Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskopika
senior tag
válasz
robit74
üzenetére
Tudom, hogy ez szinta csak okoskodas, de gyozzon meg valaki, hogy ez a lilulas tenyleg szoftver gond. Ugye nekem mar a dobozbol kiveve is szar volt. Volt akinek, csak a 4.2 vel lett szar, de iso100 meg hibatlan. Aztan van akinek csak 4.3 jott elo. Oke, hogy az osszefugges lehet a verzio valtas, de hogy van az hogy mindenkinel maskor? Ha meg hardveres akkor meg mert ut ki egy hardvert egy verzio update?
nekem holnap, vagy jovo heten vissza jon az enyem, alaplap, kamera cserevel es kiderul megjavult e. Remeljuk ez pontot tesz a hiba eredetere.Es meg egy szosszenet, futottam par kort es aki hasonlo cipobe jar mint en (sokadik eredmenytelen szerviz) a fogyasztovedelem allaspontja szerint a bolt torvenyben kotelezve van arra hogy cserelje, vagy kp adjon a hibas keszulekert. Ha nem hajlando erre torvenyt szeg, es birosagon lehet kerni a vegrehajtasat. Szerintem nem apro penzrol beszelunk, hogy ne legyen erdemes esetlegesen birosagra menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- Cyberpunk 2077
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi