- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
A gyári Samsung szoftver szerintem nem épp a stabilitásról híres... Tele van akku és memóriazabáló fölösleges szarokkal, amiket soha az életben nem használ egy átlag ember, köztük én sem. Anno én is többek közt ezért is cseréltem le. Az összes telómon cm-et használtam és nem azért mert alsókategória volt
Ja és amúgy nem használok OC, UV és hasonló dolgokat, gyári cm Kernel a legstabilabb
Egyébként senki nem nyögte be hogy annak a telefonnak van modem része is, amit lehet nem ártana frissíteni, vagy valami. Nagy itt a szakértelem, látszik hogy "már 45-ért is van S4"...
-
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
Sziasztok! Az S4-emet apám örökölte tőlem és feltettem neki a cm12-őt. A probléma az hogy a ha beszélünk akkor szaggatott a hang, mintha netes hívás lenne és gyenge a net. Ha leteszi és újrahív akkor megszűnik. A SIM most lett cserélve mert S2-ről váltott és abban még nagy kártya volt. Találkozott valaki ilyen hibával?
-
mgTerminator
veterán
válasz
barnam_ #42005 üzenetére
De a szar anyagminőségről a Samsung tehet nem? A szar szoftverről ne is beszéljünk...
migabi24: Legutóbb kicserélte a szervizes emiatt pedig nem is kértem. Felhívtam a Samsung-ot és aksi miatt is be akarják vizsgálni.... Hol lehet lemondani? Hívtam a telemaxot mert azt mondta a Samsung ügyfélszolgálat de nem vették fel
-
mgTerminator
veterán
válasz
Gizmo94 #42000 üzenetére
Persze hogy volt, S2, S3, S4.... Most még az aksi miatt sem akarnak kijönni, mondtam hogy a többivel még együtt tudok élni de a gyenge aksival nem. Hát úgy látszik már a gari miatt sem érdemes Samsung-ot venni. Nem baj, nemsokára jön a One!
Ja amúgy hívtam őket de lemondani sem tudom... De biztos nem küldöm be...
Béka: máskor kérni sem kellett őket és cseréltek mindent...
-
mgTerminator
veterán
A faszom verjem a Samsungba! Megrendeltem a szervizfutárt és erre felhívnak hogy nem tudnak technikust küldeni csak futárt és el fogják vinni
KNOX ugrott, valakinek van tapasztalata?
-
mgTerminator
veterán
Valaki nem tud egy jó YouTube lejátszót? A Google féle nem akar működni.... A viral-t próbáltam, de annyi hibát életemben nem láttam még ami abban van!
-
mgTerminator
veterán
válasz
bb.bocs #40540 üzenetére
Hát nem kínai kakát kell venni hanem Samsungot 5 év garival, legyilkolod és kapsz újat
Már ha sikerül, mert nekem már több mint 1 éves semmi baja.
Gabi: ő ránéz a pucér memóriakártyára és megmondja hogy mi tette tönkre
Egyébként a torrent is rendeltetésszerű használat, nem dobálom, nem megyek át rajta kocsival, nem húzom le a WC-n, stb....
-
mgTerminator
veterán
válasz
Gizmo94 #40174 üzenetére
OnePlus One Magyarországon! Csak a magyarok pofátlanul rávertek egy 50-est -.-
-
mgTerminator
veterán
válasz
bb.bocs #40088 üzenetére
Haverom a múltkor a torkomnak esett hogy miért mondom azt neki hogy tegye tönkre a telóját? Küldtem neki képet aztán megkérdeztem tőle hogy, miért, az enyém tönkre van téve? Utána csak hápogott... Nagyon egyszerű a képlet, mindig üres zsebbe kell rakni és figyelni hogy hova teszed le. Ennyi az egész és nem kell az undorító tok.
-
mgTerminator
veterán
válasz
norrberth #39704 üzenetére
Kell hozzá mobilnet, le kell töltse a térképeket. Nekem nem használt sok netet.
NFSU: nekem 100 megás csomagom van és bőven elég... Nekem meglepően keveset fogyaszt, lehet hogy tömörítve tölti le a térkép részleteket. De amúgy a nagyját be is lehet cache-elni otthon wifin. Igen, ott körül van a fogyasztás, de inkább 10 mega környéke.
-
mgTerminator
veterán
válasz
::Trunks:: #39665 üzenetére
AHOL MEG VAN SÉRÜLÉS, AZT AZ ELEMET NEM CSERÉLIK!
-
mgTerminator
veterán
válasz
::Trunks:: #39663 üzenetére
Hát az egy dolog... Ha cseréli a kijelzőt akkor nem csak a felső felét fogja cserélni hanem az egészet ami már sérült.
Már ne is haragudjatok, de ha bambák voltatok akkor vállaljátok érte a felelősséget, ne gariba akarjátok javíttatni, ez nem a gyártó hibája hogy elejtetted. -
mgTerminator
veterán
válasz
::Trunks:: #39661 üzenetére
Hát ha odabasztad akkor az fizikai nem?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Petyyyyy #39613 üzenetére
Uraim! Nem tehettek mást mint hogy élvezitek a munkátok gyümölcsét! Meg lehet azt szokni... Nekem se tetszik, de le kell szarni. Ha már megvettétek akkor igyekezzetek élvezni is! Ja és ne gyertek azzal a rizsával hogy 200 kilóért nem ezt várja az ember... Ez van, ezt kaptátok, ha nem tetszik, adjatok túl rajta hogy más örömét lelhesse benne!
-
mgTerminator
veterán
válasz
kurion #39564 üzenetére
Mindig csak a saját kernelével használom, volt amikor kipróbáltam mást is de rövid időn belül repült, többnyire fagyás miatt vagy akku idő romlás miatt. De a lényeg az hogy teljesen felesleges kernelt cserélni. Én ART-al használom, eddig minden program működött amit próbáltam.
-
mgTerminator
veterán
válasz
kurion #39560 üzenetére
Látod én mondom neked hogy jó...
Én nemrég beszoptam egy eBay-es rendeléssel, az MHL kábel szar, buktam 3k-t. Most rendeltem egy mágneses töltő kábelt ami szintén szar, dugóban lehet az érintkezési hiba, írtam az eladónak és azt akarja hogy küldjem vissza és visszakapom a pénzt, vagy visszafizeti a pénz felét, de azzal nem vagyok előrébb, kábel nincs pénz sincs...
-
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
válasz
kecsetihunor #39329 üzenetére
Úgy csinálsz mintha nem lett volna S3-ad baszki.... Ott minden 2. embernél előjött a probléma
Amúgy van egy olyan széria aksi ami púposodik, szerintem ez az első, utána van a 2. ami csak 1.2A-el tölthető (ilyen van most neked), és van a 3. ami tökéletes. Nekem volt már mind a 3. A megoldás az hogy szervizest hívsz és cserélteted az aksit és a töltőt kábellel együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest