Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
California1 #38941 üzenetére
És hogyan lépjek ki? Mármint a menüben nem jelenik meg a Google Play Szolgáltatások, viszont olyanok h Google és Google beállítások igen. Melyikben tudok kilépni?
-
törölt tag
Ti nem vettétek észre, hogy kb. 1 hónapja lecsökkent az akku üzemideje emiatt a Google Play Szolgáltatások miatt? Nekem 55%-ot ez fogyasztott. A többi 20% alatt volt. Tegnap letöröltem, rögtön visszaállt a régi üzemidő, viszont a telefon használhatatlan volt. 20 percenként hibaüzeneteket dobott, nem engedett be az Áruházba, meg csomó programot csak akkor nyitott volna meg, ha visszarakom ezt a sz@rt. Kénytelen voltam visszapakolni, viszont megint merül mint az állat.
Van erre megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest