- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kori77
tag
válasz
galgyorgy83 #6570 üzenetére
Én használtam ilyen alu keretet Iphone hoz,
de leárnyékolta és meg is karcolta !!! -
Xaels
félisten
válasz
galgyorgy83 #6560 üzenetére
Szerintem ez p@csa ronda és az éleken kívül semmi mást nem véd. ha csak ilyesmit akar az ember akkor vannak ennél sokkal visszafogottabb darabok is.
-
robit74
tag
válasz
Custom, mivel még nincs hivatalos 4.2 az ONE-ra.
-
adodaniel
őstag
válasz
van ára...
-
Dreadloord
senior tag
válasz
galgyorgy83 #6522 üzenetére
Lehet ciki,de nekem komolyan tetszenek, már csak a tapintásukra lennék kíváncsi
-
22darti
csendes tag
válasz
galgyorgy83 #4984 üzenetére
Köszönöm a választ.
Bevallom néztem az Infinityt is, de sajnos hivatalosan Magyarországra nem fog érkezni, ami elég nagy szomorúság.
Pénzmag még meg is lenne rá, és kint ugye kapni is, nem is sokkal drágábban mint a padfone 2-t, de ennyi pénzért a külföldi garit nem kockáztatom.One-al is pont ez a gondom. Mármint a szervizháttér. Imádom a HTC-t, a Sense-t, de olyan sokat hallani mostanában a rossz szervizháttérről, hogy ez vette el legjobban a kedvem, Nincs ugye magyarországi szerviz, és ez nagyban bonyolítja az ügymenetet.
Ugyanakkor fantasztikusan szép a telefon, és nagyon tetszik ezért ez a két dolog áll a dilemmám hátterében
Akinek van feketéje egyébként, az mesélje már el, hogy mennyire lesz vajon tartós az a része, ami festett, és nem eloxált? Itt ugye az élekre gondolok.
-
markyy18
aktív tag
válasz
galgyorgy83 #4145 üzenetére
Illesztési hibákat magyarul körbenézed a telefont és ha rés van az nem jó.
Kijelzőt h pixelhibás vagy sem. Ott letöltesz egy programot és megnézed szabad szemmel leginkább fekete és fehér háttérnél bújik elő a hiba.
Esetleg leteszteled a közelségérzékelőt.
Más baja nincs a készüléknek tudtommal.Badboys: üdv itt.
Nem hittem h összefutunk még egy topikban.
Egyébként a T tuti függőt árul.
Jobban nem melegszik mint a többi 4 magos. Gyors mint a veszedelem.Plag: ahogy nézem csak az illesztési hiba de az több tagnál másik fórumon is.
-
Xaels
félisten
válasz
galgyorgy83 #4145 üzenetére
Először a külsőt nézd át tüzetesebben és ha illesztési, anyagminőségi gondot tapasztalsz kérj másikat. Kapcsold be, ha van időd rakd be a mSIM-ed és ha teheted rakj fel egy Antutu-t és egy Dead Pixel tesztet. Először lenyomsz 2-3 Antutu-t egymás után majd nekiugrasz a halott pixel tesztnek. Azért ez a sorrend, mert a felmelegedett telefon esetén kijöhetnek az esetleges ragasztási gondok is. Gombokat is megnézed működnek-e rendesen. Ha minden rendben akkor vidd haza töltsd fel és használd minél többet az első 3napban, ha előjön valamilyen hiba akkor cseréltetheted.
-
Xaels
félisten
válasz
galgyorgy83 #3571 üzenetére
Közben piacra kellett dobják usákoknál is az ATT és a Sprint-nél és oda tolják a szállítmányok nagy részét. Ha meg odafigyeltél volna a HTC nincs olyan anyagi helyzetben, hogy új gyárat telepítsen/vagy gyártósorokat. Pláne nem ilyen rövid idő alatt.
-
boksz
senior tag
válasz
galgyorgy83 #3563 üzenetére
Semmi gond ! Nem odavalósi vagyok csak hétvégi kirándulás volt. -
N4ri87
senior tag
válasz
galgyorgy83 #3414 üzenetére
Szerintem egy darabot sem kaptak. Expansyson az előbb 1 nap volt kiírva, már ott is "csak rendelésre"
-
N4ri87
senior tag
válasz
galgyorgy83 #3414 üzenetére
Micsoda szerencse, hogy a HTC jövő hétre ígérte itthonra. Fú de felidegesítettem magam.
-
Xaels
félisten
válasz
galgyorgy83 #2612 üzenetére
Május első fele. Lesz a hazai szolgáltatóknál biztosan csak pontos dátum nincs. Állítólag különleges ajánlatokra is lehet majd számítani.
-
Youri
veterán
válasz
galgyorgy83 #2070 üzenetére
lehet, hogy a kvadragamobil.hu foglalt volt
-
BroCreSt
aktív tag
válasz
galgyorgy83 #2042 üzenetére
Akár 263e.-ért is!
Picit pofátlanság, és nem gyári garival.
ÁFA trükközők..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Facebook és Messenger
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest