- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tzsolesz
nagyúr
Igen, nem recsegés, hanem szercsegés.
Amit még észrevettem: Srácok, az S3-am videofelvételnél, hangos zenét (2-250W beltérben, house) kristály tisztán vett fel. Szépen működött benne a bemeneti jelszint szabályozó.
Na már most az S4 kegyetlenül torzít. Beenged mindent ami csak befér. Összefolyik, majd szét szakad, hallgathatatlan, annyira torzít.
Kipróbálná valaki ezt, vagy tapasztalata van valakinek? -
norrberth
addikt
-
qltsar
veterán
Én sem csináltam FR-t, azért működjön már egy ilyen telefonnál az OTA rendesen... Nagyon sokat foglalkoztam Androiddal, forgattam kernelt, ROM-ot...szóval nem a recovery install zip-nél akadtam le. De most megpróbálom úgy használni a telefont, ahogy a gyártó kiadta, eddig egész jól megy...de ezért el is várom, hogy normálisan működjön, ha már egykori zászlóshajó volt
.
Aztán lehet, hogy csak én vagyok így ezzel
.
-
zzola
titán
Nekem alapvetően nincsen sok app készüléken-a gyáriakon kívül, de a nyalóka gyors, a menü sem röccen mint KK alatt és önmagában a rendszer sem emészt fel tömm RAM-ot, na nem mintha ez érdekelne! Akku idő is jónak tűnik, bár kell pár nap míg beáll. Éjszaka óránként 1%-ot merül nálam, 3G/WLAN állandóan megy és be van kapcsolva a készülék...
Furcsa a színvilág, hívásnapló, SMS könyvtár is más, szokni kell! Nekem Nordic (9506) nyali van a gépemen... -
Teljes körű Flash-támogatás nem lesz (
), de több mint a semmi akad.
Innen letöltöd a legutolsó elérhető verziót a "Flash Player for Android 4.0 archives" részről.
Ez jelenleg a Flash Player 11.1 for Android 4.0 (11.1.115.81)Ezután a böngészőkben engedélyezni kell a bővítményeket, a Chrome pl. nem támogatja a Flash tartalmakat semmilyen módon.
-
gery14
senior tag
Köszi igen ezt én is olvastam csak elégé tré hogy 2hétig fent volt és akkor is max 3orát birt. Visszatoltam a KK-t 3 napra és voálá 4ó30p lazán megvolt mint régen így az akkumat kizártam nem romolhatott hirtelen ennyit
Most 1napja megint fent van a lolli de nem törölgetem csak tiltottam a felesleges kacatokat és most 2ó40et birt. Roor+greenifly viber fb-messenger fut csak háttárben és szinkron is off.
Ja és direkt megawipe all indítottam mindent legyalultam nem értem.
-
igen, ha most xeh identitású minden tekintetben a rendszered és olyan firmware verziót húzol rá, amiben minden szükséges érték adott - az oxx csc ilyen -, akkor a product code...stb. nem fog változni.
a másik kérdésre - gyakorlati tapasztalat hiányában - passzolom a választ, mivel még a független készülékekre kiadott verziók között is vannak/lehetnek eltérések az országok függvényében. (az egyiknél ezt meg azt az alkalmazást preferálják és integrálják bele, máshol meg mást...stb.) -
zseko
veterán
Javításon volt a telefonom, aztán a Samsungtól felhívtak hogy mennyire vagyok elégedett, itt el is mondtam a véleményemet
, majd a beszélgetés végén felajánlották a lehetőséget. Egyébként is elgondolkoztam rajta többször hogy veszek rá még egy évet, de így egyértelműen igen
-
Nekem 400+ app van rajta, és semmi bajom vele.
Lecserélheted ájfonra, bár arról is olvasni olyat, hogy az iOS8 óta használhatatlan.
Vagy a másik megoldás, hogy "rendben" tartod a telót. Asszem nem egy nagy erőfeszítés két-három naponta újraindítani, meg havonta egyszer csinálni egy "wipe cache, wipe dalvik cache"-t.
Előbb-utóbb minden számtech eszköz megtelik szeméttel, és belassul. Vagy a PC-det is földhöz akarod vágni olyankor? -
madkiller
őstag
Nyomj neki néha egy wipe cache deletet.
Nekem irdatlan mennyiségű app van rajt (119 amit rátettem a gyári cuccokkal együtt 410 körül), néha megröccennek az animok, de azon kívül jó a sebessebesség. Beragadásokkal nem vagyok kibékülve. Elkezd merülni közbe elég rendesen, akkor szoktam újraindítani és nyomom a wipe c. del.-t. -
norrberth
addikt
Gyári protective cover+ al alig vastagabb! nekem volt már hogy azt hitték hogy tok nincs is rajta, nem mászik kifele állandóan a kezedből, jobb a fogása tokkal szerintem, legközelebb lehet a kijelződ fogja bánni
Én ejtettem eddig betonra, csempére, parkettára. Tok nélkül már tuti kijelzőt kellet volna cseréljek.
-
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
De akkor te már nem tudod megvásárolni nem? mert csak az első 1 évben lehet igényelni! utána már nem.
Nyálazd át [link]A Samsung által az alap (kötelező) jótállási időn (12 hónap) felül vállalt kiterjesztett jótállás kizárólag a termék regisztrációja esetén érvényes. A regisztrációt az alapjótállás időtartama alatt lehet megtenni ami 12 hónap A termék regisztrációjának feltétele, hogy a terméket a Samsung által kiképzett és nyilvántartott.
-
krystman
őstag
A gyári sem 2A tölt, csak akkor amikor ki van teljesen kapcsolava a telefon. Ha be van kapcsolva, akkor 1200-al nyomja. USB-ről max 460mA-al nyomassa.
Szerintem az, hogy kisütni az aksit már nagyon nem lehet. Az akkuk is meg a telefon is úgy engedi le, hogy nem 0-ra. Amikor ki is kapcsol a telefon, akkor is van benne kb 2-3% tartalék, pont az akkumlátor védelmében. Nem gondolom, hogy a gyártók erre a problémára nem figyeltek volna fel évek alatt.
-
pedig a lemerülés a nagyobb ellenség, a li-xx halála a teljes kisülés, van is ilyen irányú védelmük, amikor a készülék az akkumulátor lemerülésére hivatkozva kikapcsol, akkor abban még van meghatározott értékű töltöttség, pont emiatt.
amennyiben álltó helyében meghatározott érték alá merül - ha nagyon lassan is, de lehetséges, és az ellen nincs védelem -, akkor annak annyi...
a li-xx akkumulátorok másik nagy ellensége a meleg, az sem tesz jót nekik.
az elöregedés ilyen szempontból nem jelent olyan problémát, az inkább az elhasználódás, a sok töltési ciklus okán, ami ugye nem végtelen számú.K Norbi; lásd fent, hűvösben kell tárolni, és nagyon hosszú időre nem maradhat töltés nélkül, egy idő után, érdemes rátölteni néha.
-
A széria szám alatt szokott lenni még egy sor, a dátum, amelyiken van.
De úgy látom, ez is függhet attól, hogy hol, mikor gyártották, és nem gyári - nem gyári akku függvény.Mondjuk még nem tudom, hogy ha csak áll a polcon az akku mondjuk egy évet, mennyit "romlik" a "kondíciója".
Ügyelve persze, hogy ne menjen mélykisülésbe. Bár úgy tudom, minimális az önkisülésük a li-ion akuknak.
Illetve hogy olyan 40%-os töltöttségi szinten szeretik a tárolást. -
Érdekes amit írsz. Rákerestem neten, és vegyes a kép. Van amelyiken rajta van, van amelyiken nincs..
Nekem anno a galaxy W akkukon minden rajta volt, és az eddigi két S4-es akkun is.
Nem tudom most le fényképezni, mert melózok, nincs nálam másik fényképezésre alkalmas eszköz, és a tükör se játszik, mert pont a telefon belső felöli oldalon van a dátum... -
Dj.Mike
senior tag
Az első aksimon nem tudom rajta volt e de azt tudom hogy amit utána adtak azon ott van. Amit meg ma vettem azon nincs rajta. Egyébként miért van az hogy leteszem bizonyos töltöttségi szinttel a telót és valamennyit mindig visszamegy?Az új aksim ugyanazt csinálja. Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest