- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Kemény,de szerintem a legjobb.Minden telefonomon ezt használom. Az a kérdés fölvetődik,hogy a bejutó estleges por nem fogja e megsérteni a hátlapot. Mert valahol olvastam,hogy van olyan HTC típus aminél minden este ki kell mosni a tokot mert koptatja a hátlapot. Remélem itt nem úgy lesz. Ugyan ezt nem konkrétan a Nilkinre írták.
-
Remus389
veterán
Én mostani generációs snapdragont várok bele, 1.2-1.5 GHz -est, szerintem felesleges aggódni hogy kevés lesz a proci, használat közben nem fogod észrevenni hogy lassabb lenne mint a nagy testvér (így is kb 1.5-2* olyan gyors mint az sgs2 procija ), egy program megnyitasahoz egy magot használ, a másik az jó a hatterfolyamatoknak, szóval a négy mag szvsz felesleges egy mobilba, a felületet pedig a GPU gyorsítja
még egy egymagos is lehet igen gyors (lásd nexus s jb ), a lényeg inkább az optimalizacio
a One -ba is elég lenne a ketmagos, csak ugye full extrás kellett hogy legyen
nekem ez az. m4 jobban bejön mint a One, picit biztos olcsóbb lesz (20-30%-kal), tetszik a kompaktabb méret is
a kamera pedig inkább való ebbe, a zaszloshajoba jobbat kellett volna, szóval jobban passzol bele ez a 4mpixel ultrapixel a gyengébb modelbe
meretileg pedig a galaxy s1 lesz kb, talán egy kicsit keskenyebb és vékonyabb erzetre, ugye van egy markáns kromkeret a jó öreg sgs-en
egy ilyen m4-re szívesen lecserelnem...
a One az kicsit nagy, nem kell nekem kis tablagep a zsebembe, viszont egy kicsinyített változata, az pont jó lenne!
-
Remus389
veterán
ez nagyon baba
ugyanolyan mint a One csak kisebbe
ugyan csak ketmagos, de gondolom valami jobbfele, szerintem elég lesz
340ppi az is elég, már az is jobb mint a retina
kamera gondolom ugyanaz, RAM ugyannyi
na talán ez lesz sokaknak a One!
azt hittem el fogják szúrni, és valami műanyag olcsóbb modelt csinálnak, de htc-nel nagyon osszeszedtek magukat
egyedül szerintem ez az ultrapixel dolog lett rossz döntés, többet tud a Samsung 13 megapixelese, de azért nem olyan rossz
mondjuk csillagos ötös helyett ötöst kapnak az idei modellek nálam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged