-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskopika
senior tag
válasz
robit74 #17255 üzenetére
Tudom, hogy ez szinta csak okoskodas, de gyozzon meg valaki, hogy ez a lilulas tenyleg szoftver gond. Ugye nekem mar a dobozbol kiveve is szar volt. Volt akinek, csak a 4.2 vel lett szar, de iso100 meg hibatlan. Aztan van akinek csak 4.3 jott elo. Oke, hogy az osszefugges lehet a verzio valtas, de hogy van az hogy mindenkinel maskor? Ha meg hardveres akkor meg mert ut ki egy hardvert egy verzio update?
nekem holnap, vagy jovo heten vissza jon az enyem, alaplap, kamera cserevel es kiderul megjavult e. Remeljuk ez pontot tesz a hiba eredetere.Es meg egy szosszenet, futottam par kort es aki hasonlo cipobe jar mint en (sokadik eredmenytelen szerviz) a fogyasztovedelem allaspontja szerint a bolt torvenyben kotelezve van arra hogy cserelje, vagy kp adjon a hibas keszulekert. Ha nem hajlando erre torvenyt szeg, es birosagon lehet kerni a vegrehajtasat. Szerintem nem apro penzrol beszelunk, hogy ne legyen erdemes esetlegesen birosagra menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP 240 G7 - i5-8250U I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest