- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tomas01 #4950 üzenetére
s3 esetén inkább csak az lte - de azt meg hivatalosan csak a t-mobile forgalmazza magyarországon -, mert abban is 2 gigabyte ram van, a sima s3 csak 1 gigabyte ram verziós.
igazándiból, egyik sem a one ketagóriája, bár nem rosszak, a note 2 például nagyon ütős akkumulátoros üzemidő szempontjából, de kijelzőben - bár mást is lehetne említeni - egyik sem közelíti meg a topic témájául szolgáló készüléket... -
-
ptya
tag
válasz
tomas01 #4385 üzenetére
Bocsi, csak most vettem ezt észre
Igen itt van, bár semmit nem állítottam sehol sem előtte, ahogy a készülék fel volt építve úgy nyomtam egy kamera felvételt a Kobuci-ban játszó Rackajam koncertről egy 1,5 percet, hogy teszteljem milyen a hangzás. Nem egy elektro zúzás, ahol azért izzad egy készülék, de sztem baromi jó hangja van. (nem is voltam túl közel)
Az állandóan egymást fényképező hölgyek, meg remélem nem fognak beperelni személyiségi jogok miatt
Nekem a Power Toggles jobban bejött. Notification-nél nekem nem működött jópár kapcsoló sajnos :\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged