- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
-
NandorHUN
addikt
válasz
Avicularia #15892 üzenetére
Pontosan milyen hibákkal adtad be?
Mult héten adtam be én is, mondjuk nekem elég sok problémám volt: illesztési hiba, pixel hiba, kamera hiba, kamera "pixel hiba (nem igazi pixel hiba, mert csak a fényképekre kerül rá- normál esetben nem látszik) , ujraindulás.... Igazábol 1-2 t még el is néztem volna de ahogy jöttek elő a hibák az már sok volt, illetve párszor le is ejtettem, szóval volt rajta már pár karc, gondoltam jó lenne ezektől is megszabadulni pl. kijelzőn.
Bevittem speedshopba, elvileg akitől vettem azt meg kirugták (mivel 70k-val olcsobban adta el nekem még juniusban, mint ahogy a speedshop árulta), ugyhogy mikor bementem lejött hozzám az igazgatótol kezdve jó sok emberke.... -.- Mind1, remélhetőleg ha nem ezen a héten kövi héten már meglesz a telo -
Xaels
félisten
válasz
Gulyopapa #15110 üzenetére
Szériahibákról: az első hónapokban gyártott készülékek esetén előfordulhatnak tipikus szériahibák. Sajnos ez alól a HTC One sem kivétel. A készülékre jellemző hibák lehetnek: pixelhiba, összeillesztési hibák illetve a közelség érzékelő hibás működése. Pixelhibát a Play áruházból letöltött Dead Pixel Test-tel tudjuk ellenőrizni míg a Közelség érzékelőt a beépített HTC tesztprogrammal, amit a tárcsázóba ütött *#*#3424#*#* kóddal tudunk elindítani sok más teszttel egyetemben. Hiba jelentkezése esetén a személyes vásárlást követően 3 munkanap azonnali cseregaranciával élhetünk, míg netes rendelés esetén 8 munkanapunk van a vásárlástól való elállásra. - Forrás
-
Xaels
félisten
válasz
Bari81 #14600 üzenetére
Látom nem érted. Időközben a többiek megválaszolták részben. USA és Ázsia sok részén is más frekvenciasávokat használnak az LTE-re illetve vannak olyan piacok ahol egyáltalán nincs.. Típusát tekintve két verzió van a One-ból:
801e: nincs nálunk LTE
801n: van LTEA dobozon az IMEI szám előtt elvileg fel kéne legyen tüntetve.
(#14608) baani59: olvasd már el és értelmezd. Ha ráfókuszálsz valamire manuálisan ne várd, hogy minden más is olyan éles legyen.
(#14610) Tigerteam: [link] így jobb lesz a link. Amúgy ja lazán gépen felkonvertálták a 4(ha szélesvásznúban fotóztak kicsivel több mint 3)mp-s képeket 8-asra és úgy hasonlították össze. Ez esetben ha sz@r algoritmussal csinálták akkor tovább rontották az elkészült képeket... Amúgy azzal egyet értek, hogy egy PV808 és L1020 mellett ez nem rúg labdába, de például az i5S ugyanonnan közelítette a kamera témát technikailag ahonnan a One csak nem növelték meg a pixeleket annyira és megtartották a 8mp-s felbontást.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nikilauda #13792 üzenetére
2-en rám írtak olyanok is akik ONE után mentek S4-re...Ami nem tetszik az ONE-n az sérülékeny hátlap, a kopás, némelyiknél illesztési problémák, a sok pixelhibás darab, és a gyengébb garanciális háttér. Valamint a ONE ugye sokkal jobban romolható, de mivel engem ez a része abszolút nem érdekel, így ez sem előny. Valamint S4-en a régi firmware verziók valóban rosszak voltak, de most már teljesen jól használhatóak. Akkor elvileg azt hallottam hogy azért gördülékenyebb az One mert az ablak animáció 1-ről 0,5-re van álltba szemben az s4 gyári 1 értékével, de ezt is lehet állítani S4-en (ez nem tudom mennyire igaz.) Szóval szerintem S4 lesz belőle...
És most ezek után kövezettek meg...
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Jövőhéten megy a telom a szervízbe. Abban tudnátok segíteni, hogy csináljam vissza, mintha "érintetlen " lenne. Jelenleg Insertcoin ROM van rajta. Szervizbe gondolom gyári rommal és vissza- S-OFF olva kéne beadnom unrootolva. Ezt hogy kéne csinálnom. Valaki esetleg tudna segíteni? - Akár privátban.
Köszönöm,
(Amugy a teloval több problémám is volt: Néha random kikapcsolt, illesztési hiba is volt rajta, illetve volt rajta 1-1 "érdekes pixel hiba (ez lehet, hogy softwares,), továbbá a kamera üvegen belül volt egy porszem ami fekete és sötét fényképeknél világosan "csillogott"). -
törölt tag
válasz
NandorHUN #13445 üzenetére
Elgondolkodtam, egy One-on de amit itt olvasok az elrettentett teljesen
Pixelhibás kijelzők, napi használatból eredendően lekopnak a feliratok+fényezés stb..Szoftveres gondokról nem is beszélve.Azt hiszem maradok az i5-nél, csak a nagy kijelző és végre a minőségi ház/ami nem is annyira minőségi mint kiderült/ csábitott volna... -
NandorHUN
addikt
Ha van egy kissebb kosz a kamerán belül, illetve egy pixel hibám, akkor szerintetek ezt cserélik/javítják?
(speedshopos telo) .. -
Badboys
őstag
A HTC is be állt fikázni az új almás telókat. Íme kiragadva a lényeg,
" A HTC is beszállt a ringbe, a tajvaniak azonban fotókkal, montázsokkal meg sem próbálkoztak, egyszerűen az Apple mobilok kamerájának 15%-os pixelszámemelését szólják le, és azt javasolják, hogy váltsanak HTC One re."
-
zack
nagyúr
válasz
Zirowe #13410 üzenetére
Félreolvastam...
A készülék ház cserét indokolatlanul kizárt hogy megteszik. Fényezés hibája miatt biztos, mert ezzel a hibával ők is tisztában vannak, és javítani nem lehet.
El kell gondolkodni mikor és mivel adod be, mert 30 nap környéke mire visszakapod, és ha nem volt jogos, akkor még értelme sem volt.
Az enyém tuti cserélve lesz, de még én is várok vele. 1 pixel hibám van, ami lényegében észrevehetetlen helyen van, illetve a keret is meg van kopva 1mm-en. Ha jövő ilyenkor adom be, még akkor sem leszek semmiről lekésve, és a felhasználói élményben, használatban, és esztétikailag jelenleg nem okoz gondot.(#13412) Edenyke
Ha kopott, akkor lehet maguktól cserélni fogják itt is. Ez csak hozzáállás kérdése. De erre szerintem apellálni nem lehet.
-
NandorHUN
addikt
Srácok, egyik haverom miatt kérdezném, hogy a One-t hány pixelhibától kezdve cserélik? /javítják - illetve mennyi időt vesz igénybe?
Nándi -
Laca1212
őstag
válasz
Dexter-2000 #12455 üzenetére
Kb. egy hete vettem. Pixelhibát nem találtam, illesztések is rendben vannak.
-
Dexter-2000
őstag
rendelt valaki mostanság one-t?
még mindig gyakoriak az illesztési hibák illetve a pixelhibák?
(azért kérdem mert már volt egy csak annak volt annyi baja hogy inkább a pénzt fizették vissza) -
exelsior1
senior tag
válasz
NandorHUN #12406 üzenetére
Ilyenek vannak, ill olyanok amik csak bizonyos esetben látszódbak. Gyakran volt olyan rossz pixelem ami csak feketén látszódott, ha világosat jelenített meg akkor meg semmi, és fordítva is, nem öröm de egy halott pixelnél jobb, ezeknél akár remény is van hogy a play-es "csoda" programok működjenek.
-
exelsior1
senior tag
válasz
Exelsior #12400 üzenetére
Lehet inkább beragadt pixel és nem halott. De legalább "szerencsés" helyen van, ott nem annyira észrevehető, én azt szeretem amikor a kijelző közepén van és mindig szinte belelóg a szemembe. Amikor Butterfly-om volt a végére már 3 pixelhibája volt, na az kiakasztó, ezért féltem is kicsit a One-tól, eddig nincs pixelgondom de ha lesz nem tudom mit kezdjek vele. Asszem minimum 2 kell hogy gariban foglalkozzanak vele.
-
Exelsior
őstag
-
NandorHUN
addikt
Tud esetleg valaki megoldást a problémámra:
Már régóta van egy "dead" pixel a képernyőm tetején, de ami nagyon fura, hogy dead pixel teszterrel nem látszik sehogy, hogy miről is van szó: ha a képernyő teljesen vagy nagyrésze fehér, DE a Statuszbar fekete, akkor látszik egy fehér pötty, de csak akkor, ha pl. a képernyő többi része is sötétebb, akkor ez is sötét lesz, ez a legjobban pl. akkor jön ki, ha lehúzom a statuszbart pl. egy fehér weboldal elé, ahogy húzom le, úgy tünik el a pötty.
Idáig azt hittem ROM bug, (insertcoin), de most tettem fel a legujabbat és még mindig ott van -
Dexter-2000
őstag
vip-phone tól szeretném a telót függetlenül megvenni mivel ott biztosítást is tudok rá kötni...
érdemes ott?
esetleg ez esetleges pixelhibákért/illesztési hibákért cserélnék? (aztán lehet csak túl sokat rágódom ezeken és már odafigyelnek rájuk) -
Köszi az infót mindnekinek.
Megvettem a T-nél 0ft -ért elhoztam.
24x5990ft
A legolcsóbb a Mozaik S csomag azzal odaadják.A készülék teljesen hibátlan igy elsőre.
Se illesztési,se pixel hiba nem található rajta. -
MerLinh
senior tag
-
Sziasztok!
Készülök megvenni a 2. HTC One-t.
Ezt már Magyarországon.Sikerült kilőni már a hibás készülékeket (pixel hiba,illesztési hiba) ?
T-nél veszem-venném...
-
zack
nagyúr
válasz
Laca1212 #11820 üzenetére
Pixel hiba, és illesztési problémák előfordulnak. Sárgulás tudtommal nincs. Elsősorban ez az LG 4X típushibája volt. Ha volt is One-nál az "kikopott"... Kopást eddig csak a feketénél jeleztek, de ezt sem drasztikus mértékben. 1mm kopások vannak általában, amivel együtt lehet élni. Nálam is kb ekkora, de csak közelről venni észre, esztétikailag nem okoz csorbát a telefonban. A pixel hiba is érdekes...Annyira aprók a pixelek, hogy 1 pixel hiba szinte alig észrevehető. Persze a tudat, hogy ott van, bosszantó ahogy a kopás is.
Én egyáltalán nem bánom ezeket a hibákat. Előjöttek, és rajtam múlik mikor adom be szervizbe. Kicsit megnyugvással is tölt el, mert lehet az egész telefon cserés lesz, így nem kell kapkodnom. Kétlem, hogy keretet és kijelzőt cserélni fognak...Lehet egyszerűbb nekik is ha cserélik a telefont.
-
Laca1212
őstag
Köszi mindenkinek az eddigi válaszokat!
Vidékről (180 km Bp) sajnos nem nagyon van módom Telemax-hoz vinni ha gond van...
g0n21:
És ha garin túl megy tönkre az akku? Oké..2 év gari hosszú idő, meg addig nem tartunk meg telefont..de mi van ha mégis?És itt jönnek a még meg nem válaszolt kérdéseim:
- Javítás minősége? Unibody mennyire gond? Sérül szétszedéskor?
- Az itt leírt hibákon túl (pixel hiba, sárgulás, illesztési gondok) vannak még hibák? Vagy már kinőtte a kezdeti gyermekbetegségeit? Ki mit tapasztalt? Kopás csak a feketénél jellemző? -
Laca1212
őstag
Sziasztok!
Ma nyomkodtam egy ONE-t. Nagyon megtetszett, mondhatni szerelem első látásra. Hihetetlen gyors. Váltanék S3-ról. Bár vannak kétségeim, kérdéseim:- Van ahol ONE M7-nek írják, van ahol ONE. Ez egy és ugyan az,csak M7 a gyári kódneve?
- Az itt leírt hibákon túl (pixel hiba, sárgulás, illesztési gondok) vannak még hibák? Ki mit tapasztalt? Kopás csak a feketénél jellemző?
- Ha ne adj Isten gond van a kütyüvel, akkor javítás ideje mennyi átlagban? Minősége? Unibody mennyire gond? sérül szétszedéskor? Cseheknél szervizelik ha jól olvastam..!?
- T-nél tervezem venni (webshopban dominóval 161e).Jó ár ez érte?
- Ha garanciális gond van, akkor T-hez lehet visszavinni? Vagy csak hivatalos HTC szervizbe? Ami csak Bp-n van?
- Milyen értéktartása van? Samu iszonyat sokat veszített az árából nagyon rövid idő alatt...
- Beépített akkus telefonom nem volt még. Ennél mi a szitu ha gond van az akkuval?
- Frissítések mennyire jönnek időben?
-
MerLinh
senior tag
na sikerült beszereznem egy ilyen csodát, amikor a csaj kihozta láttam hogy már bontva volt, megijedtem. De aztán át néztem szépen, nincs pixel hiba nincs hézag, sorja, hang is jó, úgyhogy csodás minden=)
-
lofagi
addikt
Komoly gondom van, egyik ismerősömnek sikerült beújítania egy ilyen gyönyörűséget. A megelégedettsége nem felhőtlen. Az első gondja ott támadt, amikor megkapta a csomagot és a a doboz nem volt lefóliázva, sőt a az oldalsó htc-s ragasztók is elálltak a doboztól, egyértelműen ki volt már bontva. Tovább bontva viszont semmi rendellenességet nem talált, így el is kezdte használni a telefont. Az itt fent lévő említett teszteket gyorsan el is végezte. Semmi pixelhiba, semmi sorja. A következő meglepetése akkor történt amikor behelyezte a headsetjét és kis recsegő hang jött a fülesből, ami csak akkor jelentkezik, amikor tekergeti a jackdugót, tudom, hogy felmerül a kérdés, hogy minek tekergeti, de nekem az ősrégi nokia 5800asomnak nem volt ilyen gondja, ott aztán játszhattam a dugóval. Ezt még el is fogadta emberünk, de a következő aggálya akkor keletkezett amikor felhívták és azt mondták,hogy rosszul hallják. Igaz, hogy buszon volt, de hozzá kell tenni azt is, hogy korábbi telefonján azt sem hallották, hogy elindult a busz, mert egy halk járatról van szó. Ezt még betudta annak,hogy ahonnan telefonáltak is hangos zaj szűrődött, bár elvileg ennek ki kellene már ezt szűrni, illetve headset volt bedugva. Az utolsó aggálya pedig akkor volt, amikor a telefont felhelyezte a gépre, majd egy névjegyek szerkesztésekor a csatolás menüben nem tudta hozzárendelni a telefonszámhoz a facebook fiókot, amint lehúzta a kábelt egyből csatlakoztatta. Mivel eddig neki sem volt androidos telefonja, így nem tudja, hogy ezek az aggodalmak alaptalanok, vagy nem igazán és valamit tennie kellene amíg le nem jár a 8 napja?
-
zack
nagyúr
válasz
Mr.Chow #11591 üzenetére
Egyelőre szerintem felejtsd el a Google Edition-t. Folyamatosan tesztelem a romokat, mindkét oldalon. A Sense romok jóval komplexebbek. Tény, hogy a GE romok fürgébbek, de annyira fapadosak (még), hogy értelmét nem látom a tartós használatuknak. Azzal kezdem hogy az Ultra Pixel technológiát eleve nem ismeri a GE kamerája, innentől kezdve pedig aki fényképezni is szokott, jelentősen rosszabb képekre számíthat mint a Sense romok esetében. Semmi mod lehetőség nincs egyelőre. A főzöttekben egy szimpla transparent status bar sincs még megoldva. Gyorsnak gyors, de semmi több. Ez sem túl nagy érdem, mert semmi sincs bennük. 400MB egy GE rom szemben a Sense 1GB méretével. Így könnyű gyorsabbnak lenni.
-
Nuada herceg
őstag
A fast HD-nak mi értelme van?
A lassított felvétel oké, az tiszta sor.
Bár csak most látom, hogy 700 x 300 környéki
pixelben vesz fel.Azt hittem legalább hd-ban az is.
De visszatérve, az miért jó? a 60 fps-es hd.
-
nikilauda
senior tag
válasz
migabi24 #11288 üzenetére
Így, hogy sikerült hibátlan darabot kifogni már igen.
stilo18 és balika333: Én az LG-t nem szerettem. A Nexus 4-et viszont már nagyon.
Az Optimus G egy igazán jó telefon. Szerintem ha valaki S3 vagy S3 LTE mobilt venne, akkor meg kell néznie egy G-t, mert sokkal jobb választás lehet. A One-nal az a helyzet, hogy ha nincs fizikai hibája(pixel,illesztés), akkor olyan minőségérzetet ad, amit nem sok telefon.(talán az iphone 4 -nél éreztem így a megjelenésekor). Szóval ha ONE vs Optimus G, akkor mindenképpen a ONE. Viszont, ha az ár/érték arány számít akkor a G. A G kamerája sem túl acélos. Persze amire kell arra megfelel.Szóval én az Optimus G-ben nagyon kellemesen csalódtam. Az S4-et is szerettem, de a ONE-nál azt érzem, hogy egy kimagasló minőségű és szép készüléket tartok a kezemben. Jólesik megnézni, csak úgy, hogy be sincs kapcsolva a kijelzője. Mindez csak a véleményem. Igazából ebben a kategóriában nem hinném, hogy van rossz telefon.
A fekete ONE-t választottam, bevállalva a kopást is. szerintem venni fogok valamilyen fóliát a hátlapra is, csak a csúszástól félek. -
NandorHUN
addikt
válasz
Valkűr #11164 üzenetére
Na ez nekem is bevált, esetleg vannak még más tippjeid is?
Más: Van egy kis problémám: amikor sötét fotót csinálok akkor látszik a képen egy elég nagy (világos) "halott" pixel/ pixelek. Az elkészült képeken nem látszik de csak sötétben, egy nagyon picike kis pont. Elnézve a készült képeket el lehet "húzni", tehát szinte biztos, hogy a kamerán, lencsén van egy kis por, vagy valami ami ezt okozza. Valahol esetleg tudják belülről törölni a lencsét? Mivel kívülről hiába törölgetem ugyanott van.
-
zack
nagyúr
Látom az árazást magyar pénztárcához igazították.
Az árazás parádés lett, de videó alapján nem tűnik nagy durranásnak.
Más:
Az én telóm is megy vissza gariba. Keret kopás, és 1db pixel hiba a status bar vonalában (fekete alapon fehér).
A kérdésem az lenne, valaki garanciáztatta már HTC Dev-vel nyitott bootloaderrel? Csak mert ha kapok újat, azt csak azzal fogom tudni nyitni.Ki tudja lesz e rá egyáltalán S-OFF, és érdemes e várni rá.
Gari miatt viszont túl sokat nem akarok várni, mert 2 hónapos..,És jobb esélyekkel indulok egy cserét illetően mint 3 hónap múlva. De aztán lehet várok még inkább az S-OFF-ra, mert megérné azzal nyitni. -
balika333
tag
Vannak hibás darabok, ez tény! De nagyon sok jó is van. Négy ilyen telefont fogtam már kézben ismerős körökben (fekete, fehér) és mindegyik hibátlan volt, elsőre!! Nekem ez a második One-om S4 eltévelyedés miatt
készülékem, és hibátlan! Az első készüléken oldalt voltak kis, minimális hibák (talán a gyártás alatt sérült meg) de eszem ágában sem volt visszaküldeni. Miért? Mert nem volt pixel hibám, összeillesztési problémám, egyszerűen kis fél mm-es hiba. Nem leütés, karcolás!! Ha eláll a készülékháztól a hangszóró, vagy a kijelző üvege és a hangszórók találkozása elcsúszik, pixelhibás, akkor van ok a hőbörgésre. De minden icipici hibára cserélni...
Ha veszel egy új autót, visszaküldöd s kérsz másikat ha van rajta mikrokarc? Vagy ha a műanyag elem nem mm pontosan illeszkedik akkor veszek másik autót? Nem. Picit fel van fújva ez a dolog. Sajnálom, ha valaki hibás készüléket kapott, de szerintem ez ne tántorítson senkit vissza attól, hogy megvegye!
-
ttom26
csendes tag
válasz
spawn21 #11037 üzenetére
Én is a pechesek közé tartozom... volt minden, illesztési és pixelhiba is. Egyébként nagyon szeretem a készüléket, de én is nehezen hiszem el az eddig látottak után, hogy van tökéletesen összerakott készülék. Amit azért érdekesnek tartok ebben a kategóriában...
De ezen felül ez egy remek készülék. -
Bdanyy
addikt
Én 6ot próbáltam összesen T nél, mind illesztesi hibás volt, mindkét szín, mellette 4 pixelhibas is volt szabad szemmel láthatóan.
Végül egy olyat tartottam meg amin alig látszik a pixelhiba, egyszerűen elegem volt már hogy munkaidoben lehet csak csereltetni 3 napon belul, és mivel egyszer csereltem az elsőt, így elallni már nem tudtam. Mondjuk így sem bántam meg
-
ttom26
csendes tag
válasz
zsoleer #10890 üzenetére
Itt a fórumon én is ezt olvastam. De amikor az átvétel utáni napon bevittem a készüléket és elkezdtük kitölteni a visszaküldési papírokat kérdeztem az ügyintézőt, hogy a csere opció miért nincs a papíron? Akkor mondta, hogyha cseréltetni akarom akkor menjek át a szervizes kollégához és azonnal cserélik.Megmutattam a szervizesnek a pixelhibát, hozott egy bontatlan dobozt (végre
), bekapcsoltam a készüléket, megnéztem hogy hibátlan-e (apróbb illesztési hibák ezen is vannak, de semmi komoly vagy zavaró) kijelző perfekt, úgyhogy kitöltötte a papírokat és megvolt az új készülék.
Szóval műszaki hiba esetén ugyanúgy cserélik a webshopos készülékeket is a T-nél. -
capulet75
addikt
Egy nap masszív használat után azt kell mondjam hogy fantasztikus a telefon.Én semmiféle illesztési hibát, pixelhibát,ect.. nem tapasztaltam, tökéletes készüléket kaptam a szolgáltatótól. A sebesség teljesen jó, semmiféle akadozást nem tapasztaltam. Itthon hotspot-ként funkcionál felváltva egy 920-assal, lám mire is jó a korlátlan net és a 4G.
Két laptop simán elmegy róla. A kamerával nagyon jó kis képeket lehet lőni, kb 5 perc használat után rájöttem h miként használjam megfelelően. Nyilván közelében sincs egy "rendes" fényképezőgépnek, de aki ilyesmit vár egy telefontól, az egy idióta. Minden esetre teljesen vállalható képeket készít. Az adatátvitel sebesség az USB-n egészen kellemes. A hangzása nagyon durva! Ilyet még telefonban nem tapasztaltam! Kb 60%-ig ne is torzít, utána is csak elenyésző mértékben. Van basszus! Whoa.
-
Avicularia
veterán
-
ttom26
csendes tag
válasz
Cyberpunk #10017 üzenetére
Múlt héten a dominós akcióban rendeltem a T-nél, látszott a dobozán, hogy valaki már felbontotta egyszer és természetesen pixelhibás volt. Másnap kicseréltem egy üzletben, itt rögtön sikerült egy hibamentest kapni.
Sajnos kisebb illesztési hibák ezen is vannak (a másikon is voltak), de nem súlyosak... ezért már nem cseréltetem. -
balika333
tag
válasz
Cyberpunk #10013 üzenetére
Igen, voltak hibás készülékek (vannak(?)) de idáig 5 HTC one volt már a kezemben, s mindegyik hibátlan volt, köztük az enyém is. Mostanában nem hallani pixelhibákról, de ha megjön a telefon, elő a nagyítót, pixel test progi, s meglátod. Ha baj van vele akkor cseregaranciát érvényesíted. De mostanában nem jellemző ilyenfajta hiba.
-
Cyberpunk
félisten
Pixelhibák? Állítólag ez komoly gondnak bizonyult ennél a készüléknél.
-
NandorHUN
addikt
Amúgy pixel hiba melyik színekre jellemző?
Én még vásárlás után lefutattam egy csomo pixelhiba testert: sehol nem volt semmi hiba, (fehér, vörös, kék, zöld stb..) DE fekete kicsit érdekes volt: mégpedig azért mert volt 1-2 tesztelő program, ahol mintha 1-2 helyen lett volna kicsit más színű egy egy pixel, de csak bizonyos szögből (mintha zöld meg sárga lett volna) - mindössze 1-2 ilyen hely volt, de más progit kipróbálva eltűnt. Tehát programra jellemző volt, mert van olyan amelyik előhozza, van amelyik nem. -
zack
nagyúr
válasz
Feribacsi555 #9852 üzenetére
Nekem ez nem pixel hibának tűnik.
Vagy ha az, akkor egymás mellett egész sok van. 468 ppi kijelzőnél nem ekkorák a pixelek.
Hogy kijelzőhiba az biztos, de szerintem nem pixel hiba. Esetedben ez akár még jó is lehet. -
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Csütörtökön érkezett a fekete one telefonom és jól besz@ptam vele.
Szerintetek ilyen pixelhibára vállal cserét a htc? Az a baj, hogy a vásárlástól való elállás marha sokba kerül, ezért inkább cserét kérnék a cégtől.
-
Levente17
tag
Hali.
Én is tagja lettem ma a csapatnak.
Itt fekszik mellettem az új HTC One.
Szürke színű.Illesztési hibát még nem vettem észre.
Lefogok futtatni egy dead pixelt is netán ha lenne pixelhiba.
Nagyon tetszik a készülék.Ideiglenesen veszek egy S-line tokot és lefóliázom.
A készüléken még 4.1.2 van de nem tervezem s-offolni...Félek hogy valamit elrontok.Tudom vannak leírások de ismerem magamat hogy sikerülne valamit elrontani.
Most feltettem töltőre és majd csak akkor használom, ha feltöltött 100%-ra.
One x-ről váltok, úgyhogy telószámokat majd átteszem rá.
További tapasztolatokat majd még írok. -
Kai_Rong
senior tag
Most csengetett a futár... Ezüst HTC One. Ez az első high-end mobilom. Ráadásul ZTE Blade-ről erre átállni, hát... érdekes lesz
Serial alapján Shanghaiban született a kicsike, májusban, remélem, idén ősszel visszaviszem szülővárosába, látogatóba. Szerencsére illesztési hiba nincs, pixelhibából is csak egy pici van, ami a kék színnél látszik a jobb alsó saroknál, egyáltalán nem zavaró, a harmadik tesztfuttatásnál vettem csak észre... A közelségérzékelő tökéletesen működik. Remélhetőleg más hiba sem fog előjönni.
Tokból a Nillkinnel meg volt elégedve, aki vett? Fóliából milyet érdemes vásárolni? A ZTE-n Brando volt, az elég jól bírta a strapát.
-
Leafnshit
tag
Na megjött az enyém is!
Eddig tökéletesnek tűnik (minimális sorjázási hiba van csak a bekapcsoló gombnál, de alig látni egyáltalán nem zavar). Rossz pixelt nem láttam, a beszélgetés tökéletes, a szenzort viszont nem tudtam ellenőrizni, mert amikor beírtam a *#*#3434#*#*-ot semmi nem történt
Ami biztos, hogy imádom!
Életem első andriodos telefonja, úgyhogy ha majd valami hosszas próbálkozás után sem megy, megpróbálom itt megkérdezni!
-
balika333
tag
válasz
ThorsHUN #8982 üzenetére
Attól függ miről váltasz! Ha iOs-ről akkor csakis a One, mert a gyorsasága ennek az igazi! Hibátlan! Az S4 nekem döcögősebb volt. Nekem most még van S4 meg One is. Az S4 kijelzője nekem már nagy. Hiába ugyanabban a házban van (kisebben) mint az S3, a nagyobb kijelző miatt nehéz egy kézzel kezelni. Fentebb kell nyúlni, meg lentebb is ér a kijelző. A One kijelzője pont tökéletes! Plusz az panel miatt is jobb a One.
S a kamera kérdés: hibába nagyobb pixel az S4 kamerája, sokkal nehezebben lehet vele éles képet lőni. Fotózom a macskát, az meg feszt forgolódik, nézelődik. 10 képből 2 db volt éles. A One-nal készült képekből pedig 10-ből 9 volt éles. S nem rángattam a telefont, nem mozgattam direkt. Ajánlom a One-t
-
zack
nagyúr
Ezt nem mondanám...
Gyári kamera app teljesen jó. [link]
A Pro Capture Panorama, Vignette, Camera Zoom FX mind trágya minőséget produkálnak. pedig utóbbi kettő S2, Note2, S4-el remekül teljesített. Gondolom ez az Ultra pixel Technológia miatt van, hogy eddig csak a gyár a jó.
-
zack
nagyúr
Szerintem csak szoftveres lesz a gond. Kipróbáltam szobában a makrót. Van még pár megvett első osztályú progi, de egyikkel se volt jó. Lehet ez az Ultra Pixel és a felbontása nem tetszik a progiknak. Majd kitapasztalom.
(#8576) HUTCHDB
Fasza. Akkor majd marad a legfrissebb ROM verzió, ha holnap a gyári app se lesz jó.
-
mysy
csendes tag
...na helló fiúk lányok!
Pénteken rendeltem meg a kicsikét ma reggel hozta meg a futár fizettem 17e-t, hibátlan:-D, illesztési hiba semmi, pixelhiba semmi... -
ndavey
tag
Sziasztok!
Megjött nekem is a szürke One-om, szerencsére illesztés és pixelhibamentes, örültem is neki.Viszont ez az 1. androidos telefonom, sőt az 1. okostelefonom is, szóval még van pár dolog amire nem jöttem rá.
Miért lehet az, hogy akárki hív azt írja ki, hogy Ismeretlen? Még a számukat se írja ki pedig el is vannak mentve a telefonkönyvben.
Ja és esetleg nem tud valaki valami equalizer progit zenehallgatáshoz?
Amúgy aki ráér egy kicsit lenne olyan jófej, hogy ajánl nekem 1-2 fontosabb alkalmazást?Illetve röviden, hogy mire jó.
(Szerintem ennek a többi hozzám hasonló kezdő felhasználó is örülne
)
-
Avicularia
veterán
Üdvözlet az uraknak, csatlakoznék a topikhoz egy szürke független készülékkel. Feketét akartam, de ez volt eladó jó árban bontatlanul. Pixelhibát és illesztési hibát nem látok, elsőre tökéletesnek tűnik.
Persze nem jó hozzá a one x-hez használt övtokom, úgyhogy nem is tudom mibe belerakni hirtelen.
Mindjárt jelzett bekapcsoláskor, hogy update van, de nem rakom fel, mert S-OFF-olni akarom. -
k.soma
senior tag
válasz
ForRedGlory #7948 üzenetére
Hogy békéltél meg a kamerával?
Más: Azt vágjátok, hogy a "Logo2Menu" meg a Logo "gomb"hoz kapcsolódó dolgok azok kamuk?
Most hogy felraktam az ElementalX kernelt ki tudtam végre próbálni. Szerintem ez csak a Logo feletti legszélső/legalsó részére a képernyőre teszi a gombot (láthatatlanul). Mondhatni az alsó pár pixel érzékeli azt középen, hogy menü gombot akartál nyomni.
A Logot azt nyomkodhatjuk bármeddig, nem lesz gomb belőle.
-
Tomate
veterán
Miért válogatnák? Szerinted azért nézegetik az éleket meg azért bontogatják fel, hogy az itt szőrszálhasogató ph-s vásárlókkal akik kb kiteszik a telefon 2%-os piacát az országban kicsesszenek? Küldik ami a kezükbe kerül, ha pedig pont egy bibis darab kerül ki majd visszaviszi a tag és cserélik neki. Nem mindenki nézi mikroszkóppal a pixeleket, hogy minden oké-e... Kicsit túl van gondolva ez az egész webshopos hibás nemhibás direkthibásatküldenek, átakarnak verni dolog...
-
BenHans
addikt
válasz
capulet75 #7733 üzenetére
A kimosottat rakd rizs közé, hátha... Olyan nincs, hogy hibás széria. Minden szériában lehet rossz. Azon felül illesztési problémákat kell ellenőrizni. Pixelre DeadPixel test a playről, és megnézed minden színnel hogyan világít-e ki pixel. Ha utólag veszed észre a szolgáltató 3napon belül cseréli.
És végül de nem utolsó sorban első hsz.
-
capulet75
addikt
Nagyon várom már az új One-mat, főleg hogy most mostam ki a telefonomat.
Nincs valami sorozatszám lista a hibás szériákról? És hogyan tudom már a boltban leelenőrizni a pixeleket?
-
ndavey
tag
Sziasztok!
Aki webshopos vásárlás utána 3 napon belül cseréltette a készülékét milyen indokkal tette? Tudom tegnap már volt róla szó, de mit is jelent pontosan a rendeltetésszerű használatot akadályozó hiba? Ha meghozza a futár, megnézem és van rajta illesztési hiba, vagy 1-2 pixelhiba akkor van rá esély, hogy cserélik?
Köszi előre is! -
Xdmilan
csendes tag
válasz
spawn21 #7670 üzenetére
Nos átnéztem a T-s jótállási jegyet illetve még a vonatkozó jogszabályt is. Ilyen 30 napos dologról nem esik szó egyikben sem. Mindkettő említi, hogy törekedni kell arra, hogy kijavítást/cserét legfeljebb 15 napon belül elvégezze. Mondjuk ebben a megfogalmazásban törekedni nem egy nagy dolog
Illetve olyat találtam még, hogyha nem tudták kijavítani akkor az esetben választás szerint visszaveszik/árleszállítást kapok, hozzátéve, hogy az elállás jelentéktelen hibára nem vonatkozik. Erre rámozdulhatok, azonban nem tudom mit tartanak ők jelentéktelen hibának és egy darab rossz pixel, nos nem tudom. Hétfőn lehet bepróbálkozom, egy kis csökkentés jól esne.
-
Bdanyy
addikt
Én 3 napon belül kipróbáltam két szállítmány T-mobileos készüléket, szürkét is, feketét is, és nem találtam pixelhibamenteset. Végül egy illesztési hibás, de csak felül a legszélén pixelhibásat tartottam meg.
Desire S-em közben megérkezett 6 hét után kicseréltékIgaz én egyszer közben visszakaptam már, de ugyanúgy hibás maradt, így mehetett vissza mégegyszer... Régen E-care szervíz ezerszer jobb volt.
-
dani3l
őstag
válasz
Xdmilan #7644 üzenetére
Hat sajnos ez benne van az elsö(bb) szerias cuccoknal, nagyobb a hibalehetöseg.
Komolyan erdekelne egy statisztika (bar szerintem lehetetlen valosat kesziteni rola), hogy a legyartott kijelzöknek hany szazalekan van akar csak 1db halott pixel. Nagyot akart dobni a HTC ilyen kis meretben ilyen felbontassal, de ugy tünik egyelöre nem tudnak ezzel a pixelsürüseggel normalis minösegben tömeggyartani, kivancsi leszek mikorra fogjak megoldani a dolgot, ha meg tudjak egyaltalan.
Samunak tuti nincs ilyen gondja a pentile amoleddel.
De szurkolok a HTC-nek (vagy a Sharpnak, ha ugy tetszik), mert annak ellenere, hogy a multkori tesztben elegge lehuztak, nekem meg mindig szimpatikusabb ez az slcd mint az amoled.
Raadasul a teszt szerint a htc kalibralta szarul a kijelzöket, szoval ezt meg akar kesöbb is orvosolni tudjak, bar ketlem, hogy megtennek. Esetleg majd a következö modellben.. -
Xdmilan
csendes tag
Gondoltam megosztom a gyári szervizes tapasztalatom ha már pont szóba került.
Már több mint egy jó hónapja vettem a One-t T-től, örültem is neki meg minden erre egyszer csak észrevettem egy dead pixelt ami pont a 3 pöttyös "menü gomb" sávban volt így a dead pixel test progival eredetileg nem szúrtam ki. Mivel ekkora sajna kifutottam a 8 napból, és volt némi illesztési hibája is (nem volt vészes) gondoltam megpróbálkozom a szervizzel. Így is lett, T-ben leadtam, nem kekeckedtek, azt mondták 8-10 napHát ehhez képest ma kaptam vissza a telómat amely röpke 33 nap volt végül is. A csehek javára szóljon, hogy kicserélték a kijelzőt sőt ahogy elnéztem a házat is, mert a sorjázási hibát nem találom az USB port körül és az illesztések is kifogástalanok, továbbá a kicsit elszíneződött fehér csík is ragyogó fehér ismét. Makulátlan szép állapotban át is vettem a T-s szervizestől, kicsit várnom kellett, mert csutkára le volt merülve és hát kicsit rátöltött a kolléga, hogy ki tudjam mégis próbálni. Ott helyben minden fasza is volt, de hát lámpa meg természetes fényben nem lehet jól pixeleket keresni. Most este néztem a böngésző fehér hátterén, hogy valóban kicserélték a panelt, mert bal alul tényleg nem volt rossz pixel, azonban éles látásommal kiszúrtam egy dead pixelt a képernyő jobb alján
Úgyhogy ennyit erről, kaptam cserébe egy másik rossz panelt, de legalább foglalkoztak vele...
Mindazonáltal ez a pixel kisebbnek tűnik valamiért úgyhogy lehet a múltkor kettő volt rossz egymás mellett.Amit ebből megtanultam, hogy soha többet nem veszek első szériás telót, sőt szerintem mást se...
Üdv! -
Daanika
tag
Talaltam megis rajta 1 pixel hibat. de szerintem hagyom a fenebe. A maradek 2.073.599 mukodik rendesen.
Mas:
XBox 360 kontrollert hogy lehet ehhez csatlakoztatni? Lehet egyaltalan? -
Dodeszh
tag
Hello mindenkinek!
Sok bejegyzés elolvasása után ma vettem át a fekete készülékemet, T-Mobile webshopból.
Úgy tűnik, szerencsés vagyok, mert egy bontatlan gyári csomagot kaptam, se sorja, se illesztési hézag, se halott pixel.A telefon pedig gyönyörű, remélem, nem kopik majd nagyon - vigyázok rá.
Viszont a szériaszámot (gyártási helyet és időt) nem tudom beazonosítani az első bejegyzés alapján. Nekem FA35WW az eleje.
-
cr4sh-
tag
Jó hogy írod ezt. Neken is vannak olyan problèmàim, mint a screen lifting, pixel hiba... Ezekre a hibàkra helyben cserèlik a kèszülèket? Mert akkot nem aggódom, megyek ès kicserèltetem. Egyèbkènt Kecskemèten a T-be olyan van kiàllítva aminek egyik hibàja se jött ki (tapasztalat utàn jól àttapogattam ès rendbe volt) A kolegàm meg szürkèt vett ès szintèn zèró hiba, szóval szerintem csak ki kell fogni.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Dexter-2000 #7451 üzenetére
szürke
voltam t pontban még tegnap csereltetni az illesztesi hibák meg a pixelhiba miatt, de a májusiak közt meg a feketék közt is csak rosszabbak voltak, feladom, marad ez. De nagyon gáz hogy 10 db közül egy sem hibátlan, áprilisi, májusi, ezüst, fekete mindegy.
-
F_Gergely
őstag
válasz
blackydan #7347 üzenetére
A telefonban én kellemesen csalódtam, elég vájt fülű vagyok, és zenei téren borzasztóan igényes. Soha nem hallgattam telefonon zenét mert a minősége egyik készüléknél sem volt számomra megfelelő (még a zenei mobiloknál sem!). De a telefon valami döbbenet, gyári fülessel is iszonyatosan jól szól, rádugtam a Pioneer fülesem és hozza azt a szintet amire az ember azt mondja "ez igen!". Ha valaki bekötné a szemem és csak annyit mondd hallgassam meg a zenét, és utána azt mondaná ez egy telefonról szól nem hinném el.
Nekem egy Samsung S5-ös Mp3 lejátszóm van, ez hozza azt a minőséget, Apple iPodját meg nem is érdemes összehasonlítani vele mert olyan magasan veri, hogy LOL!
Hidd el ez a telefon olyan zenei élményt nyújt amit én még nem hogy telefonnál, de mp3 lejátszónál is régen tapasztaltam. Nekem idáig a Samsung lejátszóm volt az etalon, de ez hozza azt a minőséget.
Azóta már csak telefonról hallgatok zenétJa és megjegyezném, hogy útközben ha telefonról megy a zene, és közben fut a navigáció (navigon), amikor a kishölgy mondja mikor merre forduljak, a zenének a hangerejét visszaveszi picit (hallod hogy szól a háttérben) és a navi hangját teszi előtérbe, majd ha elmondta hol fordulj merre visszatolja normál hangerőre a zenét.
Ez a telefon a BEST kategória, egyáltalán nem bánom a vásárlását még ha drága is és szétáll a teteje és pixelhibás is, és várok a cserére, mert olyat nyújt és olyan minőségben amit eddig telefon nem tudott!Vettem hozzá dokkolót, rádugtam a Pioneer házimozira (750W), ecsém úgy meghajtja hogy szinte egy álom!
iPod-ot azóta be@asztam a fiókba és ennyit az almáról
-
-
kllzslt
tag
Sziasztok!
A mai napon én is beújítottam egy ilyen telefonra. Az eddigi tapasztalataim nagyon jók, nincs hibás pixel, viszont kicsit mintha lassan töltene.Lehet lesz egy-két kérdésem a fórum átolvasása után, úgyhogy ne ítéljetek el érte
Mire van szükségem hozzá, hogy HDMI-n keresztül a TV-re kössem? (Link is jöhet
)
Üdv!
-
ffodi
veterán
válasz
LUCKY78 #7270 üzenetére
Ha kiadok telefonra egy hatjegyű pénzösszeget forintban, aminek az első számjegye alkalomadtán majdnem 2, akkor elvárom hogy hibátlan, vagy közel hibátlan legyen. Ha van egy halott pixel (vagy pixelcsoport) a kijelző közepén (fehér háttéren fekete), az nagyon zavaró tud lenni, és igenis cserélni kell.
"Az emberi szem 300dpi az-az pixelsűrűség felett már nem érzékel képpontokat"
Ez olyan, mint hogy az emberi szem 25-30 fps és 60(+) fps között nem látja a különbséget......
-
LUCKY78
tag
van itt olyan fórumozó akinek ez a d-pixel hibátlan kijelzőt mutat?!? én 3 hónapja gyepálom az 1-et, (tehát első szériás modell) de akárhogy nézem a kijelzőt, pl: lupe-val, (nyomdai nagyító a kilövésekhez) nem hogy hibát nem látok, de még pixelt is alig... Az emberi szem 300dpi az-az pixelsűrűség felett már nem érzékel képpontokat. a one-nak asszem 440, vagy valami ilyesmi a ppi-je (pixelsűrűség) Szóval nem lehet, hogy nem kéne basztatni azokat a pixeleket? vagy azt a d-pixel app-ot. nem lehet hogy az bassza szét? vagy itt mindenkinek vájt -szeme van, csak én vagyok vaksi? (pedig grafikusként mondhatom, elég érzékeny a szemem ezekre a fránya pixelekre.) amúgy meg egy-két halott pixel ekkora kijelzőn, ilyen sűrűségben, nem hiszem hogy zavaró lehet... de ti tudjátok.
OK, egy 2K-s kütyünél ne legyenek már hibák, de srácok! voltak, vannak és lesznek mindig is valamilyen hibák. Legyen az HTC-one, iPhone, Samu, vagy bármi. az ár nem feltétlenül egyenesen arányos a hibátlan minőséggel. Ha nem a pixelek, akkor a hangszóró, vagy akármi más, de hibátlan egyed nem létezi...
Boccs.Inkább élvezzétek, használjátok ezt a nagyszerű készüléket!
-
Dexter-2000
őstag
megjött a telefon sajnos a dead pixellel kapásból kiszúrtam egy hibás pixelt
továbbá még a tetején az elu lemez le van válva legalább is az aljához képest :/
Shanghai, China
2013
Május 1. készülékmég a közelség érzékelőt keresem (asszem még azzal lehet baj) de egyelőre nem találom
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
A napokban rendelek HTC One-t T-mobile webshopról. Autós töltőt szeretnék hozzá,milyeneket ajánlatok?
A Té ezt dobja ki hozzá autós töltőnek. Ez mennyire jó hozzá? Megvehetem mellé?Látom gondok vannak a kijelzővel,ha veszek egyet én is,ez a pixelhiba,azonnal előjön,vagy van mikor csak később? esetleg pár nap/hét/hónap/év után?
Köszi.
-
oligee
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta én is az 1-est használók táborát gyarapítom.
Jodafontól vettem. Pixel hiba nincs. Pici illesztési baj van, de szerintem inkább a felső elem marásánál volt valami gond... Mindegy, engem nem zavarOlyan gondom van vele, hogy mikor rádugom a PC-mre, nem ismeri fel. HTC sync fent van (próbáltam nélküle is), de nem megy. Nem találja az illesztőprogramot, azt írja ki. Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond? Vagy egyáltalán Ti, hogyan csináltátok, mondjuk a zenék felmásolását a tellóra?
Másik: Ki milyen könyvolvasó alkalmazást használ (mint pl. amazon) vagy van valami más alternatíva?
Előre is köszi a segítséget!
-
Bdanyy
addikt
válasz
adamssss #7203 üzenetére
Nekem nagyon gyorsnak tűnik, de mivel még friss, így az hogy nálam smooth nem mérvadó. Használtam iost meg wpt is, azoktól sem marad el így tiszta állapotában.
Opera classicot imádom, hogy tök jól lehet olvasni az apró betűket ezen a kijelzonEgyelőre még nem volt crashem.
Kb 25gigat érsz alapból el.
Kézreall, egy kézzel kényelmes használni (mondjuk nagy kezem van, de kényelmesebb mint a 4.3as Desire HD.)
Boomsound szép tiszta és hangos, de néha mintha recsegne egy tizedmasodpercet.
Kamera tényleg nem annyira nagy szám, zoe jópofa, sötétben még nem tudtam kipróbálni, de ha ott használhatóbb mint a legtöbb telefon, már bőven jó, úgysem ideális fényviszonyok közt használom legtöbbször. Makroja, videofelvétel hangminosege szép, viszont nekem szaggatott a kép, de még ki kell próbálni egyszeri eset volt e.
Összességében nagyon tetszik, csak nekem a harmadik darab is pixelhibas (csak tök sötétben feketén látszik a legszelso pár pixel fent) illetve illesztesek sem teljesen jók, igazából nem zavaró, csak ennyiért legyen tökéletes. Az hozzátartozik hogy nagyon kritikus vagyok a telefonokkal, emiatt ritkán is váltok, Desire S óta konkrétan ez az első amit érdemesnek találtam, hogy megvegyem
-
Devil Smile
őstag
Csatlakozom a klubhoz!
Fekete Tmobiletol pixel hiba mentes minden jol mukodik..
az elso kerdesem az lenne hogy az elozo htcmen titanium backupot hasznaltam es most erre is feltettem hogy milyen jo lesz mert csak visszallitom a dolgokat (sms/mms/telefonkonyv/wifi jelszavak stb )
de itt jott a buko mert a Titanium csak rootjogos telon mukodik..viszont rootjogot meg csak mokolassal tudok adni nem? -
m0rd0k
senior tag
Látom gondok vannak a kijelzővel,ha veszek egyet én is,ez a pixelhiba,azonnal előjön,vagy van mikor csak később? esetleg pár nap/hét/hónap/év után?
-
Bdanyy
addikt
ha ezen látható hiba van, akkor az nem egy pixel. először én is egyet láttam, de nagyítóval megnéztem és több is volt körülötte, ki is cserélték (2 másik pixelhibasra)
-
dani3l
őstag
válasz
andreina92 #7177 üzenetére
Szerintem jol nez ki.
#7178 Dexter-2000: Üzleti szempontbol valahol megertem, ha minden amugy tökeletes telefont visszavennenek egy pixelhiba miatt, csödbe is mennenek..
Ha jol remlik, talan tvknel/monitoroknak is csak 3 hibas pixel fölött cserelnek.
Sajnos ez az atka annak, hogy ilyen relative kicsi kijelzöre probaltak meg razsufolni ennyi pixelt..
Szerk.: Egyebkent szerintem ha valahol vissza is vesznek egy keszüleket egy pixelhiba miatt es visszaküldik a gyartonak, tuti az ujracsomagolja, aztan küldi eladni megint.. Nem hiszem, hogy hozzanyulnak. -
Dexter-2000
őstag
válasz
andreina92 #7177 üzenetére
de ez milyen gáz már basszus, hogy nem bírják amiatt az 1 pixel miatt kicserélni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest