- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
motoflug #63050 üzenetére
Belépsz a Google Play-be a telefonhoz tartozó adatokkal és a jobb oldalt felül megjelenő fogaskerékre kattintasz, majd a lenyíló listában az Android Eszközkezelőre.
Ha szerencséd van (és a helymeghatározás engedélyezve volt), akkor meg tudja mutatni, hogy hol a készülék.
Ugyanitt le is tudod tiltani ha gondolod... -
norrberth
addikt
válasz
motoflug #57012 üzenetére
Megnéztem volna neked, de visszatettem a 4.4.2 csokit azóta ismét öröm nyomkodni a telót!
(#57014) vwpolopg Bespájzoltam én is belőle! ennyiért ajándék. csak fontos hogy pucéron rakd fel a fürdőben! [link]
lassan fél éve lesz rajta a gyári fólia de eszméletlen erős! 1 kicsi karc nincs benne! nem karcolódik jó fajta nagyon!
-
basti2
csendes tag
válasz
motoflug #55733 üzenetére
Igen, nekem kozben a root megvolt, sot most egy softkey enablerrel mintha teglasitottam volna is, ugyhogy mindjart megy fel vmi masik ROM
Lollival az elobb Riptide GP2-ztem, meg MAME-ztam is egyet, meg N64 emuztam, kisse nehezebben megy mint a sajat kepernyojen, de teljesen elvezheto, nincs lagzas mint Kitkattel.
Youtube is jo, video lejatszas meg tokeletes.
Egyedul a FIIO DAC-omat nem hajtja meg jol, nemtom miert. (zorog csorog, mintha brutalul tul lenne vezerelve, meg mintha keverednenek a bitek
-
basti2
csendes tag
válasz
motoflug #55728 üzenetére
Mire gondolsz?
A dokkolos naptaras kepernyo igencsak zavaro, de ha onnan kilepsz, akkor utana mar (nalam) minden jol fut.
Archossal filmet nezek NAS-rol, emulatorozok, netezgetek neha.Nekem kitkattel pl. video jatszas smartdockon keresztul akadozott rendesen (mintha nem ment volna HW video decoder) Lollival minden jol mukodik (a maga hulyesegeivel egyutt, pl. a dpi a legzavarobb)
Rootolasra tudsz mondani vmit?
-
qltsar
veterán
válasz
motoflug #54007 üzenetére
Nem, nem hasznalok semmilyen appot, nalam mindig ravan kotve a bill-eger, ha dokkolon van, igy minden portraitben megy autmatikusan. Most is epp igy irok
. Ha nem kotsz ra billentyuzetet es egeret, akkor ebren marad a kijelzo ertheto okok miatt, hiszen akkor nincs semmifele beviteli periferia az erinto-kijelzon kivul
. Amint erzekeli, hogy van mas, kilovi szepen.
Hangot is szepen atviszi HDMI-n, az a resze is tok jo. Nalam ugy van megoldva, hogy egy darab USB hub-ot kotok a dokkolora, amin van a billentyuzet, eger stb, hdmi, es dokkolo tolto. Nemtudom te milyet vettel, nalam eredeti Samsung dokkolo van.
Mondjuk az eleg erdekes, hogy nem tolt ugy, hogy a kulso HUB is a sajat adapteren van, illetve a kijelzo sem megy, sot...merul
.
-
qltsar
veterán
válasz
motoflug #53987 üzenetére
Az a furcsa, hogyha en belerakom a dokkoloba kikapcsol a kijelzo, bar csak akkor, ha van rajta billentyuzet, es eger is. Ha nincs rakotve, akkor is kilovi a kepet, de nem forgatja el, es a telefon kijelzoje is aktiv marad.
Az akadozas nalam is jelen van :S, mintha nem lenne gpu rendering. Multi windownal is szaggat a youtube video, es, ha teljes kepernyore kiteszem akkor is, pedig ugyanakkora felbontast hajt meg, raadasul nem 2x, mert a telefon kijelzoje ilyenkor inaktiv.
Amugy, amint rakotod a billentyuzetet es az egeret, az osszes alkalmazas force landscapeben fog futni, es a kijelzo is kikapcsol.
Kicsit trukkoztem vele, es az volt a tapasztalatom, hogy portrait modeban sokkal folyamatosabb az egesz.
-
lkristóf
senior tag
válasz
motoflug #53987 üzenetére
Heló, nekem nincs dokkom de én a Set Orientation alkalmazást használom ha olyan helyzetbe akarnám fordítani a telefont amilyenbe alapból nem engedi. Pl: ilyen tartóba belerakom fejjel lefelé a telefont, hogy a kábellel közbe tudjam tölteni és az alkalmazással el tudom forgatni, mintha normál állapotba lenne a telefon.
Az alkalmazás egyszerű mint a faék, talán akkor is jól jön, hogy ha el akarnám forgatni a telefont de nincs kedvem felemelni az asztalról, hogy megdöntsem.
-
qltsar
veterán
válasz
motoflug #53216 üzenetére
Semmit nem allitottam. Hangero mukodik, dupla katt kovi szam, tripla katt elozo, egy katt play / pause.
Mas: Valakinek van otlete, hogy a kijelzo miert nem kapcsol vissza hivas kozben / utan, ha elemelem a fulemtol a telefont? A sensor mukodik, mert ha nem a fulemhez tartom a telefont, vagy nem takarom el a sensort, a kijelzo vilagit, de amint eltakarom utana nem kapcsol vissza. Esetleg konfigolni kell kulon? Nem ertem
-
válasz
motoflug #53151 üzenetére
Halli!
Gyakorlati tapasztalatom nincs vele, de anno én is nézegettem e-bay-en, mit lehet kapni az "új" szerzeményemhez. Akkor belefutottam ebbe én is..
Viszont el is vetettem a gondolatot.. ugyanúgy, mint a fix pedrive szerű OTG olvasókat, illetve OTG véggel is rendelkező pendriveokat.Hogy miért?
Jó, hogy vigyázz az ember a cuccára, de akarva-akaratlanul meg megfeszülhet a cuccos.. nem hinném, hogy szeretné a telefon micro USB csatija azokat az erőhatásokat, amiket egy ilyen "erőkarral" lehet(ne) okozni neki.Így maradtam egy rövid kis OTG kábelnél, ami hagy némi mozgásteret neki..
Igaz, te mást keresel.. de a lényeg ugyanaz.. én akkor már valami ilyesmi kialakítást néznék.. csak HDMI-vel.. ha van..
Persze lehet eltúlzom a féltést, de.. már azon is filózok, hogy beinvesztálok egy olcsó QI töltőbe, hogy kiméljem az USB csatit, meg mert menő manó
.. igaz, egy usb modul se túl drága a "drágaszágunkhoz"...
Hopsz.. meg is találtam a kábeles változatát, annak amit te néztél. igaz, megkérik a felárat!
Nem kerestem rá.. biztos van olcsóbban is, meg olyan aki küld is Mo-ra...ui: bár belegondolva, szegény kapott minap egy keveset!
Kocsiban ilyen tapadós izé tartóm van (GripGo)..
Ajándékba kaptam, eleinte szkeptikus voltam, de el kell ismerni, tényleg megfogja a telefont!
Nem kicsit!
Már-már a műanyagról mászik inkább le a zöld takony, mint a telefonról..
Mondjuk volt aki írta, hogy melegben már nem tart rendesen.. még nem volt alkalmam tesztelni.
Viszont az ablakra tapadó vákumos cucli.. na az már többször is megadta magát minden extra erőhatás nélkülSzóval siettem a leszedéssel, és ahogy billentettem oldalra, lefelé... ide-oda, még be volt dugva az autós töltő.. próbálom leszedni, akkor látom meg, hogy ba.. xa meg, a töltő végét a műszerfalhoz passzíroztam, és már vagy 15 fokban el van ferdülve!
Gondoltam, na nesze neked Laci, vége a gari időnek, itt lesz az első hiba..
Kihúztam.. megnézem... maga a töltő fej ferdült csak el, a telő csatija amennyire láttam, próbáltam nem sérült.
Azóta már használtam pc-re adat másolás, töltés.. szóval okés..Más!
Rendeltem én is gyári Protective tokot..
Fehérben, aminek amúgy szinte szürke az oldalsó része.
Feketében jobb lett volna, de mindegy... és meg kell mondanom, tényleg műkszik..
Sajnos sikerült farzseb magasságból járólapra ejteni.. pofán landolt.. (legalábbis úgy állt meg).
Félve emeltem fel.. nem lett semmi baja.. még a tokon se látszik semmi...Mondjuk ettől még nem fogom dobálni
Illetve valaki írta, hogy úgy használja a telót, hogy még egy, egy számmal nagyobb bebújtatós tokba is rakja...
Tudna linket dobni esetleg a tokról.. vagy milyen néven keressem neten?
Kösze!
-
qltsar
veterán
válasz
motoflug #53111 üzenetére
Még van egy Huawei G620S-em (Snapi 410) de lehet, hogy pont ma elmegy, és már nem vagyok otthon, a dokkoló meg ottvan. Bár, mivel nem OTG kompatibilis, kétlem, hogy menne vele, de ha mégsem megy el a teló ma, akkor kipróbálom este, aztán beszámolok.
@Raktár: 9505-re jött ki?
-
-
-
Petyyyyy
addikt
válasz
motoflug #53091 üzenetére
Mindenképp azt mondanám, hogy a gyanúsan olcsó darabokat ajánlott hanyagolni. A gyári/eredeti dokkolók 10K környékén mozognak. Ha van rá lehetőség, el kell menni és megtaperolni. Nekem gyári van és tökéletesen bevált a célra. 24-es monitorra csatlakoztattam HDMI kanóccal (mivel mással) egér, billentyű bedug és hasított.
Csupán annyi a különbség, hogy ilyenkor a dokkolóhoz adott töltőfejre kell csatlakoztatni az USB-t és konnektorba dugni. -
zsolosz
tag
válasz
motoflug #52316 üzenetére
Nekem tetszik a gyári is...
Megfelelő gumibogyóval, kellően mélyre helyezve nekem semmi hiányérzetem.
Pedig az ún. "audiofil" kategóriába tartoznék...
Nekem ez van:
Samsung EO-HS3303WE
Ja és egyébként van az ún. bejáratódás, ami annyit jelent, hogy legalább egy hétig szólnia kell a fülesnek, mire eléri a legjobb formáját... én egy hétig a fülembe sem dugtam, csak járattam őket...Én a fekete telot választottam, mert zavart volna a fehérség az elején, a kijelző mellett.
Egyébként mindkettő szép. Nekem legalábbis egyre inkább bejön a kinézete! -
ADP10
aktív tag
válasz
motoflug #52013 üzenetére
Most jól értem, hogy a Move to SD Card gombról van szó, és hogy ez már nincs 5.0-án?
-
Zsolaf
addikt
válasz
motoflug #52010 üzenetére
Szerintem azt már rég nem lehet asszem már Gingerbread-től kezdve nem engedik, és nem is volt róla szó, hogy visszaállítják mivel ha kiveszed a kártyát és rajta van a program nem fog működni. A google folyamatosan a stabilitásra épít ezért nem lehet.
Ja és a belső tárhelyek bővülése miatt is, anno volt nekem 512mb belső memóriás telefonom azoknál volt lényeges ez a lehetőség, ma már...
-
törölt tag
-
brownus
veterán
válasz
motoflug #43143 üzenetére
hw-es gond nincs, minden akkor történik amikor kell, és ahogy kell. de ezek a kis apróságok rohadt bosszantóak! mert ez csak egy felső kategóriás teló lenne... nem baj, írtam nekik, kijön a futár harmadjára is...
aztán lehet az lesz, hogy cserélek a csajommal mert kap céges telefont, és elkérem tőle a nexus 5-öt
ezt meg használja ő... ha belemegy persze a cserébe!?
-
norrberth
addikt
válasz
motoflug #40931 üzenetére
Szia! Volt nekem is a híres Spigen! Megszabadultam tőle nagyon hamar
hát nem voltam elájulva tőle, én gyárit használok
Samsung Protective Cover + a múlt héten sikeresen le ejtettem "természetesen a betonra" kijelzővel lefelemég pörgött 1 et utána. Se a telónak se a toknak kutya baja nem lett. Azóta még jobban felnézek a Gyári tokra
tok nélkül belese merek gondolni mi lett volna a telóval....
" Ne félj a gyári nem törik el" kemény szilikon/gumi az oldala, hátlapja kemény. -
norrberth
addikt
-
Kapanyél
őstag
válasz
motoflug #40463 üzenetére
Zárképernyő parancsikonként kitettem a zárképernyőre a Shazam-ot, a Shazam-ban pedig beállítottam, hogy indításkor keressen.
Mivel Google Play Edition (szűz Android) ROM-ot használok, már nem emlékszek, hogy TW-ROM-ban is van-e ilyen zárképernyős feloldós parancsikon... ha nincs, akkor keresni kell egy másik lockscreen appot, ami támogatja a feloldási parancsikonokat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest