Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekton
aktív tag
válasz
bencetoth94 #4123 üzenetére
Gyerekét A56-ra fogom cserélni. Laposabb, gyorsabb töltés. Elég erős. Telekomnál olcsó.
-
bencetoth94
újonc
Sziasztok!
Samsung Galaxy A71ről váltani szeretnék, és az egyik telefon amit kinéztem az a S24 FE, a másik pedig az újonnan érkezett A56.
Szerintem az S24 FE jobb lenne, a hardver erősebb.
Kamerában már nem vagyok annyira biztos, hogy nagy különbség lenne a kettő kiszemelt között.
Szerintetek?
Köszi szépen előre is, -
mirci18
addikt
Sziasztok.
Nektek a telefon hívás közben mennyire gyenge és dobozos a hang a fül résznél levő hangszórón?
Most vettem egy A71-et és eléggé zavaróan gyenge a hang és dobozos. -
csabi98
tag
Sziasztok.
Én is elköszönnék a topiktól!
Nálam S21Fe 5G váltotta az A71-et!
Szinte teljesen elégedett voltam vele a használati idő alatt.
Egyedül az a fránya 6,7" kijelző méret volt gond sok esetben,ezért is váltottam valamennyivel kisebbre és ezzel azért már lényegesen jobb a helyzet! -
Bogya75
tag
S23 váltotta a telót,de a Fiam azért még megkapja játszani. 4 évet használtam majdnem és semmi baja,csak nem fért el a zsebembe...
. néha benézek azért még.
-
gyu456
tag
Sziasztok!
El köszönök tőletek, asszonynak Samsung Galaxy A55 váltotta az A71-et!
-
csabi98
tag
Sziasztok.
Még most nagyon jól szuperál nálam az A71
Főleg az üzemidő javult sokat az akkucsere óta,de gondolkodom hogy év vége felé csak lecserélném egy újabbra. (Addig viszont gyűjtöm a tapasztalatokat/információkat.)
Viszont sok helyzetben az A71 a maga méretével nagynak bizonyult ezért mindenképp kisebbet szeretnék venni. (nagyon max 6,5"). Én Sima S22 vagy S23 (esetleg ebből Fe.) Amikre gondoltam,mivel ezek kisebbek méretben.
Fontos lenne,hogy jó kamerája legyen és hosszú üzemidővel rendelkezzen! (A71-nél én mindkettővel megvagyok elégedve!)
Illetve ami A71-nél nincs de jó lenne már az utódban az a vizállóság. (Bár legjobb tudomásom szerint a felsoroltak közül mindegyik tudja ezt!)
Mennyire lenne éles váltás A71ről? Illetve melyik lehet jó választás az említett típusok közül? (Kb. 2-3év használatot terveznék vele,ha közben esetleg kell egy akkucsere az sem gond.)
Valószínűleg majd itt a Hardveraprón néznék egy jót az említettek közül amelyik szép állapotú esetleg garanciás is és megbízható eladótól.
Köszönöm a segítséget/információkat! -
kokokka
addikt
Köszönöm a lehetőséget itt a topikban, ennyi volt az A71 nekem. Fiam örökli, mivel hibátlan a készülék a mai napig. Úgyhogy még lehet, hogy jövök, de új topikba költöztem! Minden jót Nektek a jövőben is!
-
akosright
tag
Sziasztok. Valaki próbálta esetleg 1tb-os kártyával a telefont?.Elvileg max 512 gb-osat tud kezelni.
-
Llew
senior tag
Akkuadatoknal miota van az opció, hogy csak 85%-ug engedi feltölteni élettartam nyujtas miatt? Nekem csak ma tűnt fel. Es van értelme vajon bekapcsolni meg ennyi év után?
-
pdr755
aktív tag
Üdv!
Arról érdeklődnék hogy megbízható helyet tudna vki javasolni ahol Bp-n tudnak akkut cserélni benne? Gyári alkatrésszel értelem szerűen. Számlával kellene tehát rendes cégre gondoltam.
Előre is köszönöm! -
laca891
aktív tag
Van valakinek tapasztalata a Samsung X crover telefonokkal kapcsolatban. X Crover7-el szemezgetek...
-
laca891
aktív tag
Itt azt írja, hogy még 2 évente kap biztonsági frissítést. Akkor elvileg nem kell lecserélni, ha mobil bank alkalmazások vannak rajta?
[link] -
Csavargoo8
csendes tag
Sziasztok,
Hogyan tudom eldönteni két ugyanolyan típusszámú A71 közül melyiknek jobb állapotú az akkumulátora? Az egyiket használom (céges), ennek eléggé gyenge már az akksija -szerintem. Most felajánlottak egy másikat -szintén használt és bizonytalan előéletű. El kellene döntenem, hogy melyikkel járok jobban.
Szerintetek? Van erre valami megbízható teszt? -
-
csabi98
tag
Sziasztok.
Nos jelenleg már akkucsere utáni tapasztalat megosztással jelentkezem!
Tegnap délután megérkezett az akku és ismerősömet megkérdezve szerencsémre pont rá is ért,hogy kicserélje.
18:00 körül mentem hozzá az új akkuval és 19:05-re lett kész a csere szóval időben nem volt kevés,de nézhettem végig a folyamatot és a ragasztott hátlap leszedése volt neki talán a legbonyolultabb feladat. (Csak melegítéssel és tappanccsal való feszítéssel volt hajlandó lejönni!)
Az új akku belerakása után 53%-ot jelzett töltöttségnek(ez volt 19:00 körül.) Ahogy hazaértem elkezdtem használni normál módban ahogy eddig is és legnagyobb meglepetésemre szerintem mintha picit gyorsabb is lenne a telefon mint eddig(ez lehet hogy az új akku miatt ilyen?) Illetve gondolom még tanulja a dolgokat,de jelenleg 29% a töltöttségem úgy,hogy töltőre csak összerakás után volt rátéve kb. 15mp-re hogy veszi e rendesen a töltést!
Úgyhogy akinek akkucserére szorul a telefonja bátran tudom neki ajánlani a Kokokka által linkelt Mobilehome-os gyári Samsungot.
Az enyémben még a gyári Samsung volt mert ezt ismerősöm vissza is adta nekem. (A rajta lévő gyártási idő: 2020.08) úgyhogy még tényleg eredeti lehetett,de már nem volt toppon.
Azt ismerőstől nem kérdeztem,de megteszem itt helyette.
Ajánlott ilyenkor teljesen lemeríteni majd illetve teljesen feltölteni,vagy felesleges? Illetve az "Akkumulátor Védelem" módot ami 85%ra korlátozza a max töltöttséget érdemes lehet állandóan bekapcsolva hagyni vagy felesleges? Nyílván az akku élettartam megnövelése miatt kérdezem ezeket! -
csabi98
tag
Ez egy Fb-s Galaxy csoportból szerzett képernyő kép. [kép]
Esetleg kíváncsiságból tudja valaki,hogy ezt A71-nél hogyan lehet megnézni,ha egyáltalán meg lehet? (Ott asszem S20Fe volt az alany ahol ezt kiírta így,ha ez számít valamit.)
Ha a Beállítások keresőjébe beírom,hogy "akku állapot" találok is egy hasonló menüpontot mint a képen,de ott nekem ilyet nem ír,hogy Normál vagy ehhez hasonló. -
csabi98
tag
Igen ahhoz képest,hogy egyes A71esek már 4évesek lassan ez nagyon szép teljesítmény! (Ha jól emlékszem az enyém talán 2021-es)
Egyébként,ha le kéne cserélnem egy újabbra akkor nekem sincs most ötletem hogy mi lenne az utódja,de gyors és amire kell a célnak bőven megfelel,meg ha azt nézzük 80-100K alatt (márkán belül maradva nyilván!) nincs is olyan telefon ami tudna ilyesmit mint ez,így sokkal kedvezőbb egy akkucsere és azért döntöttem így! (Végül a Kokokka által linkelt Gyárit meg is rendeltem így az megy bele,ha megérkezett,remélem ezzel ha betanulja a használatot akkor visszatérnek a régebbi 1,5-2napos üzemidők normál használattal.)
Az enyém ezt a hibát eddig 2x produkálta az egyik 50% körül volt a másik pedig 37%nál és érdekes ahogy hazaértem letettem 10percre az asztalra,hogy kicsit átmelegedjen (gondolván,ne egyből az áthült telefont tegyem a töltőre.) Feltettem tölteni és be is kapcsoltam ekkor már 10%-ot jelzett egyből úgyhogy sejtettem már,hogy az akku lesz a hunyó! -
kokokka
addikt
válasz
csabi98 #4089 üzenetére
Közel 4 éves telefonok. Nekem is alsó határon (20% körül) csinálja a kikapcsolást, de így is megvan egy nap ha nem nyomkodom szét napközben, csak használom. Szép teljesítmény ez az A71-től, cserélni meg ár érték arányban mire? Mert ez akkor tényleg árbajnok telefon volt.
-
csabi98
tag
válasz
kokokka #4088 üzenetére
Na igen mondjuk,ha megnézzük ez gyári!
Lehet akkor mégis ezt fogom venni,mert megérdemli a telefon mivel az akkun kívül semmi más bajom nincs vele!
Jelenleg azt produkálja ami miatt cserélni akarom,hogy sokkal gyorsabban merül mint régebben de 1 napot még általában így is ki szokott bírni az akku,illetve ha nagy hideg van (-5fok vagy alatta) és kint tartózkodom akkor van hogy hirtelen kikapcsol és ha vissza akarom kapcsolni vagy sokkal kevesebb %ot ír mint amin előzőleg volt vagy vissza sem kapcsol mert mondjuk egyből 0%-ot ír ami elég zavaró dolog. -
kokokka
addikt
válasz
csabi98 #4087 üzenetére
Én inkább ezt venném:
Samsung Galaxy A71 (SM-A715F) akkumulátor EB-BA715ABY - mobi (mobilehome.hu)
-
csabi98
tag
Sziasztok.
Úgy néz ki,hogy lassan csereérett lesz az akkumulátor a telefonomban. (A71)
Mivel eddig maximálisan elégedett vagyok a telefonnal és kb. még úgy 1-1,5évig nem nagyon tervezem a cseréjét ezért az akkumulátor cseréje mellett döntöttem mivel olcsóbb is mint egy új vagy újabb készülékre beruházni!
Van ismerősöm aki megoldaná a cserét/szervizelést úgy is,ha én viszem neki a saját magam által rendelt akkut.
Nos az lenne a kérdésem,hogy a Fixshop által forgalmazott Akkukat ismeri valaki? Mennyire megbízhatóak? Érdemes lehet azt belerakatni?
Vagy van még a Deji márka erről már személyes tapasztalatom is van,mivel korábban volt Iphoneom (6s) abban is cserélni kellett és ez került bele,de nagyon jól bírta és az üzemidő is patent volt nagyon a csere után!
Ti a 2 akku közül melyiket választanátok inkább?
Köszönöm a segítséget előre is! -
kokokka
addikt
válasz
mediumgecso #4083 üzenetére
Az mi, hogy utolérte? Most hallok ilyet először.
-
zolszi
tag
Én még használnám, ha nem törtem volna össze nemrég a kijelzőt.
Ezért, vadiúj A71 tok gazdát cserélne. -
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Ismerősömet utolérte a repülő módban "beragadás", kérlek segítsetek hogy lehet kibillenteni A71-et ebből az állapotából.
Köszönöm a segítségetBUÉK mindenkinek
-
donandres
csendes újonc
Én is már lassan három éve használom, viszont most sikerült tokkal együtt úgy leejteni, hogy a hátsó kamera 3 lencsénél is megrepedt, így azóta a fényképezés nemigazán kivitelezhető. Cseréltetett már valaki benne hátsó kamerát?
btw: én is gondolkodtam a cserén, de egyszerűen nem látok alternatívát ár/érték arányban a cserére. Ami szintlépés lenne az az S23, de árban az meg megint nagy ugrás lenne. Illetve kisebb készüléket szeretnék hosszabb távon, kezdem unni ezeket a nagy "tespsiket."
-
Bogya75
tag
Még én is használom,immár 3 éve.
-
Forestjo
senior tag
Nekem is megvan és anyu használja táblagép helyett, mert hogy az A71 igazán egy "nagy tepsi". Még jobban is bírja a majd négy éves vas aksija, mint a másfél éves S20 FE, amit én használok! Mikor váltottam, ezt nagyon bántam, de hát együtt lehet vele élni.
Az biztos hogy az A71 a mai korban is egy nagyon jó, meglepően gyors és stabil mobil! Nyilván amikor kezembe veszem az S20 után, lényegesen lassabb, de nem problémás egyáltalán. -
Nekton
aktív tag
Gyerek A71-én még minden elfut és sokkal laposabb, értelmesebb formája van, mint az én hiperszuper A54/8Gb-omnak. Nap végéig mindkettő kibírja. Reggelinél vannak töltve, amedig készülődünk. Én nem látom a csere értelmét, amíg az A71 meg nem adja magát. Közben mindjárt jön az A55, és így tovább.
-
thboxx
aktív tag
Pedig arra megéri. Kezesebb méret, jobb üzemidő a nagyobb akku és a kisebb csíkszélesség miatt (még ha exynos is...), alapból nagyobb memóriakiszerelés, IP védelem, főkamerában OIS, sok év támogatás (főleg az A71-hez képest)... lehet kimaradt valami... Szóval azért van előrelépés. Asszony A71-ét meg megkapta a leány (9 múlt, tökéletesen megfelel neki), s még kap némi biztonsági frissítést is. Szóval megválni azért nem váltunk meg tőle!
Szerk. A sajátomat 1,5 éve S21FE-re cseréltem a nagy kuponhalmozós akcióban... jutányos áron...
-
Dan77
tag
És ki, mire cserélné ha... ? Én A54-re gondoltam, de ár érték arányban nem olyan nagy fejlődés hogy megérné. Szóval egy ideig még jó lesz az A71-em.
-
woodworm
veterán
Köszönöm a visszajelzéseket. Közben meglett a hunyó, a DW tárcsázó volt.
Érdekes különben, mert az 2 hete frissült, viszont csak a héten cserélte le a hívóképernyőt, ami fura módon akkor is megmaradt, amikor a gyári tárcsázót használtam -
jani4454
tag
Minden rendben van vele! Áprilisban lesz négy éves...
-
Dan77
tag
Én is használom. Semmi gond vele.
-
Llew
senior tag
Én is gond nelkül használom.
-
woodworm
veterán
Használja még valaki a topiklakók közül?
A napokban frissült a hívóképernyő és néha híváskor nem jelenik meg. Gyakorlatilag meg kell várnom amíg leteszik, mert sehonnan sem tudom elérni a hívást. Találkozott már valaki a jelenséggel? -
szörnyecske
csendes tag
Reggel átakartam tenni a sim kártyát egy régebbi telefonba mert munka miatt kell az elérhetőség.Kihúztam a sim tálcát és újraindult a telefon. Picit döcögött meg gondolkodott az újraindulásnál de most meg úgy tűnik működik a kijelző. Vagy ennyire lefagyott vagy tényleg haldoklik a kijelző. Pedig semmi bajom a telefonnal teszi a dolgát.
-
Pizzafutar
aktív tag
válasz
szörnyecske #4055 üzenetére
Úgy emélkeszem nekem 60 volt.
Ráadásul utána érezhetően romlott az antenna erősítése, ahol előtte még éppen tudtam telefonálba a csere után már kimaradozott a hálózat. -
arpivw81
tag
Ma megjött az augusztusi bizt.frissítés
-
szörnyecske
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos elszállt a kijelző a telefonon.Semmire nem reagál. Sokba kerül most egy kijelző csere?
Köszönöm -
gyu456
tag
Android 10-zel jött ki és a 13-as az utolsó rendszer amit kiadtak az A71-re! Most már csak biztonsági frissítét fog kapni 1 évig még.
-
laca891
aktív tag
Elvileg 4 évig kap biztonsági frissítést. Ez a telefon 2019 decemberében jelent meg a piacon.
-
bbattila92
csendes tag
Nekem is megvan az A71. Vígan teszi dolgát. Az akku nálam bír 2 napot, úgy is, hogy a védelem miatt csak 85%-ra töltődik max. Játszom, videót nézek, fotózok, kerékpározást követek rajta, minden okés. Néha egy-egy pillanatra belassul, elviselhető. Ha jobblétre szenderülne a telefon, nagyon vakarnám a fejem, mit vegyek helyére. A54 nagyon tetszik, de nem olcsó. Jack koma is hiányozna. Érte kérdés nélkül odaadnám a magas frissítésű kijelzőt és a vezeték nélküli töltést.
-
-
thboxx
aktív tag
válasz
arpivw81 #4041 üzenetére
Elég sok érzékeny információt tartalmazhat egy telefon. Pl netbanki app. Én szinte csak a telefonról bankolok és ezzel szerintem elég sokan vannak itt. A biztonsági frissítésekkel a telefonok sebezhetőségeit javítják, ezáltal ezek az érzékeny adatok nagyobb biztonságban vannak. Nyilván nem égető ezeket pl minden hó 6-ig megkapni, mert ha csúszik két napot romba dől a világ... de legalább félévente illik ilyet kapni vagy negyedévente. Amelyik fél évnél ritkábban, vagy sose kap én nem bankolnék rajta az biztos.
-
arpivw81
tag
Szia. Az miért hátrány ha nem kap frissítést,te valamiben észreveszed? Miben?Komolyan kérdezem,mert azért itt a fórumokban már azért is idegeskednek,hogy vkinek pár napot késik a frissítés. Én még használom az S7-esemet,de semmi nem történt még vele,amiért azt mondanám,hogy elrakom a fiókba.
-
Nekton
aktív tag
Most megmondom neked 100%-ra, hogy kapni fog még biztonsági frissítéseket. Régebbi telefonok is kapnak. Ezért kár lecserélni. Majd ha már egy éve nem kapsz semmit, majd akkor lehet gondolkodni, de az még 2-3 év szvsz.
Fiamén július 4. az utolsó. Azért ez a három hét még távol van a nem támogatott fogalmától.
-
thboxx
aktív tag
válasz
kokokka #4038 üzenetére
Nem hinném, hogy elenyésző lenne a gyorsabb és takarékosabb SOC, nagyobb akku, optikai stabilizált nagyobb rekeszértékű kamera... csak hogy párat soroljak, de lenne még mit. Nyilván a mai ára összevetve az A71 vásárláskori árával sok. Tehát ahogy szó is volt róla, ár-értékben közel sem olyan, mint az A71 volt a maga idejében. Ha biztosan tudnám, hogy még legalább egy évig kap biztonsági frissítéseket akkor elengedném a csere gondolatát...
-
kokokka
addikt
Papíron több mindenben is, de nézd meg ezekből milyen elenyésző sokminden. Fotózás téren meg biztos, hogy nem cserélném le, és mivel ár/értek aranyról beszélünk, még biztosabb, hogy nem A54 lenne a következő. Ha cserélek az valami tényleg komoly lesz, de nem tudom mikor, mert qrva drágák.
-
thboxx
aktív tag
válasz
punky10 #4036 üzenetére
Az A54 mindenben erősebb az A71-nél. Kijelzőben is...
Ettől függetlenül egyetértek, hogy nagyon kilőtek az árak.
Nagy dilemmában vagyok én is, hogy lecseréljük-e és ha igen mire a feleségem A71-ét. Most kb a fejem tudnám a falba verni mikor tavaly mondtam neki hogy cseréljük le S21FE-re a kuponhalmozós akcióban "gombokért"... "Á... még nem kell, jó ez." Persze még most sem ő akarja. Csak sajna idén kifut a hivatalos támogatási időből és nem tudom a Samsung meddig akar rá sec. pacheket küldeni... -
-
Csabi1984
addikt
válasz
punky10 #4034 üzenetére
Őszintén szólva ha az ember Samsungot szeretne akkor szembesülni kell, hogy ár/érték arányban a Samsung rossz helyen szerepel ez magával hozza azt a tényt, hogy egy A71-es telefon teljesítményért jobban bele kell nyúlni a pénztárcába
Korszerűbb az A53, A54 de nem feltétlenül hinném, hogy ugyanolyan pörgös lenne mint az A71.
-
Dan77
tag
Semmi hozzászólás... Már csak én nem cseréltem le a jó öreg A71-et?
-
StLui
veterán
Nekem most gyanús, mert megint előjött, hogy hiába kapcsolom le a BT headset-et, olyankor nem hallom a hívót utána, és ő sem engem, tehát mintha beakadna BT irányba, pedig látszik, hogy nincs eszköz már csatlakoztatva. (de lehet csak véletlen egybeesés) Hetekig nem használtam a fülhallgatót és nem volt gondom.
-
totron
addikt
válasz
Csabi1984 #4022 üzenetére
Amin én is meglepődtem, hogy elég 1 szögből regisztrálni, első bevitelkor ügyeltem is szögre jól, hogy a lehető legtermészetesebb pozícióval áldjam meg a készüléket és a későbbiekben magamat is, de kiderült, hogy igazából bármilyen szögből elfogadja a későbbiekben, wow, tehát fektetve is megy. Nyáron elkerülhetetlenül csupa mancs az ember keze, így a szenzor is, a sűrű szentségelések időszaka ez. Rövidebbre vettem a jelszót... A jobb és bal mutatóujj elég szerintem. Ellenoldal: ha nagyon jól sikerül a természetességi bevitel, véletlen feloldásokat is produkálhatsz észrevétlenül.
-
feloman
aktív tag
Feleségem telefonjára tegnap jött a június havi biztonsági csomag
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
A mobilom nyüszít, hogy kevés a tárhely, annak ellenére hogy van benne SD kártya és amit csak lehet (mp3 zenék, applikációk, stb.) az átraktam rá. Ezek az "egyéb" kategória. Viszont az alkalmazáskezelő szerint a mobilos játékom (Raid: Shadow Legends) az SD kártyán van, a tárhelykezelő szerint viszont a csak 8%-os kihasználtságú, (kb 2 GB). Maga a játék, majdnem 4,5 GB ergó sokkal többnek kellene lennie a kártyán. ötlet? Samsung Galaxy A21 a bűnös
Köszi előre is -
smokin
tag
Sziasztok!
Anyósom A71ese, elkezdte azt a hibát produkálni, hogy hívásnál nem hallja a hívó/hívott félt, de mellé a mikrofonja sem műkszik.
Viszont messenger hívason minden szuperül műkszik neki.
Valakinek valami ötlet? -
Csabi1984
addikt
Sziasztok. Nagyon szeretem mai napig az A71 telefont és az eddigi samsungjaimat. De valaki magyarázza már el, hogy ezt a fingerprint szenzort miért kell ennyire elcseszni
?
3 vagy 4. újjrátét 25%nál hiba. -
Weareus
addikt
Üdv. A71-esem van, épp előadáson vagyok. Kivetített ppt-t szeretnék fotózni, szöveges. Milyen felbontás lenne jó olvashatóság szempontjából?
Bocs, nagyon ritkán fotózok. -
Llew
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom frissites vagy mi miatt, de az AOD most ket időt ír ki "helyi" es "otthon" cimszóval. Ha ramegyek akkorcmeg a widget beallitasokhoz visz, de ott nincs ilyen opció, illetve tudtommal mashol sem allitottam be ilyet. -
Vindex
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen telefonom és a hívó nevének felolvasását még nem tudom beállítani pedig be van kapcsolva a menüben. A hívás 5 mp után automatikusa létrejön a kapcsolat és tudok beszélgetni, de nem tudom, hogy ki hív, okosóra kijelzi, de kényelmesebb lenne ha bemondaná. Nem mindig szabad a kéz, hogy odapillantsak az órára. Van erre megoldás?
Köszi! -
arpivw81
tag
Sziasztok! Használ valaki közületek valaki 512 gb-os memóriakártyát? Ha igen,esetleg tapasztalatot kérhetnék? Köszi
-
StLui
veterán
Sziasztok, okosotthonos kütyü kéri, hogy 2,4GHz-cel csatlakozzon a telefonom a wifi-hez, de automatikus 5GHz-en van, néhány cucc 2,4-en csatlakozik, tehát a wifi tud 2,4-et is.
Hogy tudom átváltani a telót 2,4-re? (régebben sikerült párosítanom az EweLink appon a HUB-hoz, gondolom akokr tudtam 2,4-re váltani valahogy, most új eszközt adnék még hozzá, egy negyediket). -
Llew
senior tag
Hi!
Megnyekkent a gyari usb kabelen a csatlakozó.
Nezegettem uj kabeleket, de eleg nagya szoras arban. Milyen kabelt erdemes venni ami kesőbbi keszülekeket is kiszolgalhat, de nem 6-10 ezer forint? -
feloman
aktív tag
Feleségem telefonja tegnap frissült az áprilisi biztonsági csomagra. Kapja még a frissítéseket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Persze hogy elég, ha önmagában nézzük. Ha viszont az elődmodellt használjuk referenciaként, akkor már nem biztos.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest