működjön,köszi a linket,egy próbát meg ér!
-
Hency77
tag
Sziasztok! Tudna valaki segíteni abban hogy ezt az [ultra slim QI wireless] cuccot hol lehetne még beszerezni ezen kívül? Sajnos nem enged fizetni a bankkártyámmal itt. Köszönöm!
-
Hency77
tag
Sziasztok! Online rádio hallgatásra melyik programot érdemes használni? Esetleg olyan ami kezeli az m3u fájlt? köszi
-
Hency77
tag
Én a sabermod CM12.-t raktam fel, a bluetooth problémám megoldódott!!
Most nem szaggat zenénél! Próbálkoztam több fajta CM12 ővel, egyiknél sem volt ilyen tökéletes az átvitel. Tud valaki erre magyarázatot adni? Köszi!
-
Hency77
tag
Sziasztok! Tud valaki olyan romot ajánlani amivel jól működik a bluetooth zeneátvitel? 9505 re kellene, a gyári loli az sajna nagyon akadozik. Köszi!
-
Hency77
tag
válasz
tehervonat #54805 üzenetére
Igen CM 12 vel nekem is jó volt a bluetooth,de az infrát sajnos be kellet áldoznom miatta. Aztán azért is tértem vissza a gyári lolira
-
Hency77
tag
Sziasztok!
Loli alatt a bluetooth -on a zene átvitelnél akár milyen ezközre,pl autofelyegység vagy blutooth-os fejhallgató,a zene akadozik. 4.4 alatt nem volt ilyen. Van valami program vagy megoldás erre? Köszi a választ! ÜDV -
Hency77
tag
Sziasztok!
Az új német "kiszivárgott loli alatt van lehetőség gombok átprogramozására?
A menü gomb hosszan nyomására szeretném át tenni az utoljára használt alkalmazások listáját.
Esetleg valami program erre?Köszi! ÜDV
-
Hency77
tag
Sziasztok! Az hogy lehet hogy csak 9506 ra van új loli?
-
Hency77
tag
Sziasztok!
Ez csak I9500 ra jó? 9505 re már nem lehet feltennni? Köszi!
-
Hency77
tag
Sziasztok! Tudtok olyan custom romot amiben megmarad a telefon közelségérzékelője, tenyérrel fotoképernyő stb? Mert tegnap feltettem egy cm12 est, de semmi ilyet nem tudott vele a készülék. Plusz töltés alatt nem lehetett bekapcsolni a készüléket. Ez pontosan az 5.0.2 es cm12 es rom volt. Köszi
-
Hency77
tag
Sziasztok! Hogy lehet megnézni kóddal hogy független e a telefon? Köszi! ÜDV
-
Hency77
tag
Sziasztok! A Haladókhoz lenne egy kérdésem!
CWM-6.0.4.4 -es rencovery- vel próbáltam full backup-ot csinálni a teljes romról, létre is jött a clockworkmod mappában egy 1970-03-30.03.15.38 dátumu mentés...Hát ezt vissza tenni sem engedte restore-menüpontnál, pedig mindent megcsináltam elötte amit ilyenkor kell..wipe factory stb..
Találkozott már valaki ilyennel? Az s3-asomnál mindig simán ment a mentés.
Próbáljak meg másik rencoveryt feltenni?
köszönöm ha segítetek!ÜDV
-
Hency77
tag
válasz
kutitomi73 #43466 üzenetére
Volt nekem is ilyen rootolás után, nekem factory reset megoldotta..(hangerő fel, home, és indító gomb együttes megnyomása és wipe data factory reset)
-
Hency77
tag
Sziasztok! Cwm rencivery-t szeretnék tenni az s4 re de nem odinnal. Hogy ne ugorjon a számláló. Tud valaki megoldást? Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest