- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szombó
senior tag
Sziasztok.
Már fut egy ideje az 5.0.1,az S5-ön hibátlanul.Itt viszont sokan visszatértetek a 4.4-re.Miért?
Megszokásból,vagy mert nem sikerült az 5.0.1? -
Szombó
senior tag
Sziasztok. Olvasgatom az 5.0 tapasztalatokat. Kinek bejön,kinek nem. Akinek nem miért? A külső miatt vagy mert bugos? Van olyan gyors mint a 4.4?
Akinek fent van az 5.0,nyomjon már egy Antutut. Köszi -
Szombó
senior tag
Na!! Mivel sokan megvannak elégedve az 5.0.1-el én is felteszem.
-
Szombó
senior tag
Sziasztok.
Mik a tapasztalatok,vélemények a 9506 5.0-ról? -
Szombó
senior tag
Sziasztok.
A több ablakos módhoz hogyan tudok új alkalmazást adni.Pl.nincs benne a számológép.
-
Szombó
senior tag
Sziasztok.
Kezdőképernyőn az óra helyzetét hogyan tudom változtatni?Felülről alulra. -
Szombó
senior tag
válasz
brownus #43144 üzenetére
Annak idején mikor megvettem a Z-t a Samu tulajok folyamatosan fikázták a minőségét,és az S4 volt nekik a világ legjobb telefonja.Na tessék a sokak által szent és sérthetetlen Samsung is küszködik az összeszerelés minőségével.Hála az égnek nekem egyenlőre még nincs vele bajom.A Zvel sem.Amit most párom örökölt az SP után.
-
Szombó
senior tag
Sziasztok.
A T-mobilnál megjelent 9506-ra a 4.4.2.Frissített már valaki? -
Szombó
senior tag
Hurrá!!Jön az 5.0.
[link] -
Szombó
senior tag
Sziasztok.
Tegnap este újraindítottam a telefon,majd feltöltöttem.Reggelre 100%-ról 68%-ra szívta le az akkumulátort a médiaszerver.Mi a f.szom az. -
Szombó
senior tag
válasz
ebegab92 #42651 üzenetére
Ez főleg a 9506-osnál lenne érdekes.Mert ebben Snapdragon 800 dolgozik.Furcsa lenne ha erre a hardverre azt mondanák hogy nem elég.Főleg úgy,hogy a Sony közölte,hogy az összes Z szériás telefonjára jön az 5.0.És azért ott a régebbi telefonokban van kisebb hardveres is.
-
Szombó
senior tag
Sziasztok. Hol tudom megnézni hogy a telefonom függő e?
-
-
Szombó
senior tag
Na!! Nekem nem tud segíteni senki?
-
Szombó
senior tag
Sziasztok.
Szerintetek miért tűnnek el a galériából a képek? Már másodszor. A fájlkezelő látja őket. -
Szombó
senior tag
Sziasztok.Tud valaki abban segíteni hogy a több ablakos módban hogyan tudok, egyáltalán tudok e új alkalmazást berakni. Gondolok itt pl.a számológépre mert az nincs benn a listában.
-
Szombó
senior tag
Sziasztok.Tud valaki abban segíteni hogy a több ablakos módban hogyan tudok, egyáltalán tudok e új alkalmazást berakni. Gondolok itt pl.a számológépre mert az nincs benn a listában.
-
Szombó
senior tag
Ez tök jó élő háttérkép.
[link] -
-
Szombó
senior tag
Sziasztok.
Miért van az hogy a 9506-ra csak 4.3 van? -
Szombó
senior tag
válasz
Arolotifar #41328 üzenetére
Van olyan.Egészségedre.Én meg 42-ért a Z-t a T-nél.
-
Szombó
senior tag
válasz
bb.bocs #41323 üzenetére
Hát ja.Meg googleztam de nem találtam semmi értelmeset.Feljelentés után a rendőrség imei szám alapján megkeresi.
Egyébként ezért is nem értem,miért éri meg a független telefont megvenni.A szolgáltatói készülékek általában olcsóbbak, a garancia is több.És letiltják ha akarod. -
Szombó
senior tag
Rootolás nélkül megoldható hogy eltűnjön induláskor és kikapcsoláskor a telekomos hülyeség?
-
Szombó
senior tag
válasz
Arolotifar #41304 üzenetére
Köszi.
-
Szombó
senior tag
Sziasztok.Tudnátok segíteni abban hogy hol találom a telefon sorozatszámát?Regisztrálnám a telefont.
Köszi. -
Szombó
senior tag
Használ valaki MHL adaptert a telefonhoz? Nekem van egy az SX Zhez, és azzal nem működik az S4. Vajon miért? Lehet hogy csak a gyári Samsungal megy?
-
Szombó
senior tag
Sziasztok.
Vettem egy ilyen telefont.Lenne egy kérdésem.Tudna valaki linkelni magyar kezelési útmutatót pdf-ben.?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest