- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatLeon08
tag
Szerintem sokan félreértik a dolgokat.
Én azért használok fliptokot, hogy védje a kijelzőt is. Az asztalon mi baja történne? Akkora károsodást nem tud összeszedni, mint aszfaltra, vagy kavics ágyra való érkezéskor.Gondoljatok bele, hogy mennyire védi, a telefont teljesen körülölelő tok és mit egy hátlap tok?
Pl: sétáltok az utcán, telefon a zsebben, hívást kaptok és kicsúszik a kezetekből.
Leesett a telefon. Tuti, hogy a védtelenebb felére fog esni, vagyis a kijelzőre. Kérdés, hogy volt-e ott valami réteg, ami tompította volna az ütközést.Zokni tok: amíg a tokban van, védve van szinte mindentől, de mihelyst kikerül onnan védtelenné válik (telefonálás közben a legmagasabban van a telefon, pont ekkor a legvédtelenebb)
Flip tok esetében ott van egy 2-3 mm-es bőr védőrész. Véd az ütéstől, repedéstől, karctól, töréstől.
Hátlap tok esetén nincs ott semmi. (ne gyertek azzal, hogy ott van egy 2mm-es perem), az aszfalt felülete sem egyenletes, rajta van kisebb kavics, kisebb kiugrások stb.Mondhatjátok azt, hogy én vigyázok a telóra, tuti nem fog megtörténni. Én is vigyázok, de bármikor megtörténhet az a véletlen elejtés. Egy új kijelző pedig nem kis összeg.
Új panel[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3204, 94% Akkumulátor
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest