- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz
Hency77 #59092 üzenetére
Jaj, ne erőltesd ezt a dolgot, gondolom most is elírtad watt helyett mAh, és nem a hasamra ütve írtam, volt itt az oldalon tesztje az ilyen töltőpadoknak és kimérték műszerrel melyik mit ad le, és 500mAh mértek, ami az usb töltésnek felel meg, a vezetékes 2A-nek csak a töredéke
-
haxiboy
veterán
válasz
Hency77 #52574 üzenetére
Sajnos felvenni nem lehet vele, mert ez csak egy blaster. Az alkalmazás beállításai között saját funkció, és betanított funkciók ott tudsz újat hozzáadni, de sajnos tudni kell hozzá a kódot. Én régebben építettem egy vevőt mert ismerősöm arduinoról szerette volna a helikoptert irányítani, programozni stb.Szóval ha tanítani kell én onnan írtam be a kódot. De XDA-n van róla téma hogy az air gesture talán egy ir vevő, vagy a kamerát, vagy a fény szenzort és azt használják de szerintem azóta sem frissült a téma ezügyben.
-
válasz
Hency77 #51763 üzenetére
Létezik már Lollira Xposed, de más módon kell feltenni. Custom recoveryből kell flashelni 3 fájlt, de a custom rec. telepítése knox ugrással jár. Ráadásul Samukon bootloop problémákat okoz, szal szerintem még várj vele addig, amíg megoldják ezeket.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811
Bocs, de telóról csak így tudtam linkelni. -
törölt tag
válasz
Hency77 #51718 üzenetére
Ha van root akkor így kell a gombokat felcserélni.
-
törölt tag
válasz
Hency77 #51694 üzenetére
Utána néztem gondolom azért keresed hogy hamarabb elő lehessen hozni a futó appokat. Sajnos a gomb felcseréléséhez root kell.
Viszont van playen swipe home button app ezzel be lehett állítani hogy ha alulról felfelé húzod az ujjadat akkor előjönnek a futó appok. Home gomb fölött a kijelző szélétől kell befelé pöccinteni kicsit. Nem rossz próbáld ki. -
-
öregpapa
tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest