- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
robit74 #4390 üzenetére
Köszönöm a biztatást! Természetesen még nem adtam fel, ahogy írtam. Örülnék neki, ha a feketében kifoghatnék elsőre egy tökéletes példányt. Ahogy írtam, nagyon tetszik a telefon. Sőt!
Ami talán nem szimpatikus az a 4mp kamera. Nem látok szép képeket. VAgy csak rosszul keresem.(#4384) HUTCHDB : Tudod, nekem meg már unalmas a Samsung és a jelenlegi S4 drága és sok dolog nem tetszik benne. Nekem pont megtetszett a One mind a külleme, mind a belbecs miatt. NAgyon egyedi. Tetszik a szoftver, szóval, remélem, minden jó irányba halad nálam. Mint írtam, abszolút együtt érzek veled. Tökéletese telefon sose lesz. Bár lenne nekem is elképzelésem, hogyan lehetne összerakni egy tutit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kedvcsinálót kapott a Return to Silent Hill
- RAM topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen program, ami...?
- One mobilszolgáltatások
- DJI topic
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 24GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest