Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefty
addikt
válasz
amoledus #66670 üzenetére
Baratnom S4 i9515-e (meg tolem orokolte, kb. 2 es fel eves) ujraindulgat kb naponta, aksi ugy merul, hogy azt szemmel is nehez lekovetni. Voltam vele samsung szervizben, aksit csereltek meg also panelt, kielemeztek meg minden aztan ugyanaz, amit fentebb irtam. Jott ra viszont most meglepo modon frissites, hatha javit valamit. Stock minden rajta. Neked esetleg van otleted?
-
Lefty
addikt
Sziasztok,
a regi S4-em olyat csinal, hogy nem lehet hivni (a masik felnek olyan mintha ki lennek kapcsolva) es sms-t sem kapok, de en tudok a telefonrol hivni, illetve sms-t is kuldeni. Talalkozott mar valaha valaki ilyennel?
-
Lefty
addikt
-
Lefty
addikt
válasz
amdxp2 #62610 üzenetére
Szia!
Tegnap hoztam el a szervizbol a telot, ugye nalam is ez volt, hogy egyszer csak rezgett egyet majd ujraindult, illetve szimplan a semmitol csak rezgett idonkent egy hosszut.
Azt mondtak, hogy akksit, usb panelt csereltek, valoszinuleg az akku volt rossz, az okozta ezt. Most baratnom hasznalja, kivancsi vagyok rendbe jott-e. Ha nem, akkor ugy is visszaviszem megint.
-
Lefty
addikt
válasz
Viktor0610 #62594 üzenetére
Oda szandekozom menni. Az a baj amugy, hogy random ujraindul, idonkent meg elkezd rezegni a semmibol, mintha hivna valaki, de nem. Volt mar factory reset, meg romot is ujraraktam de ugyanez.
-
Lefty
addikt
Gariztataskor van esely cserere? Vagy elkuldik hetekre valahova?
-
Lefty
addikt
S5 is csak papiron vizallo. Szoftveres tanogatasa nulla, S4 hamarabb lollit kapott, ott sztem meg van ahol nemitani sem lehet. Mellette az az olcso kromozott muanyag keret ugyanugy... Ha android akkor S6, de nekem szoftveres teren kezdi kiverni a biztositekot az android. Erted veszel egy premium telot elvileg nem olcson, es akkor a Samsung arra nem vesz a faradtsagot, hogy a keszulekere optimalizalja az OS-t, vagy legalabb rendesen tamogassa...
-
Lefty
addikt
Lengyel rom-hoz amugy 1-en jott frissites, BOE3 helyett BOJ3, most megy fel OTA-n, nem tudom mi valtozik? Van tapasztalat mar?
-
Lefty
addikt
válasz
Viktor0610 #61469 üzenetére
Rendben, koszonom!
Visszaadhatnak a penzt, mert amugy mar cserelnem
-
Lefty
addikt
Nekem tovabbra is ujraindulgat a telefon... erdemes ezert gariztatni? Vagy csak szoftvert frissitenek, amit en is meg tudok csinalni?
-
Lefty
addikt
válasz
awakening87 #61292 üzenetére
Szia,
ez a verzio:
-
Lefty
addikt
válasz
awakening87 #61272 üzenetére
A galaxy logotol indul ujra, epp most reszesultem az elmenyben ujra.
-
Lefty
addikt
Nekem most ilyen napi szinten minimum egyszer ujraindul a telefon, van otletetek, hogy miert? Nem rootolt, es semmi moralisan ingovanyos app nincs rajta, eddig nem volt semmi. Talan valami app uj frissitese kavar. De semmi kulonleges nincs fent, csak face, snapseed, twitter meg ilyen kaliberu dolgok.
-
Lefty
addikt
válasz
tomiivagyok #60628 üzenetére
en lengyel lolli stock romot hasznalok touchwizzel es szeretem, letiltottam minden szarsagot, amit nem hasznalok es nagyon jol mukodik a telo igy.
-
Lefty
addikt
válasz
Tesztelo.hu #60580 üzenetére
ezeknek eleve ertelme sincs szerintem, az android eleve elterpeszkedik a rendelkezesre allo memoriaban, es ha kell hely akkor takarit maganak.
-
Lefty
addikt
Ezt az android system webview-t ki lehet kapcsolni? Mire jo?
-
Lefty
addikt
válasz
Dj.Mike #59026 üzenetére
Velemenyem szerint ez a tema egy picit tul van porogve. Azert az S4, mar nem egy S2, ahol mindent ugy kellett kiloni egyfolytaban, hogy valamennyire gyors legyen a keszulek. Itt azert mar van 2GB memoriank es szerintem ezzel mar el lehet ferni, plusz a lolli azert mar jobban ossze van rakva, ha szukseg van memoriara, a rendszer kilovi mindig amire ugymond nincs szukseg. Persze erdemes letiltani azt a par elotelepitett appot, amit tutira sose nyitunk meg. De ennyire rastresszelni erre a pucolasra szerintem hulyeseg. Ez egy regi beidegzodes az androidosoknal.
-
Lefty
addikt
válasz
Viktor0610 #58942 üzenetére
Evekkel ezelott nekem is eltunt a telefonom, feljelentest tettem, a rendorseg imei alapjan par nap alatt megtalalta, amint hasznaljak a telefont be tudjak merni.
-
Lefty
addikt
válasz
PainKiller13 #58816 üzenetére
Foleg appokra gondolok, nem egyeb folyamatokra, azok tobbsege minden tovabbi nelkul tilthato ha neked nem kell. Illetve mar nem egyszer szo volt itt a forumban rola, hogy miket lehet tiltani, listak is voltak.
-
Lefty
addikt
Ez mar az 5.1.1?
-
Lefty
addikt
Sziasztok,
itt a nagy nyari hosegben van egy olyan gondom, hogy hosszabb ut alatt az autos tartoban a telefon gps-kent hasznalva ugy felforrosodik, hogy leall... van valami amivel takarni vagy huteni tudnam? Eredeti samsung autos tartom van szelvedore cuppantva.
-
Lefty
addikt
Hello,
a gyari idojaras widgetben be van kapcsolva az aktualis hely hasznalata, de ennek ellenere a zarkepernyon nem jelenik meg az idojaras. 5.0.1 Tudjatok miert?
-
Lefty
addikt
válasz
norbiamen #55762 üzenetére
Nekem van egy olyan ötletem, hogy tescoban lehet kapni ilyen electric cleaner spray-t, hasonló kinézetre, mint a sűrített levegős csak kétszer akkora. Ezzel elektromos eszközöket lehet tisztítani. Ezzel fújd tele kikapcsolt állapotban, mint állat, folyni fog belőle majd. Utána hagyd úgy legalább egy éjszakára. Ha minden jól megy ki fogja pucolni, kiszárad és jó lesz a gomb. Ártani nem fogsz vele az biztos, már csináltam ilyet.
-
Lefty
addikt
Egy kicsit off de hátha tudtok segíteni.
Barátnőm S3 telefonja vízbe esett, kiszáradt ma reggelre és működik is úgy tűnik rendesen, viszont a kijelző kicsit kékes, kicsit elszíneződött. Milyen lehetőségek vannak, tud valaki segíteni? Hogy lehetne ezen javítani, mert a szervizes kijelzőcsere annyiba kerül, mint a telefon maga. Köszi!
-
Lefty
addikt
válasz
bjergerking #55580 üzenetére
ugyanilyen kerek meg stb., az S4 lolli billentyuzet mar nem azert.
-
Lefty
addikt
Javított lengyel i9515 lolli alatt nektek kiteszi a zárképernyőre az időjárást? Update óta nincs ott.
-
Lefty
addikt
Sziasztok,
i9515 lengyel lollihoz jott egy OTA frissites, tudja valaki, hogy mit tartalmaz?
-
Lefty
addikt
i9515 tulajok, akinek a lengyel 5.0.1 volt eddig, kipróbálta esetleg a magyart, hogy más-e bármiben?
Nekem a lengyel betonstabil azóta is, szóval nincs meg a késztetés, hogy kipróbáljam.
-
Lefty
addikt
válasz
sebijani1982 #52989 üzenetére
Felrakás után kell egy factory reset, az a biztos.
-
Lefty
addikt
válasz
lionhearted #52904 üzenetére
Az 5.0.1 teljesen stabil. Legalábbis a lengyel 9515-re.
-
Lefty
addikt
válasz
lionhearted #52898 üzenetére
Semmi értelme XEH-re várni.
-
Lefty
addikt
Nova launcher alatt a gyari naptár es időjárás widget masnak se jó? Csak ilyen kis fost tesz ki, nem értem...
-
Lefty
addikt
Átlagban 3,5-4 órát mondanák, attól függ milyen fényerőn és mit csinálsz a telón. De telepítés után, úgy, hogy még az akksi sem állt be, 4,5 óra lett simán. FB, Messenger, Chrome ment főleg.
Viszont a rendszernek sok előnye van, szép és letisztult, továbbá nagyon gyors. Végre a névjegyzék azonnal nyílik, S tervező nagyon jó és nem olyan lassú fos, mint volt. Galéria is pikk-pakk megy, zárképernyő is sokkal szebb és jobb, stb. Én egyáltalán nem bántam meg a váltást.
-
-
Lefty
addikt
válasz
PowerBuldog #52707 üzenetére
Ez nem igaz. Beallitasok/hangok es ertesitesek/hangmod itt van, ezt kapcsolja az ertesitesi panel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest