- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
Ramius #34661 üzenetére
Gondolom nincs root hozzáférésed, így marad az, hogy elrejted az alkalmazások közül, mert eltávolítani nem tudod.
(#34662) ndavey: Akkor sok sikert, hogy javítsák a készüléked, de senkinek nem fogod tudni megmagyarázni, hogy fogta magát és elrepedt, ilyenről még külföldi fórumokon sem lehet olvasni, valamint meglepődnél, hogy miket ki nem bírnak ezek a kijelzők, főleg úgy, hogy komoly tesztelésen esnek át.
Tudom, most mondhatnád, hogy akkor csak a tied pont gyárilag hibás volt, de ezek nem tudnak csak úgy megrepedni és ez miatt vissza is fogják dobni a szervizben a készüléket, sőt a későbbi esetleges hibákat is ráfoghatják, mert egy esés következtében sérülhet bármi.
Érhető a problémád, de sokat tényleg nem tudsz tenni. -
becenevem
aktív tag
válasz
Ramius #18317 üzenetére
Ha bemész az ébresztőbe, amikor szerkeszted az ébresztést, akkor jobb felső sarokban van egy + jel.
Arra ráböksz és azt raksz be, amit akarsz és mindegy, hogy hol van a hang, mindet megtalálja.Nekem így van beállítva. Csengőhangoknak is FLAC-et használok.
Más. Akkumulátor. Nekem kb. 2 hete van meg a telefonom. Átlagos felhasználó vagyok, néhány hívással, állandó net kapcsolat, Google Now bekapcsolva, a helybeállítások is aktív, akkor keres hálózatot, helyet, amikor csak akar. Push aktív a Gmailon és az Outlookon is. Netezgetek, ha kocsiba ülök, akkor Bluetooth a hívások miatt. Ma reggel hétkor vettem le a telefont, most 86%-on áll.
Csak az első két nap mentem 30% alá, de ugye az az átállás időszak volt. Most olyan 50%-kal zárom a napot. Reggel szoktam emiatt töltőre rakni egy - két órára. Energiatakarékos üzemmód kikapcsolva, fényerő maximumon, de automatikus üzemmód bekapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest