Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
válasz
tatu611088 #49697 üzenetére
Úgy úgy.
Annyit árnyalnék a képen, hogy ha olyan helyen vagyunk, ahol nagyon gyenge az LTE lefedettség, de a 3g jó, ott ez megfordulhat, de ez nem túl jellemző. -
gusthy
veterán
Az Android 5.1 egyik nagy újdonsága....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
A silent mode -
gusthy
veterán
válasz
Doggy dog #49468 üzenetére
Ezt én értem, és én is Odinnal tettem fel a Lollit
De a szakmai meg a jogi szempontok nem feltétlenül esnek egybe. A garancia egy jogi kategória, semmi köze ahhoz, hogy melyik szoftver jobb. Egyébként a szoftverhasználati jog is jogi kategóriaÉs mivel az Odin jogilag nem lehetne nálad, nem is használhattad ugye
Tehát igazad van abban, hogy sokkal jobb Odinnal frissíteni (szakmailag), azonban ennek vannak jogi következményei, pl a garancia elveszítésének a lehetősége. Ennyi. -
gusthy
veterán
A sammobile-nek semmilyen köze nincs a samsunghoz hivatalosan, ha jól tudom.
Egyebekben pedig ha egyszer ez a szabály, akkor ez a szabály. Amúgy Magyarországon a fogyvéd általában azt az álláspontot szokta képviselni, hogy szoftveres mókolás hardver garanciális problémákat nem sztornírozhat, tehát ha pl bedöglik a kamera, akkor nem ér arra hivatkozni, hogy nem jó régiós fw van rajta. (root meg moddolt rom az más, ott már lehetnek viták.)
-
gusthy
veterán
válasz
Doggy dog #49454 üzenetére
A valóság az, hogy a userek 99%-ának ez igy elég is.
Ebből a telefonból eladtak negyvenmillió darabot fél év alatt, és még mindig forgalmazzák. Ekkora tételnél nem reális, hogy garanciát tudjanak vállalni minden létező firmware - készülék kombóra, amit a userek ki bírnak találni. Plusz, Odinnnal simán le lehet téglázni, ami nem az ő felelősségük. Plusz az Odin használata eleve illegális, nem elérhető a végfelhasználóknak, legális úton meg se lehetne neked. -
gusthy
veterán
válasz
cech19960320 #49423 üzenetére
Az ügyfélszolgálat általában butaságot beszél, ne foglalkozz vele.
Párszor már eljátszottam, hogy odamegyek a kollégákhoz, hogy na mi van már, általában azt a választ kapom, hogy a DT majd jóváhagyja, nem tudnak mit csinálni, egy ideje nem zaklatom őket. Gondolom, most is ezt mondanák.Igen, valóban azzal jár elvileg, más kérdés, hogy valójában a szervizes épp figyeli vagy se a dolgot.
-
gusthy
veterán
válasz
geryboro #49411 üzenetére
Nem, mert a G2 kijelzőre is iszonyat keveset fogyaszt valami fekete mágia miatt, nem tudom, hogy csinálják, valahol hosszan olvastam róla.
Kavinton75: mennyivel?
Azt írtam, hogy nagyobb. Azt nem, hogy mennyivel.
És mivel elég soká használtam G2-t, meg most ezt is (nem jókedvemben csereltem), a felhasználói szokásaim nem változtak, és eléggé heavy user vagyok, elmondhatom, hogy saját tapasztalatom szerint a G2 jobban bírja, mint ez. És elég markáns a különbség. Ez általában töltőt akar, mire hazaérek, az LG-ben volt estére úgy 35-40% mindig.Természetesen másnak lehetnek mások a tapasztalatai, nekem ez jött ki.
-
gusthy
veterán
válasz
Kavinton75 #49396 üzenetére
Továbbra se látom a rációt egy 2400-as és egy 3000-es aksi hasonlítgatásában. Abban nagyobb aksi van, jobban bírja. Kár ezen többet pörögni. Lolli az szerintem kb ennyit hoz be pont, de elvileg G2-re is lesz.
---------------
Facebook messsenger nélkül hasít a telefon
-
gusthy
veterán
válasz
Dare2Live #49324 üzenetére
Előnyök :
- tényleg jobban bírja az aksi
- annak, aki szereti, átlátszó a status bár (speciel én utálom)
- megint lehet írni az SD kártyára külső appoknak
- lehet prioritást adni a notificationoknakHátrányok :
- nincs egygombos nemitas (illetve csak külső app-pal lehet)
- a Facebook messsenger le tudja fektetni eléggé (jobban, mint a 4.4-et) -
gusthy
veterán
válasz
Zorro(hun) #49315 üzenetére
Nem hiszem, hogy a Samsungon múlik, de az S600 nem támogatja
-
-
gusthy
veterán
Ebből itt nagy viták szoktak lenni, szerintem ne akarj flame-et generálni
Mindkettőnek vannak előnyei meg hátrányai. Ha visszaolvasol a topicban, itt is találsz érveket, de szerintem menj el egy boltba, tapizd meg mindkettőt, és döntsd el magad. Mindkettő nagyon korrekt cucc, mások az előnyei az egyiknek és a másiknak.
-
gusthy
veterán
Pár generációval modernebb ez a telefon
amúgy a Lumia 800 erősen béta verziója volt még a Windows mobile - nak
és akkor se számított high-endnek, ez meg azért mégiscsak egy csúcskategóriás eszköz, főleg, ha 9506-os lesz a kicsike.
Egyébként az Office mobil verziója mostmár Android telefonokra is ingyenes
-
gusthy
veterán
Na viszont most utánanéztem annak, hogy mik az egyes 5.0-k közti különbségek, és a jelek szerint az 5.0.2 (ami nekünk ugyebár nincs) javít egy olyan bugot, ami miatt ezt a ni 5.0.1-ünket érdemes éjjel tölteni bekapcsolt készülékkel.
Fixes a bug with TRIM support, which prevented devices from the nightly on-charger cleanups of file system allocations if the device was turned off while being charged, or if it was charged during the day
Changes how alarms wake the CPU, and how alarms compete for system resources -
gusthy
veterán
A Facebook időnként hanyattesik Lollipop alatt. De szerintem ez a Facebook hibája.
-
gusthy
veterán
válasz
Trespa #49074 üzenetére
Minden szolgáltató lassít. Korábban is említettem, hogy a TMH Romokat a DT hagyja jóvá, úgyhogy elég körülményes ügy ez. (egyébként az nem igaz, hogy a T-s romok tele vannak leszedhetetlen bloatware-ral, szerintem csak a Telekom appot nem hagyja letörölni, de lehet, hogy még azt is.)
-
gusthy
veterán
válasz
Trespa #49055 üzenetére
1, február és május között 3 hónap van
2, most február közepe van, nem vége.
3, április - május még az év első fele, június végén van a félév-forduló.Ja és
4, nem "ígértek" semmit, nem is szokták. Max te valahol olvastál valamit, de az nem hivatalos közlemény volt, amiben volt határidő, az tuti. -
gusthy
veterán
válasz
bari012 #48863 üzenetére
Épp fordítva kell, hogy történjen,gondolj bele. Ha azonos módon használod, akkor a gyorsabb CPU ugyanazokat a feladatokat rövidebb idő alatt oldja meg. Amikor meg nincs dolga, akkor pihizik.
Egyébként pedig tök más technológia a két SoC, tehát nem nagyon lehet így összevetni.
Még egy dolog: az aksi nagy részét a kijelző és a rádiós egységek fogyasztják el, nem a proci. -
gusthy
veterán
Lollipop aksiról annyi, hogy 3 óra 3 perc kijelzőidőnél tartok, folyamatos wifi, Facebook, böngészés stb., és 42%-on van az aksi.
-
gusthy
veterán
Lollipop helyzet : nagyjából mindent felraktam, ami fenn volt a Hard reset előtt, mindenképpen jót tett neki. Megszűnt a lagolás, végre normálisan működik. És most annyi előnyét is látom, hogy pár app máshogy működik lollipop alatt, vannak fícsörök, amik csak itt elérhetők. Tehát mindenképpen ez a jövő.
-
gusthy
veterán
Nnnah, aki rászánja magát a lollipopra, mindenképp csináljon resetet, és ne hagyja, hogy a click and go mindent vosszapakoljon. Persze pluszmunka mindent újrarakni, de megéri.
-
gusthy
veterán
Kapott a lollipop egy factory resetet. Most persze gyors meg szines-szagos, meglatjuk ket nap mulva. Elkezdett elegge laggolni a galad.
-
gusthy
veterán
-
gusthy
veterán
Akkor annak valami oka lehet...
-
gusthy
veterán
válasz
sebijani1982 #48567 üzenetére
40000 körüli AnTuTu az a 9506-nak van. A 9505/9515 esetén teljesen rendben van a 30000.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest