Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
monroe8609
aktív tag
Szóval! Bevittem, cserekeszulek ugye nincs ott helyben raktáron, ezért 2opcio volt. Vagy visszamondom a megrendelest eés a huseget is törlik, ennek 1honap az atfutasi ideje, vagy atsetalhattam a szemben lévő samsunghoz. Inkább atsetaltam. Megnezte a srác, valóban hibás a hangszoroja.. De még ráadásul a kijelzoje is lila volt.. Ezt én nem vettem észre
beadtuk, azt mondták 1ora múlva lehet érte menni. Eljottunk, negyed órára rá hív a srác hogy mégsem lesz kész mert úgy ahogy van az egész kijelzo gyári hibás, rendelniuk kell hozzá ami 1-2 munkanap.. Kedd környékén mehetek érte. Kíváncsi leszek!úgy voltam vele inkább javittatom mint korbejarni a hercehurcat.. Plusz ha visszajon a telefon és nem lesz hibátlan, akkor élek azzal a 3 napommal..köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
Kali és kedves okos fórumtársak
S1-S4 -ig minden telefonomat rootoltam, volt olyan, hogy naponta több romot is kipróbáltam/feltettem. Sőt, ha jól rémlik S3-nál én jöttem rá arra is hogy lehet nullázni rendesen a sárga háromszöget egy bizonyos firmware verzió esetén a triangle away-al. Elég jól átlátom a rendszert és nem ma kezdtem.
Akkor leírom hogy is volt a dolog:
1. a gyári T-s 4.4.2 helyére a sammobile-ról töltött (ha jól emlékszem) görög lolli ment fel. -> knox 0x0
2. láttam kijött egy frissebb NEE rom, mondom hátha kijavították már az idegesítő BT hibát, felteszem. Sammobile-ról letölt, kétszer is ellenőriztem az MD5-öt (MINT MINDIG!), aztán AP (PDA) helyére betallóztam a 3.0.9-es ODIN-ba és start. Szépen végig is ment, PASS. Persze előtte is volt FR. Utána is nyomtam egyet biztos ami biztos és ezután BL-be lépve KNOX -> 0x1.Na erre mi a magyarázat?
-
qltsar
veterán
-
Valken
tag
Igen, csináltam előtte egy gyári visszaállítást, utána felpakoltam a romot (a re-partition be volt pipálva, így elvileg az is ledarált mindent), valamint utána is nyomtam egy FR-t.
Ui.: egyébként szenzációs az 5.0.1. Villámgyors és a fehér / kék design is bejön, az aksit meg majd meglátjuk, lehet, hogy haldoklik, maximum veszek egy újat.
-
glaci
őstag
(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a kedves kolléga nem azt írta, hogy eleve legyen független a készülék, hanem azt, hogy miután teljesítette a 2 éves hűségét, az lenne az alap, hogy tovább már ne kösse semmi (az SL sem) a szolgáltatóhoz. (Mert ugye most ez nem alap, hanem fizetni kell érte kb. 1 heti minimálbért.))
-
tisvol
aktív tag
Szerintem a következőképpen kellene, hogy menjen a dolog. Vásárolok egy szolgáltató függő telefont, mondjuk 2 év hűségidővel. Ezen idő alatt vállalom, hogy cserébe a kedvezményes árért, az adott szolgáltató szolgáltatásást veszem igénybe. Aztán ha lejár a hűségidő, a szolgáltatónak SZÓ NÉLKÜL kellene a telefonomon feloldani a hálózati zárat, mégpedig INGYEN. Teljesítettem a szerződési feltételeket, a szolgáltatónak semmi joga a továbbiakban korlátozni a készülékemet. Bűncselekmény? Az a bűncselekmény, hogy a szerződési idő lejárta után is kényszerítenek, hogy náluk maradjak.
-
zAPAtyin
tag
+1 utolsó hozzászólás.
Kedves barátom,... minden harmadik, negyedik hozzászólás a Root, a Custom Firmware, az Odin,a Downgrade, a Knox számláló ugrása, a cseh Loli, stb témában születik úgy, hogy a végén a megjegyzés minden esetben az, hogyan tudom az eredeti állapotot visszaállítani, hogy a gari megmaradjon.
Mi ez, ha nem "warez" szerinted?
Miről is beszélünk?ui: A SamMobile firmware gyűjteménye is csak külhonban legális, ahogy külhonban a függetlenítés is az.
(a mi törvényeink szerint valóban nem legális)
És nagyon kíváncsi lennék - és azt hiszem sokan meglepődnének,- hogy hányan írják a hozzászólásaikat legális Windowson.A témát részemről ezzel befejeztem.
-
Olyan nincs, hogy lehetőség szerint nem... Vagy warezolsz, vagy nem. Ha egyáltalán nem ( amit nem hiszek ), arra ha akarsz, büszke lehetsz, a te dolgod. De ha nincs más lehetőség ( amit megint nem hiszek ), és warezolsz, akkor mindaz, amit leírtál, nekem álszenteskedés. Ja, és ezt is, csakúgy, mint az előzőt, kizárólag a magam nevében írtam. És én itt be is fejeztem ezt a témát.
-
-
Dj.Mike
senior tag
Igen most megint fent van töltőn kíváncsi vagyok mit produkál majd. Volt mostanában pár hard reset is nem tudom befolyásol-e valamit a rendszer akku statisztika kijelzésében. Mostanában már inkább mintha azt venném észre hogy lassabban töltődik és gyorsabban is merül mint eddig. Nem tudom mi okozza de van új akku tartalékba ha nem oldódna meg.
-
Dj.Mike
senior tag
Pontosan azt tettem mikor az előző töltés után 100% töltöttségnél lehúztam ugye visszaesett majd megint feltettem töltőre felment 100%-ra lehúztam megint visszaesett. Szóval a 2 utolsó töltés után mind 2-szer ugyanazt megcsinálta pedig korábban nem volt jellemző hogy visszaesegetett volna. Egyébként pár nap múlva lesz 1 éves az akku nem tudom mennyit számít. Ja igen a gyári szemét jelentős része el van távolítva illetve letiltva szóval nem tudok olyan appról ami háttérben szívná az akkut.
-
Tesztelo.hu
senior tag
De nem listaár, a listaára 130 000 Ft ([http://www.t-mobile.hu/static/sw/file/Kisker_arlista.pdf]), a 90 000 Ft a kedvezményes ár, ez látható a neten a webshopban.
RicHarD: Melyik bolt volt ez? Mert nekem a telefonos ügyfélszolgálat is azt mondta, hogy nem lehet a hűségidő alatt (hiába mondtam, hogy nem veszek SIM-kártyát), és most a XVII. kerületi bolt is azt mondta telefonon, hogy nem lehet 24 hónapig feloldani a zárat.
-
-
Akhim92
csendes tag
-
TommyNagz
senior tag
En valamiert nem bizom benne hogy ez igy mukodne. Hiszen ez Android. Ha rateszek egy cyanogenmodot amit mar egy ovodas is tud telepiteni akkor ennyit a samsung fiokos tiltasrol. A masik meg hogy szerintem internet hozzaferes nelkuk is vegig lehet menni a setup wizardon, tehat nem tudja ellenorizni hogy tiltva van-e a keszulek.
De persze tevedhetek
-
Rick4
félisten
Való igaz, hogy ez jó, viszont ha megvannak a papírjaim, pl ellopják, és igazolom, hogy az enyém volt, de ellopták, megvan a rendőrségi papír, tiltatom a szolgáltatónál, és akkor kb ugyanott vagyok.
Azt az egyet nem tudom, ha az újraaktiválást tiltom, vissza lehet vonni? Ha a szolgáltatóknál tiltom, vissza lehet vonni?
A Cerberusnak ott van értelme, hogy vannak nem Samsung készülékek is a családban, sony- ericsson teló, lenovo tablet, stb, beleférek velük az 6 készülékbe, és csak jó, hogy ott van. Ennek ott van lényege, hogy készít video-t, hangfelvételt, fényképet, küldi a környező wifik listáját, elküldi a híváslistát, sms-eket, stb.
-
gatto_
senior tag
Mondjuk ez a nagyon hosszú idő feltehetően tényleg elég hosszú. Én is vettem a T-nél egy ilyen sokat emlegetett aksi külső töltő kombót. A teljesen lezárt dobozon a gyártási dátum 2013.05.11., azaz közel két éves!
Kicsomagoltam, beraktam a telefonomba és 58%-ot mutatott.
Este feltöltöttem, és határozottan jobban bírja mint a másfél éves gyári, amit kivettem. -
Sokee
aktív tag
Nem az a kérdès hogy lemerül-e tárolás közben, hanem ahogy öregszik a cellája esetleg nem veszít-e a kapacitásából és ezáltal rosszabb lesz az akkuidő mint egy frissen gyártott esetében. Azt olvastam hogy a Li-Ion egyik ellensége az öregedés de azt nem tudom hogy ez a tárolásra is vonatkozik vagy csak a sok töltésre.
-
norrberth
addikt
Butaságot? miről beszélsz te? szerinted nem próbáltam? én nem teszteltem? saját tapasztalatból és több száz véleményből indulok ki!! amit olvastam a fórumon! az egész fórumot elolvastam a legelejéig!! Hát már megbocsáss de te beszélsz hülyeséget vagy olvass vissza és majd meglátod miket irt a fórum népe az energiatakarékos mód bekapcsolásról! Vagy!!!! mindenki hülyeséget irt...
-
Notalab
tag
Köszönöm!
Végül is még csak jó két napja van meg, majd kipróbálom mindkét üzemmódot. Nyilván a kezdeti lelkesedés, és az ezzel járó intenzívebb használat miatt Is) merülhet a készülék ilyen gyorsan.
Bár hozzá teszem, hogy ha úgy merül mint a régi Advance-em, akkor minden rendben, mert közben sokszoros teljesítményt nyújt fullhd-ban......és én ennek nagyon örülök!
-
gusthy
veterán
Lehet, akkor csak nem maradt meg a fejemben... bocs, néha olyan, mint a szita, most, hogy említetted, tényleg dereng.
Cavinton
Akkor tényleg marad az, hogy a boltban bedugva a sim kártyát vagy van LTE, vagy nincs.@Amuba, itt, a Samsungnál ez a knox kód vagy mi attól nem ugrik, hogy feltol az ember egy másmilyen romot?
-
gusthy
veterán
-
b.regius
tag
Köszi,nem észlelek a bekapcsoláskor problémát,tegnap este hallgattam(poweramp)zenét,24 perc után kikapcsolt,majd be. Kipróbáltuk a Párommal,háromszor hívott,jól működött,a negyediknél öt csengetés után kikapcsolt,s vissza alapra.Blue Tooth ugyanezt,talán csak a Quickpic ment rendesen. Keveset netezek,néha hetekig sem használom a wifit,a telefonhívásoknál a bosszantó a többit elviselem.
-
-
-Mosquito-
őstag
Szia,
Mindig a Telemaxba vittem itt van a közelben. Első körben cserélték kaptam egy új telefont. (Aksi púposodás meg valami alaplap hiba volt.
Második körben szintén kaptam egy új telefont,térerő,gyorsan merűl,néha kikapcsolt. 1hónapja van meg most 3db pixelhibám van. Gondolom most kijelző csere jön.. Beviszem javításra és megkérdezem mik a lehetőségek.
migabi24.
S4 Active. Azért írtam ide mert aktívabb ez fórum és több szaki van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Suzuki topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Parfüm topik
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest