Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlolczka
őstag
I9506:ha valaki vissza akar menni lolliról-4.4.2 re,simán megteheti knox ugrás nélkül.A lényeg ha Nordic van rajta,akkor Nordic legyen az utód is.
-
laszlolczka
őstag
Sziasztok:van egy I9506 LTE amin a lolli fut.Vissza szertném tenni a 4.4.2,knox ugrás nélkül megoldható?Mindkét verzió NEE(nordic).Köszönöm a válaszokat.
-
laszlolczka
őstag
válasz
Gizmo94 #35432 üzenetére
Abban egyetértünk hogy kevesebb a variálhatóság,de cydia föl és igény szerint testre szabás.Lényegében nagyon sok program megtalálható már ipa fájlként.Én személy szerint a kamerában kellemesen csalódtam.A lényeg jó kis telefon mindkettő.Hibák pedig sajnos minden oprendszernél vannak.
-
laszlolczka
őstag
válasz
mgTerminator #35425 üzenetére
Garancia végett.
-
laszlolczka
őstag
válasz
qamu74 #35389 üzenetére
Én csak a kérdésre válaszoltam,és ennyi.Ez meg minden topikban engedélyezett.Úgy érzem a hozzászólásommal nem sértettem meg senkit.Régi Samsungos voltam,de egyedül a Knox miatt váltottam,mert az nagy szemétség.De a véleményem alapján jogos,hiszen a gyártó a saját érdekeit védi a nem hozzáértő romolgatások végett.
Bandi8407:felteszel egy 5 fájlos romot,az mindent pucol.Nggabi oldalán megtalálod.
-
laszlolczka
őstag
Amire sokan vártak:4.4.2 Kit Kat (i9500) Root Method I9500XXUFNB3
Root Method for this new release (Tested and worked flaweslly on Russia SER I9500XXUFNB3 released today 20/02/2014)After you fresh install the rom you need to deknox your phone otherwise it wont work. So here we go.
1) Go and Download the " philz_touch_6.12.8-i9500.tar.md5 " located on this website
http://goo.im/devs/philz_touch/CWM_A..._Edition/i9500Install latest "philz_touch_6.12.8-i9500" via ODIN 1.85 Odin 1.85 For Rooting
Now go to the Philz recovery you just installed with odin..
-Flash the Deknox Removal Script <-- Click Here to direct download (VIA RECOVERY)
(Original DeKnox Thread) <-- Click Here to check out the hole theme (optional not needed)After you flash the Knox removal script you are ready to go rooting your device.
Now go to
-Philz Options / Choose Re-root system / Choose Yes Apply (SuperSu)
-Wait until it finish, Reboot and install SuperSu from playstore
-Once installed, Open SuperSu app / It will ask you to update binaries click on Update as normal (NOT TWRP)
-Once binaries are installed reboot your device
-Root done. -
laszlolczka
őstag
Feltettem a Samy Deluxe S4 G romot.A rom az S5-ből épitkezik,lényegében mintha az lenne.Minden funkció tökéletesen működik.Az összes lényeges app portolva.
-
laszlolczka
őstag
Megcsinálták az ART módot S4-re.És működik is.
-
laszlolczka
őstag
[APP][4.0.3+][XPOSED] HandleExternalStorage.Itt a megoldás az SD kártyához.http://data.hu/get/7555602/HandleExternalStorage-101.apk.
-
laszlolczka
őstag
válasz
DeathAdder #33700 üzenetére
Igen számol,4.3-nál még volt megoldás de itt nincs.Én is a gyárival használom,amit nem használok letiltom.
-
laszlolczka
őstag
válasz
DeathAdder #33692 üzenetére
Sajnos mivel 4.4.2 van rajta a Knox ugrani fog.(garancia veszik).Az általad irt verziószám már nem képes a kitet rootolni.
-
laszlolczka
őstag
válasz
fermacht1994 #33656 üzenetére
Igen.Tesztelés alatt a 4.4.3.
-
laszlolczka
őstag
válasz
fermacht1994 #33653 üzenetére
Már portolták az XDA-ás fiúk.
-
laszlolczka
őstag
válasz
mgTerminator #33098 üzenetére
Akkor a Knox 0/1 lesz,marad a gyári.
-
laszlolczka
őstag
Magyar XEH 4.4.2 rom van a telómon.A Knox 0.Ha 4.4.2-es Pre -Rooted-Odex-Full Patched-kernel tipusú romot felteszem odinnal a Knox ugrani fog?A rom:XXUNFB8.Köszönöm a válaszokat.Sajnos root nélkül fél telefonom van.
-
laszlolczka
őstag
Ha esetleg valakinek kell a Mobile Odin 4, irjon rám privátot.Sajnos az angolom nem jó,de mintha nem ugrasztaná a Knoxot.Jó lenne ha ezt valaki megerősitené.
-
laszlolczka
őstag
migabi24 #32041) ebbe tudsz segiteni?
-
laszlolczka
őstag
Sziasztok.Ha a CS-ét átállitom XEH-ra,a Knox marad?EFS mappa mentve,Safe roottal rótolva(most ALB-albán).Köszönöm a válaszokat.
-
laszlolczka
őstag
SafeRoot+Disable_KNOX.zip.S4-en tesztelve,ha valakinek szüksége lenne rá.
-
laszlolczka
őstag
Hát nálam a kamera elég szar képeket készit,a Z-vel jobb képeket lőttem.Esetleg valakinek ötlet?
-
laszlolczka
őstag
Sziasztok:most lenne lehetőségem lecserélni az Xperia Z-met zsir új Galaxy S4 16 gb-os verzióra.Samsung garanciás,fehér.Az esetleges hibákat már ismerem,de szeretném a véleményeteket meghalgatni.Verzió száma:AP:I9505XXUDMH8.CP::I9505XXUDMH8.CS:I9505OXXDMHA.Előre is köszönöm a segitséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest