Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új frissítést kapott a OnePlus 15
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatLeon08
tag
válasz
simon7012
üzenetére
Szerintem érdemes elküldeni, nem cseszték szét az enyémet se. Nagyon korrekt csomagolásban érkezett, nem találtam karcot az átnézéskor sem. Illesztési hiba sincs. 10 nap pedig korrekt, ahhoz képest, hogy Csehországba vagy Szlovákiába szervizelték.
Nekem egy lövése van és ismét túrázik. Lehet érdemes nagyobb hibát bemondani, hogy komolyan vegyék, ne csak szoftvert frissítsenek.
Én 4-5 újraindulást fogok bemondani naponta.(Alacatel-es topicban olvastam, hogy alaplapcsere oldotta meg a problémát.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új,bontott dobozos és használt telefonok Samsung,Redmi,ZTE,Ulefone,Motorola,Hammer,LG
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia)
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest