Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok. Tudnátok olyan helyet vagy oldalt ahol olcsón be lehet szerezni egy s view covert s4-re? Lehetőleg teljesen gyárit. Nagyon fontos.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
migabi24 #61212 üzenetére
Szia. Köszi a tanácsokat elhiszem hogy sok dolog összefügg. A mostaninál jobban nem is szándékozom pucolni mert nincs lag fagyás vagy fc. Játékok is remekül futnak mostmár de bizony az érintetlen romon megakadtak. Szóval valamit nekem is sikerült eltalálni azért. Antutu is 45k fölött mért szóval azt hiszem el vagyok így egyelőre a rommal. De azért rengeteget kísérleteztem vele. A Knoxot bánom csak mert ugye 5.0.1-en nincs ugrás nélküli root én meg azzal rontottam el hogy ráengedtem cf autorootot és annyi is lett a számlálónak. Főleg így hogy a mostani 4.3-at meg simán rootoltam Towel roottal és gondolom az nem bántotta volna a Knoxot. Mostmár késő bánat. Bocsi ha kicsit hosszúra sikerült az írás. De úgy tudom neked sokáig megvolt a Knox gari. Ja még annyit hogy tapasztalatom szerint a Google szolgáltatások felelősek a készenléti merülésért de nekem kellenek mivel beletartozik a Play áruház is az meg nem árt ha van.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
migabi24 #61191 üzenetére
Szia. Esetleg nem tudnál feltölteni képeket vagy egy listát hogy gyári 4.3-on miket kell feltétlenül meghagyni a system app könyvtárban? Nekem is nagyjából kitakarított 4.3 van 9506-on roottal de szerintem van még bőven pucolni való. Nagyon megköszönném a segítséget.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
Pöttön #61030 üzenetére
Igen az alapján de nem árt mellé a package disabler sem. Azzal még letiltod a fölösleges folyamatokat és frankó lesz. Egyébként a cf autoroot-al lesz Supersu is tehát nem kell külön. De azt tudni kell hogy a Knox gari az elveszik tőle. De engem valahogy nem izgat mert egyik Samsung telómmal sem volt olyan gond hogy kellett volna a gari.
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok engem az érdekel vajon mitől van az 9506on 5.0.1 alatt hogy ha bekapcsolt wifi mellé bekapcsolom a Bluetooth-ot is akkor a wifi netem nagyon lelassul?
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
tomiivagyok #60630 üzenetére
Ha az XDA ultimate bloatware remove list alapján pucolod akkor nem lesz gond. Azóta nem kell restartolgatni sem mert ugyanolyan gyors a teló mint a pucolás utáni első boot után. Ja azt majdnem elfelejtettem hogy még a Package disabler is fent van azzal is letiltottam sok fölösleges dolgot.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
tomiivagyok #60628 üzenetére
Na én pont az olyan problémák miatt rootoltam a gyári 5.0.1-et és pucoltam ki mint amiket leírtál. Azóta gyors stabil és nem zárogatja be a játékokat mint korábban. Ráadásul rengeteg tárhelyem is lett szabad a dalvik cache törlésével illetve a pucolással. I9506 NEE XXUDOF2 rom.
-
Dj.Mike
senior tag
Származhat abból valami baj ha törlöm root joggal Total Commanderrel a data mappán belül a dalvik cache tartalmát? Több mint 1 giga a mérete. A rendszer rootolt gyári 5.0.1 kipucolva I9506 készülék.
-
Dj.Mike
senior tag
Amit letöltöttem twrp zipet abban nem tar van hanem recovery img. Azt be lehet tallózni az AP részhez Odinban?
-
Dj.Mike
senior tag
Hello gyári 5.0.1-et milyen módon a legegyszerűbb rootolni I9506-on? Knox nem érdekes.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
GordonSamway #60426 üzenetére
Azt se tudtam hogy létezik olyan kiadásban.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
Eclips21 #60525 üzenetére
Érdekes az a kamerahangos dolog de nagyjából én is a telepített programok közti különbségre tippeltem. Már csak azért is érdekel annyira a téma mert lehetett olvasni a fórumon hogy különböző embereknél a különböző régiók romjai másképpen működtek. Volt olyan aminek hibái voltak míg volt ami gond nélküli stabil volt.
-
Dj.Mike
senior tag
Egyébként ha már romoknál tartunk. Sosem értettem hogy ugyanabból a romból miért van egy nagycsomó fajta régiós változat ha az alapja mindnek ugyanaz? Mi a különbség vajon köztük? Valaki elmagyarázhatná mert eléggé érdekel.
-
Dj.Mike
senior tag
Nos restart után továbbra sem működik a videó. Nem tudom mit kellene feloldani.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
#61600768 #60468 üzenetére
Tessék a lista azokról amiket tiltottam:
<string>com.samsung.android.widgetapp.briefing4x2</string>
<string>com.sec.android.app.sbrowsertry</string>
<string>com.sec.android.mmapp</string>
<string>com.sec.android.service.health</string>
<string>com.sec.android.app.chromecustomizations</string>
<string>com.dsi.ant.server</string>
<string>com.samsung.android.app.FileShareClient</string>
<string>com.android.apps.tag</string>
<string>tv.peel.samsung.app</string>
<string>com.android.dreams.phototable</string>
<string>com.samsung.android.app.episodes</string>
<string>com.sec.chaton</string>
<string>com.google.android.googlequicksearchbox</string>
<string>com.samsung.android.securitylogagent</string>
<string>com.android.providers.partnerbookmarks</string>
<string>com.sec.android.app.sbrowser</string>
<string>com.samsung.app.video</string>
<string>com.sec.android.app.FlashBarService</string>
<string>com.samsung.android.scloud.quota</string>
<string>com.google.android.play.games</string>
<string>com.samsung.android.nearby.mediaserver</string>
<string>com.google.android.feedback</string>
<string>flipboard.app</string>
<string>com.sec.dsm.system</string>
<string>com.tripadvisor.tripadvisor</string>
<string>com.android.wallpaper.livepicker</string>
<string>com.google.android.onetimeinitializer</string>
<string>com.android.inputdevices</string>
<string>com.blurb.checkout</string>
<string>com.samsung.android.beaconmanager</string>
<string>com.sec.allsharecastplayer</string>
<string>com.dsi.ant.service.socket</string>
<string>com.samsung.android.app.gestureservice</string>
<string>com.android.printspooler</string>
<string>com.sec.android.provider.snote</string>
<string>com.sec.android.app.mt</string>
<string>com.google.android.apps.maps</string>
<string>com.lifevibes.trimapp</string>
<string>com.sec.knox.store</string>
<string>com.sec.hearingadjust</string>
<string>com.samsung.android.sdk.spenv10</string>
<string>com.android.email</string>
<string>com.monotype.android.font.rosemary</string>
<string>com.sec.android.app.videoplayer</string>
<string>com.sec.android.Kies</string>
<string>com.google.android.gm</string>
<string>com.samsung.android.app.colorblind</string>
<string>com.samsung.android.scloud.backup</string>
<string>com.samsung.android.sdk.samsunglink</string>
<string>com.dropbox.android</string>
<string>com.sec.android.app.GlanceView</string>
<string>com.sec.android.app.translator</string>
<string>com.sec.android.mimage.photoretouching</string>
<string>com.diotek.diodict3.service</string>
<string>com.android.exchange</string>
<string>com.sec.everglades</string>
<string>com.sec.android.widgetapp.activeapplicationwidget</string>
<string>com.samsung.android.app.FileShareServer</string>
<string>com.samsung.android.scloud.proxy.calendar</string>
<string>com.google.android.apps.magazines</string>
<string>com.sec.android.app.voicerecorder</string>
<string>
com.sec.android.widgetapp.easyfavoritescontactswidget
</string>
<string>com.sec.everglades.update</string>
<string>com.sec.pcw</string>
<string>com.samsung.android.app.shareaccessibilitysettings</string>
<string>com.monotype.android.font.cooljazz</string>
<string>com.sec.knox.containeragent</string>
<string>com.samsung.android.scloud.proxy.contacts</string>
<string>com.google.android.configupdater</string>
<string>com.samsung.samsungupick</string>
<string>com.dsi.ant.plugins.antplus</string>
<string>com.sec.android.app.tourviewer</string>
<string>com.sec.android.app.ocr</string>
<string>com.sec.app.samsungprintservice</string>
<string>com.infraware.polarisviewer5</string>
<string>com.sec.android.app.billing</string>
<string>com.google.android.apps.books</string>
<string>com.samsung.android.service.travel</string>
<string>com.sec.android.diagmonagent</string>
<string>com.samsung.android.sconnect</string>
<string>com.sec.android.ofviewer</string>
<string>com.samsung.android.mdm</string>
<string>com.android.calendar</string>
<string>com.sec.android.motions.settings.airmotiontutorial</string>
<string>com.wssyncmldm</string>
<string>c bár szerintem csak egy része neki a teljesre nincs idő mert megyek melóba de még próbálom bemásolni az egészet -
Dj.Mike
senior tag
A restartot mondjuk még nem néztem de igazság szerint gond nélkül fut a rendszer és észre vehető a gyorsaság a sok letiltott dologgal. Gondolom a watchon app engedélyezése nem feltétele a videó app működésének. De mégis körülbelül miket engedélyezzek? Az a bizonyos lista elég hosszú lenne a beillesztéshez.
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok a kérdésem azoknak szólna elsősorban akik használják a package disabler nevű alkalmazást mint én. Letiltottam csomó dolgot köztük a videó alkalmazást is és nem tudom mit kell hozzá engedélyezni hogy megint működjön mert azt írja ki hogy a videó leállt pedig a hozzá tartozó dolgokat engedélyeztem. Valakinek ötlete?
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
bwin.party #60383 üzenetére
Ámen atyám!
Egyébként én is elkezdtem begyűjteni a tartozékokat a 9506-hoz. Kedden érkezik a vezeték nélküli töltő.
-
Dj.Mike
senior tag
Nálam 44865 pontot ért el a gyári 5.0.1 I9506-on.
-
Dj.Mike
senior tag
Annyi lenne még a kérdésem a vezeték nélküli töltővel kapcsolatban hogy ha ráteszem a töltésre alkalmas hátlapot a készülékre attól még lehet a kábellel is tölteni az akkut? Gondolom nem kell cserélgetni a hátlapokat.
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok. A vezeték nélküli töltőkészlethez ami a Telekom webshopban kapható ahhoz ugye a gyárilag kapott kábelt kell használni?
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok nektek is eltűnt az értesítési sávból a teljes feltöltést jelző ikon illetve a fehér értesítés ami megjelenik játékok vagy alkalmazások közben ha feltöltődött az akku? A rom I9506XXUDOF2
-
Dj.Mike
senior tag
Én azért írtam amit írtam mert nem vettem észre érdembeli különbséget azzal hogy a sok bloatware le volt tiltva. Biztosan hasznos program a package disabler de számomra mellőzhető a használata. Nálam a Nordic 5.0.1-el nagyon jól működik a készülék bármiféle tiltogatás nélkül is.
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok nektek 5.0.1-en kijelzi az értesítési sávon ha az akku feltöltődött? Nekem valamiért nem viszont volt téma a package disabler nevű alkalmazás. Nos azzal kapcsolatban jegyzem meg hogy szerintem akkuidőben nem nagyon számít a használata sőt nálam még a sebességben sem. Ellenben a használatával mindig azt érem el hogy a beállítások leállt. Még akkor is ha csak a bloatware-ket tiltom le. Nálam remek az akkuidő a program nélkül is bár biztosan lehet vele javítani a rendszer teljesítményen csak nekem nincs kedvem végigkísérletezgetni a rengeteg dolgot hogy vajon melyik tiltása okozza a problémát a beállításokkal.
-
Dj.Mike
senior tag
Nekem is XXUDOF2 van fent és remek üzemideje van. Stabil és nagyon gyors. 4.3-hoz képest megváltás. Bár nekem a Nordic van de legalább nincs tele a Telekom alkalmazásaival. Tiltani se kell semmit rajta.
-
Dj.Mike
senior tag
Na már most ott tartok hogy majdhogy 2%-ot merül egyszerre az akku. Nem értem mitől van egyik romon sem volt még hasonló. A 2 Android rendszer is alacsony. Végképp nincs ötletem. Pedig elvileg a 4.3 lenne a kiváló akkuidővel rendelkező rom.
-
Dj.Mike
senior tag
Közben lejárt a szerkesztési idő de még annyit hogy a 2 Android rendszer nem szokott felmenni 10%-ra se átlagban. Legutóbb is 5 illetve 4% volt.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
migabi24 #58430 üzenetére
2G-re van állítva. Igazából készenlétben annyira nem is merül hanem inkább miután elkezdek rajta bármit csinálni akkor indul meg a merülés jelentősen. Sőt nem is mobilneten van hanem wifi-t használok az meg elvileg kevesebbet fogyaszt. Meg ugye igaz hogy nincs mókolva de úgy tudom hogy az alap 4.3 azért jó kijelzőidőket produkál nem 2 órákat. Olvastam olyanról akinek megvolt a 6 óra is. Szóval valami csak nem normális a működésben.
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok. Ötleteket kérnék arra hogy mitől lehet az ha kezdetekben a gyári Telekom 4.3 alatt I9506-on még értem el több mint 4 óra kijelzőidőt is de szépen elkezdett lecsökkenni és már ott tartok hogy még a 3 óra sincs meg. Természetesen ugyanazzal a használattal. Próbáltam másik aksival is de ugyanolyan gyorsan merül azzal is. Tegnap volt gyári visszaállítás meg most még kevesebb app is van fent de csak gyorsan merül. Létezik hogy egyik napról a másikra drasztikusan lecsökkenjen az üzemidő?
-
Dj.Mike
senior tag
Mindegyik fajta S4 ugyanazzal a típusú akkuval működik? Gondolok arra hogy nem kell külön kérni.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
migabi24 #58406 üzenetére
Épp az a baj hogy nem az miatt mert volt hogy másodpercekre megállt a kép pedig ha csak bemelegszik a teló akkor nem csinál olyat. Meg mikor megnéztem a ramot akkor pont tele volt. Mióta letiltottam pár appot azóta már nem csinálja viszont olyan a ram fogyós dolog mint 5.0.1en a ramszivárgás pedig teljesen gyári a 4.3 rajta. Most hogy még több app le lett tiltva ráfigyelek hány napot bír ki restart nélkül.
-
Dj.Mike
senior tag
Jó értem én hogy működik de volt már olyan hogy mielőtt letiltogattam a fölösleges appokat annyira elfogyott a ram hogy még a játék is akadozott. Szerintem alapból azért nem kellene elfogynia hogy használhatatlan legyen.
-
Dj.Mike
senior tag
Hello. Végre sikerült elérni a több mint 100 db letiltott alkalmazással a 493 MB ramfogyasztást. Viszont egy idő után folyamatosan kezd elfogyni a ram akármit csinálok csak a restart segít. A kérdés hogy mi okozza a jelenséget? I9506 gyári Telekomos 4.3.
-
Dj.Mike
senior tag
Nos minden gond nélkül sikerült feltenni a Telekomos 4.4re a 4.3at a Knox maradt 0x0 csak én annyi különbséggel hogy be volt pipálva az auto reboot mondjuk kaptam egy bootloopot de factory reset után működik rendesen. Egyelőre tesztelem kíváncsi vagyok az akkuidőre hogy tényleg jobb-e. Tehát én is azt mondom hogy van lehetőség 9506on is a gond nélküli 4.3ra való visszaállásra Knox ugrás nélkül.
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok. Be tudnátok linkelni 9506-ra a gyári Telekomos 4.3-at valami gyors letöltési lehetőséggel? Elfelejtettem a Sammobile jelszavam a visszaállító levél meg nem jön meg.
-
Dj.Mike
senior tag
Hát nagyon remélem hogy nincs eldeformálódva a keret és valóban visszapattintható mert ha nem akkor gond lesz. Esetleg beviszem a helyi Samsung szervízbe csak akkor le kéne tölteni a garijegyet meg valahogy kinyomtatni. Kész macera minthogy küldtek volna papírformában legalább.
-
Dj.Mike
senior tag
Szerintem nem ér meg akkora macerát hogy egyből gariztassam. Elvégre nem zavar a használatban. Majd szánok rá időt aztán szétszedem és megpróbálom helyrepattintani. Egyébként rohadtul jó döntés volt ez a 06. Teljesen más élmény ezt használni. Nem bántam meg hogy megvettem.
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok olyankor mi a teendő ha a teló jobb felső részén a középső keret kicsit eláll a kijelzőtől? Valószínű mikor a csomagból kivettem már akkor is elállt. Le nem ejtettem.
-
Dj.Mike
senior tag
Teljesen új telónál illetve aksinál természetes az ha az első teljes feltöltés után majdnem 50%-ot merül készenléti állapotban? Kicsit elcsodálkoztam mikor megláttam.
-
Dj.Mike
senior tag
Én is a Move S díjcsomaggal vettem meg a 06 ot vagyis én meghosszabítottam az előfizetést mert lejárt volna nemsoká viszont semmi garijegyet nem adtak nekem meg semmi olyan papírt. Vagy azok már mind online elérhetők? Ugyanis kibővíteném a termékregisztrációs garit. Ja amúgy meg 35k ért vennék meg a 05 öt + postaköltség dehát azt se tudom hogy működik az a fajta dolog. Nem nagyon bízok a magánszemélyek közti küldözgetésben.
-
Dj.Mike
senior tag
Nos megkaptam a 9506ot. Hát megmondom őszintén sokkal gyorsabb mint az előd viszont kár hogy 4.4el adták. Annyi a kérdésem hogy a használt 05ök mennyibe kelnek el körülbelül? Egyébként érdemes külföldi Lollipopot feltenni vagy az csak rontana a stabilitáson? Mellesleg amit küldtek hozzá ajándék fejhallgatót hát jó lenne a hangzása ha tökéletesen passzolna.
-
Dj.Mike
senior tag
Pedig jó lett volna 4.3at ráflashelni annak még talán jó volt az akkuideje de akkor már felejtős. Hacsak nem mókolgatok de egy új telónál nem biztos hogy rögtön ugrasztani kéne azt a fránya Knoxot. Köszi az infókat.
-
Dj.Mike
senior tag
Mégegy kérdés: Amit vettem 9505höz aksit az jó lesz a 9506hoz is?
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok. Úgy tűnik holnap nekem is hozza a futár a 9506 os készüléket a Telekomtól viszont volt némi érdekesség a rendelés során mert mikor az online chaten kérdeztem az ügyintézőt hogy ugye a 9506 os modell amit árulnak beírta nekem hogy nem mert ők a 9505öt árulják. Érdekes mert a webshopban meg a Snapdragon 800 cpu van írva 2.3 ghz szóval szerintem ő nem tudta hogy melyik. Legyetek szívesek erősítsetek meg hogy jó modellt rendeltem meg. Illetve állítólag még a 4.2 vel adják de mivel még nem érkezett rá Telekom Lollipop gondolom inkább ne frissítsek 4.4re. Ja még annyit hogy komoly fps játékoknál mik a tapasztalatok? Ugyanúgy megakadnak ha bemelegszik a telefon?
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok. Korábban volt linkelve egy oldal olyan listáról ami a gyárilag biztonságosan tiltható alkalmazásokat tartalmazza. Valaki tudná nekem linkelni azt a hozzászólást? Akármilyen kulcsszót írok be keresőbe nekem nem adja be.
-
Dj.Mike
senior tag
Köszönöm szépen a válaszokat neki is fogok.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
Zorro(hun) #56016 üzenetére
Gondolkoztam én is rajta. Vagy esetleg szemüvegtisztító folyadék nem lenne rá jó? Az van most kéznél.
-
Dj.Mike
senior tag
Képernyő zsírtalanításra van valakinek ötlete hogyan érdemes? Eléggé zsíros meg maszatos már és akármennyire is törölgetem szemüvegtörlő kendővel csak elkenem rajta.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
migabi24 #56008 üzenetére
Egyébként teljesen igazad van a szokásokat illetően és nekem pedig nincs szándékomban leszólni a többi modellt csak olyan sűrűn olvastam hogy általában akiknek gondjuk van 5.0.1 rendszerrel az többnyire 9506-on van. Meg úgy általában mintha ott több hibajelenségről lennének tapasztalatok mint például egy 9505-nél. Persze lehet hogy csak az én meglátásom szerint de azt tudom hogy én speciel naphosszakat is nyüstölöm és nem jönnek elő hibák pedig tényleg rengeteget van használva a teló.
-
Dj.Mike
senior tag
Én úgy látom azzal a 9506-al sok a probléma. Érdekes 9505-ön tökéletesen működik a Lollipop. Dehát kellett bele az erősebbnek vélt hardver aztán meg is lett az eredménye. Semmi pénzért nem adnám oda a jól bevált eredeti modellt.
-
Dj.Mike
senior tag
Hello. Létezik valami megoldás arra hogy világosabbra lehessen állítani a fényerőt? Mert hiába veszem maximumra akkor is alig látszik a szabadban.
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok. Nem tudom Lollipopra van e már jó Xposed de a lényeg hogy ugye volt fenn gyári Telekom Kitkat Xposeddel benne DVFS disablerrel. Annak az aktiválása után nagyon frankón begyorsult a teló működése de mégis feltettem Odinnal egy tiszta 4.4.2t majd hard reset után OTA-n keresztül az 5.0.1et. A lényeg hogy ugye Xposed meg root elméletileg eltűnt a telóról de mégis olyan gyors a működés mintha a DVFS disabler rajta lenne pedig már 5.0.1 van fent. Nem mintha gond lenne csak érdekes a dolog. Esetleg valami ötlet?
-
Dj.Mike
senior tag
Hi. Ha Xposedes 4.4.2re ráteszem OTA n keresztül 5.0.1et akkor lehet belőle probléma? Esetleg bootlop?
-
Dj.Mike
senior tag
Hello. Úgy alakult hogy visszatettem Kitkatot mert ugye Lollipopon nem megy az xposed. Nos van root megy az xposed is és a system status is official lett a fake system statussal. Ugye már felajánlja így a frissítést az OTA. Viszont az a kérdés hogy ha lefrissítem 5.0.1re akkor számíthatok a bootloopra is az xposed miatt?
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok. Gondoltam leírok egy megoldást ha esetleg van olyan akinek 9505-ön gondok lennének a játékok közbeni laggal. Korábban ugye volt róla szó hogy egy bizonyos idő után mikor a teló bemelegszik a szoftver ugye visszaveszi a gpu órajelet és nagyon belassulnak a játékok. Valaki leírta hogy elvileg az xposed alatt ki lehet kapcsolni a dvfs -t és azzal már simán futnak a játékok. Mivel 5.0.1 alá még nincs stabil xposed úgy nekem nem volt kivitelezhető a dolog. Csakhogy rákerestem a neten és meg is találtam a megoldást és még root sem kell. Nos más nem kell hozzá csak a script manager nevű progi amivel szépen be lehet állítani hogy állandóan maximum órajelen működjön a gpu. A linkelt oldalon le van írva a használata:
https://developer.qualcomm.com/forum/qdevnet-forums/mobile-technologies/mobile-gaming-graphics-optimization-adreno/26985
Remélem hasznára válik annak akinek gondja van a laggokkal. Nekem bevált és azóta simán futnak a játékok. Ja még annyit hogy lehetséges hogy gyorsabban fog merülni valamivel az akku dehát valamit valamiért. -
Dj.Mike
senior tag
válasz
awakening87 #54914 üzenetére
Nincs root a telón de a Knox státusz régóta 0x1. Nem foglalkozok vele mert nem szokott gond lenni hogy kellene a garancia. Leszámítva a játék közbeni laggot.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
awakening87 #54910 üzenetére
Helló. Letöltöttem az Xposedet de még a keretrendszert nem aktiváltam be mert én úgy tudom hogy még nem megy 5.0.1-en. A DVFS disablerhez pedig elvileg kellene hogy menjen a keretrendszer. Nem merem aktiválni mert kiírta Xposed hogy lehet soft brick vagy bootlop is belőle úgyhogy tanácstalan vagyok most.
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok. Meg lehet oldani azt hogy mikor a készülék bemelegszik akkor ne vegye jelentősen le a teljesítményt a szoftver például játék alatt? A másik gond az hogy miért van az hogy ha áthelyezek vagy törlök valamit a belső tárhelyről akkor addig nem jelez több szabad helyet amíg nem csinálok ki-be kapcsolást? I9505 a teló gyári Telekomos Lollipop van rajta.
-
-
Dj.Mike
senior tag
Hello. Létezik egy alternatív letöltőhely a Telekomos Lollipophoz 9505-re? Valahogy nincs kedvem 8 órát várni.
-
Dj.Mike
senior tag
Nekem a német független XXUHOB7 van de eddig semmi gondja nincs talán annyi hogy akkuidő szerintem mintha telepítés után jobb lett volna eleinte de mostanában mintha romlott volna. Ja és akku majdnem új.
-
Dj.Mike
senior tag
Vajon 5.0.1 alatt a 6 óra 1 perc kijelzőidő jónak számít ha volt benne egy több mint 2 és fél óra filmezés a többi netezés meg játék?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest