Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PowerBuldog
veterán
Sziasztok!
Sajnos nincs most időm a keresésre.
Van egy i9515ös aminek a kamerája nem működik. Elindul a kamera alkalmazás de csak fekete kép és le is fagy.
Volt cache wipe, factory reset de nem megy.
Szetszedem és kitisztitottam a csatlakozókat is és semmi.
Valami ötlet mi lehet a baj?
Gyári 5.0.1 asszem(kedden lett függetlenítve)
-
PowerBuldog
veterán
tapasztalta más is, hogy a legutóbbi frissítés óta ha megszólal az ébresztő nem reagál a telefon semmire csak a bekapcsoló gombra? egyszerűen nem tudom se szundira tenni se kinyomni. se képernyő se a hangerő gombok nem reagálnak
-
PowerBuldog
veterán
Érdekes. Nekem nincs fél éves a telefon és most lollipoppal sem bír 3 óra kijelző időnél többet a készülék. (mondjuk ha filmet nézek zt BT fülessel, wifi szinte mindig megy)
-
PowerBuldog
veterán
Ahogy látom az akku használatban a wifi kikapcsolt állapotban is folyamatosan szívja le.
-
PowerBuldog
veterán
Sikerült nekem is felrakni. Nagyon jó pörgős a rendszer. WIFI nincs a közelben így a végleges belakás majd délután lesz otthon.
-
PowerBuldog
veterán
Nálam förtelmesen szar az akku idő. 4 óra 30 perc akkun, 44 perc kijelző idő, és 74%-on van az aksi. fél napot nem szokott kibírni.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
sebijani1982 #50636 üzenetére
Na most akkor ha mondjuk én ezt felszeretném rakni ODIN-ból, mert tökös gyerek vagyok (
), az KNOX ugrással jár-e? Lévén, hogy ez gyári rom ha minden igaz.
-
PowerBuldog
veterán
i9515-re elvileg ugyan úgy jó a 9505 romja?
-
PowerBuldog
veterán
Én múlt héten bluetooth fülest vettem a telóhoz. Bár nem tudom ez kit mennyire érint.
-
PowerBuldog
veterán
-
PowerBuldog
veterán
Ami az i9505-höz jó ROM az i9515-re is felmegy vajon?
-
PowerBuldog
veterán
És pl amit szoftveresen ír, hogy nincs
"S Link
S Health
S Travel"meg még a franc se tudja mi... na az is simán benne van ... más kérdés, hogy kikapcsoltam
-
PowerBuldog
veterán
válasz
norrberth #46874 üzenetére
Minden érzékelő megvan benne. Hülyeségeket ne beszélj már.
System Info for Android szerint benne van minden.
-
PowerBuldog
veterán
Valaki tudja, hogy ez (I9515XXU1ANK2) mit változtat? Vodás i9515 FW, de a changelog száma alapján nem találtam semmit, hogy mit javítottak benne vagy bármi.
-
PowerBuldog
veterán
srácok, nem a recoveryben mutatja a knox állapotot? beléptem wipeolni de nem írja
-
PowerBuldog
veterán
válasz
goodboy007 #44167 üzenetére
Azért dudorodik ki, hogy arra üljön a hátlap, és a hangszóró ne legyen elnyomva ha lerakod az asztalra.
-
PowerBuldog
veterán
Ebből kiindulva talán nem kell hónapokat várni, hogy elkészüljön a nyalóka TW-elve
-
PowerBuldog
veterán
-
PowerBuldog
veterán
-
PowerBuldog
veterán
-
PowerBuldog
veterán
válasz
aleSsjugyu #43116 üzenetére
ha nem gyári rom akkor mindenképpen
-
PowerBuldog
veterán
-
PowerBuldog
veterán
-
PowerBuldog
veterán
Kb hetente egyszer eljátssza azt a telefonom,hogy reggel mikor lehúzom a töltőről nem ébred fel. Az értesítő LED villog, hogy van valami, de nyomhatok bármit nem ébred. Csak aksi ki-be. i9515, gyárilag 4.4.2-vel jött. Semmi kókány nem volt rajta.
Mitől lehet? -
PowerBuldog
veterán
Vodától szerváltam egy S4-et (i9515) De hogy ennek mi értelme volt. Mármint az i9515-nek (Value Edition) Azon kívül, hogy gyárilag 4,4,2-vel jött semmi különbség.
Cserébe viszont szarul hangzik, mintha kispóroltak volna valamit belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest