- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Rendben, amint visszakapom a szervizből ( nem reménykedek benne, hogy sok mindent csinálnának vele ) kipróbálom ezt az 1 percnél tovább nyomós dolgot. Igazából tegnap, amikor még nálam volt, nem is tudom már milyen billentyűkombinációt használtam, de elindult a töltés egy kis időre, így a telefon szerintem nem halott.
-
törölt tag
Tehát ha a zip-ben a boot.img-t külön flash-elem, akkor elméletileg minden rendben lesz. Köszönöm a segítséget!
Egy kérdésem még lenne, ha nem probléma: ez a probléma, hogy nem vesz fel töltést, eddig nem jelentkezett, csupán tegnap. Köthető ez szerinted a rosszul elvégzett flash-eléshez?
-
törölt tag
válasz
SeatLeon08 #36390 üzenetére
Sajnos ez a lehetőség kizárt, ugyanis tegnap este órákon keresztül ment a telefon az " Android " animációnál, és csak úgy merült le ( mivel ugye kikapcsolni nem tudtam ). Egyelőre beadtuk szervizbe, remélem életet tudnak bele lehelni. Egy kérdés: ugye mivel a HTC, és az android felirat megvan, hardveres probléma szerintem kizárható: miért nem veszi fel a töltést? Valaki találkozott már ilyennel?
-
törölt tag
Sziasztok.
Előre is elnézést kérek, ha kérdésem warezba nyúl át, ez esetben kérem törölni!
Tegnap kezeim közé került egy HTC One, melyet használtan vettek, egy Custom ROM-al rajta. Az új tulajdonos egy eredeti rendszert szeretett volna rá, mindenféle root, és piszka nélkülit (Sony, Samsung készülékeket sokszor hoztam már vissza a halálból, így a témában nem vagyok kezdő ). Egy eredeti rendszerről készített zip fájlt le is szedtem, az xda-ról. A telefonra rámásolva recovery módból elindítottam a telepítést, mely rendesen végbe is ment. Újraindítva azonban a HTC animáción át, az Android világító feliratnál ( ez lesz a ROM bootanimation ) megáll,és csak tölt, és tölt. A probléma ott kezdődött igazán, hogy a számítógép nem ismeri fel a készüléket ( az usb eszközt nem lehet felismerni szöveg jelenik meg ), valamint töltést sem vesz fel. Hardveres hiba szerintem ki van zárva, ugyanis maga a készülék tölt, és még a ROM bootanimation-ig is eljut, tehát maga a rendszer ott van, azonban recovery módba képtelen vagyok eljutni, akárhogy is próbáltam a billentyűkombinációkat. Tegnap este le is merült a készülék 0-ra. Vissza lehet hozni valahogy ebből az állapotból?
Válaszotokat, véleményeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen program, ami...?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- RAM topik
- Lightyear - befektetési app
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged