Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
miroon
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőmnek ilyen telefonja van,de már nagyon haldoklik benne az akksi. Van valami ajánlott hely ahonnan érdemes lehet bele rendelni? Nem feltétlen kell gyári, ali,ebay is játszik. Van valami bevált típus?
Én 3-4 hónapja vettem aliről a nexus5-ömbe akksit, és teljesen elégedett vagyok vele, ez miatt nem zárkózom el az innen való rendeléstől sem.
-
-
miroon
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami tokot ami rámegy a gyári samsung QI-s hátlapra? Barátnőmnek vettem QI töltő szettet, de egyik tokja se megy ezzel a hátlappal rá, érezhető hogy vastagabb is a qi-s hátlap. Van valami tok ami rámegy? ebay, bármi jöhet.
köszi
-
miroon
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőmet szeretném meglepni egy vezetéknélküli töltővel az S4-hez, a töltőt be is rendeltem már telekomtól ~3 ezer forintért, viszont kellene még ugye a hátlap is. Nézegettem több megoldást is, első sorban ez a kettő az ami úgy mond szimpatikus számomra:
Ti melyiket ajánlanátok? Az a kis párnácska hátlap mögé működhet? Vagy inkább a gyári qi-s hátlap?
Köszi!
-
miroon
aktív tag
Erre valaki?
-
miroon
aktív tag
Sziasztok!
Engem az érdekelne,hogy van-e lehetőség visszaállítani a lolipopp előtti android verziót valahogy garancia vesztés nélkül? Mert gondolom ha odinnal visszarakom,akkor az látszódni fog valahol.
Erre van valami tuti tipp? Mert a lolipoppal használhatatlannak érzem a telefont..
Köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest