- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
-
Fall-N
veterán
válasz
sziku69 #62948 üzenetére
Nagyon szépek a munkáid, gratulalok!
A nyelvvel kapcsolatban meg egyetértek, nem árt manapság ha tud valaki angolul. Főleg, hogy mi magyarok híresek vagyunk arról, hogy nem beszélünk sokan és jól idegen nyelven. Viszont aki nem próbál szerencsét külföldön és nem érdekli az angol nyelvű dolgok az interneten vagy nem néz sorozatokat, az tényleg el van egy nyelvtudással is.
Viszont a mai iskolai színvonal és a magyar nyelvtan tanítása borzasztó! Sok fiatal nem tud helyesen írni.
Es4 helyesírása meg lényegtelen, mert tényleg ő segít itt a legtöbbet!
Bocs a hosszú OFF-ért.
-
awakening87
aktív tag
válasz
sziku69 #62037 üzenetére
A modem verziója HOE3 (vagyis régebbi), míg a rendszeré HOJ2. Lehet, hogy a modemből is a HOJ2-eset kellene feltenned Odinnal. Kernelből a gyári van fent vagy valami egyéb fajta?
A bootloader milyen verziójú? Ha fent a Phone Info alkalmazás, az kiírja; egyébként a terminálban kiadott getprop|grep bootloader parancsnak ki kell írnia, vagy ha nem, akkor simán getprop parancs és a sok kiírás közül megkeresed a ro.boot.bootloader vagy ro.bootloader kezdetű sorokat.
Tapasztaltam már többször is, hogy a gyári kernel használata esetén (de nem csak) össze kell hangolni a bootloader- és modemverziókat. -
awakening87
aktív tag
válasz
sziku69 #62027 üzenetére
Szia! Igen, lehet modemprobléma is. Régebben felraktam 9505-re a Cyanogenmod 12 (Android 5.1.1) egyik verzióját, viszont a bootloader és a modem még 4.3-as volt! (4.3-as custom rom volt fent előtte)
Ekkor a telefonálás úgy nézett ki, hogy pár másodpercenként néhány tizedmásodpercet hallottam a hívó félből, ő pedig engem hasonlóan akadozva hallott. Teljesen használhatatlan volt, pont a telefon lényege nem működött.
Most mi a szoftver/modem/bootloader verziód? Ezt a Phone info alkalmazás írja ki, valamint a terminálban kiadott getprop parancs, vagy a tárcsázóban kiadott *#1234# (Utóbbi a szoftver, modem és CSC-verziókat írja csak ki). -
bwin.party
aktív tag
válasz
sziku69 #61502 üzenetére
Szia! Igen, ismerünk. Alkalmazás ~ PlayStore
-
QbHead
aktív tag
válasz
sziku69 #61437 üzenetére
kicsit gyorsabb mint az alap de csak az elején, gyárinál jobb kameraprogit nem fogsz találni, plusz olyan nincs hogy bugmentes
, én kipróbáltam nem érte meg visszamentem. Nekem eddig a módosított gyári megoldások tetszettek a legjobban pl imperium LL gyári rootolt xposed előre telepítve stabil és személyreszabható ploatware szempontjából
-
Keem1
veterán
válasz
sziku69 #60677 üzenetére
Tiltsd le az összes frissítéssel kapcsolatos appot, recoveryben mehet egy wipe cache (adataidat nem bántja), majd újraindítás után el tudod tüntetni az értesítést. A letöltött fájlt is tudod törölni root esetén, de nem emlékszem a helyére. Lapozz vissza, nem túl rég írta valaki.
-
válasz
sziku69 #60653 üzenetére
Szia! Nem tudom, milyen KK-t tettél fel, ha az NG8 végűt, akkor nem tudod csak a towelroot apk-val rootolni.
A Towelroot oldaláról [link] szedd le a GT-I9505 International (LTE) szekcióból a ( ROOT ) kernelt, meg a mostani romodnak megfelelő kernelt, ha NG8, akkor azt.
Odinba a PDA-hoz tallózd be a ( ROOT ) kernelt, restart után nyisd meg a towelroot appot, nyomj a make it ra1n-re ( vagy vmi hasonló, de másra nem tudsz nyomni ), ha lefutott, odinnal a PDA-hoz tallózva tedd fel az NG8 kernelt. Ha kész, Root Checker-el, vagy Phone Info Samsung-al le tudod ellenőrízni, hogy sikerült-e.
CSAK akkor fogj hozzá, ha van mobilneted, mert rootolni csak akkor tudod, amikor a ( ROOT ) kernel van rajta, viszont ekkor nem lesz wifid, de a net kell hozzá. ( Mikor visszateszed az NG8 kernelt, megint lesz wifi.) -
Keem1
veterán
válasz
sziku69 #60599 üzenetére
Ez egyéni preferencia kérdése. Ha még csak most vetted, szerintem előbb ismerkedj vele, beválik-e a gyári. Van, aki teljesen gyári állapotban használja, van aki a gyárit kitakarítja, amennyire csak tudja, míg megint más a főzött romokra esküszik. Nincs általános recept. Próbálgasd, alkoss véleményt, ha egy rom nem tetszik, akkor próbálj ki valami mást.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest