Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One UI zápor esett a hétvégén
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubaaa
aktív tag
Srácok,tudja valaki hogy a gyári töltő hány vattos? Kerestem róla infókat,de csak annyit találtam hogy supercharge.
-
orionrumba
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni az alábbi problémához:
A Nejem Huawei Mate 10 Pro telefonját szerettem volna frissíteni a 10-es Androidra.
Eredetileg "BLA-L29 9.1.0.328(C636E2R1P13)" (C636-os, ázsiai) szoftver volt rajta. Mivel automatikusan nem akart frissülni a telefon, ezért a HiSuite Proxy programmal raktam fel a 10-es Androidot. A nagy probléma az, hogy tévedésből nem a C636-ost, hanem a "BLA-L29-LGRP2 102.0.0.225(C432E4R1P1)" (C432-es EU-s) verziót raktam fel.
A firmware szépen felment a telefonra, de újra indulás után a lenti kép fogadott.
Mindent próbáltam már, az eRecovery sem segít.
Hogyan lehetne Windowsból visszatölteni a "BLA-L29 9.1.0.328(C636E2R1P13)" szoftvert? A firmware megvan Zip formában, csak fogalmam sincs, hogy mivel felrakni a telóra.
Ehhez várom a segítségeteket! Előre is köszönöm. -
4D4M
senior tag
Hátha esetleg valakinek vannak még áradt emlékei (:
Android auto esetén vezeteknelkuli csatlakozási mid esetén hogy kellene jól működnie ennek az egésznek?
Csatlakozik a telo BT-on, majd
csatlakozik a fejegyseg AP-jahoz
Majd elindul az AA
Viszont mivel van wifi így hanyagolja a 4G-t
A fejegysegnek meg nyilván nincs nete.Probaltam a wifi+-t be- kikapcsolgatni
Meg a4G mindig aktiv
ot a fejlesztői beallitasokban, egyelőre nem látom merre van az előre.Nem tudom, hogy ennek köszönhetően, de az ilymodon létrejött kapcsolat kicsit instabil, néha megdöccen a Spotify, látom, hogy újra csatlakozik... Stb
Előre is köszönöm.
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
TomPack #32209 üzenetére
Köszönöm a válaszokat és elnézést a késői reakcióért, de nem nagyon volt időm fórumozni a napokban. Néhány válasz/gondolat, ha már felmerültek dolgok:
Valóban a Huawei "alap" programjai voltak a legjobbak, és értem azt is, hogy a Google-t nem lehet megkerülni. Egyszerűen nekem nagyon idegenek voltak. Mert sok funkciójuk számomra felesleges. Ha van más alternatíva, akkor engem nem zavar a váltás és hála égnek találtam mindenre (amit eddig kerestem) másik appot. Naptár proginak a Fossify Calendar lett a befutó, ami kinézetre és tudásra is hasonló a korábbihoz. E-mail kliensnek pedig a Thunderbird beta változata mellett tettem le a voksot. Egy zavaró (?) dolog van csak, amikor frissít, a két nyilacska a felső állapotsorban látszik. Hatalmas probléma
Szóval nagyjából belaktam a telefont, és pár órán belül már egy hete fogom használni
Egyébként az iPhone esetében értem, hogy ilyen szempontból jobb, de valahogy az a rendszer távol áll tőlem. Annak idején volt iPod-om, szóval volt Apple feeling, de a telefonra még nem állok készen
A költözéssel sem voltak bajok, gyakorlatilag minden átment egy az egyben. Annyit kell megszoknom, hogy a telefon vastagabb, mert olyan tokot használok, ami védi a kamerát is. Ez van. Most ez az irány.
És persze mindenki más hozzászólását is köszönöm!
-
Decske
senior tag
válasz
TomPack #32209 üzenetére
Pedig nem lehetetlen. Nekem mobilon az outlook az alap. A gmail klienst szerintem amióta Windows Phone-ról váltani kellett egyszer sem használtam. Pedig az nem ma volt. Működik a Push, az üzenetek rendben átmennek, OneDrive-al szépen összedolgozik, stb.
Naptárban is csak azért van a Samsung Calendar fent a telefonomon, mert az kell ahhoz, hogy az órámon láthassam az eseményeket, de amúgy arra is az Outlookot használom. -
TomPack
őstag
válasz
P1eTr0 #32208 üzenetére
A Google cuccokat nehéz lesz megkerülni.
Értem én, hogy az évek alatt hozzászoktál a jóhoz, de a legkiforrottabb a gmail app lesz. A push értesítések, a naptár meghívók, a meeting meghívók, stb ebben az ökoszisztémában fognak a legjobban működni!
És ha Te nem is szereted őket, mások viszont nagyrészt ezeket használják. 3.-féltől származó appal is ugyanazeket a szolgáltatásokat érnéd el, cserébe kevésbé lesz "üzembiztos". És ha nehezen bírod a változást, akkor én a helyedben összebarátkoznék vele, mert tudnám hogy többé nem kell az újat megszokni.
Esetleg még az iOS, ami meglepően jó szimbiózisban tud együttműködni a google cuccaival.
Pl. én két telót használok, és ha az androidos telefonomban elmentek egy új telefonszámot, az szinte azonnal megjelenik az iPhone telefonkönyvében is.
3.-féltől szármzó appal biztosan mindig csekkolnom kéne hogy ez most is összejött, vagy beragadt-e a szinkronizáló app, elaltatta-e az akkukímélő, stb?
(egyébként, és nem bántásból, de iPhone nem jöhetett szóba? Ott ha egyszer valamihez hozzászokik az ember, évtizedekig használhatja, ebben az esetben olyan mintha iPhone 11-ről iPhone 16-ra váltanál, minden ugyanaz maradt volna, és a váltás annyiban merült volna ki, hogy az új telefont a régi mellé teszed amikor először bekapcsolod, és átköltöztette volna magát, és még a megkezdett és félbehagyott SMS-t is ugyanott folytathattad volna az új telefonodon ahol a régin abbahagytad!) -
P1eTr0
aktív tag
A tegnapi nappal már én sem fogom napi szinten használni a Mate 10 Pro-mat. Iszonyatosan szerettem, de eljárt felette az idő. Bár ment még szépen, de azért voltak gondok. Végül egy Xiaomi 14T Pro lett a befutó. A mai nap volt az első, de azért érzem a "régi teló" hiányát. 6 év, az 6 év...
Amiket szoknom kell, kivéve ha tudtok valami megoldást javasolni:
* Nincs "rendes" e-mail kliens. Én a Gmail appot egyáltalán nem szeretem... A Huawei mail elérhető, de akkor már jobb lenne valami frissebb. Van valakinek javaslata erre? Két fontos dolog számít, reklámmentesség és ingyenesség (ha megoldható együtt). A K-9 mailt javasolják sokan.
* Nincs naptár progi. A Google Calendar-t nem szeretem. Itt is megoldható lenne a Huawei naptárja, de frissebb nem ártana. Ami nekem hiányzik, hogy ki lehessen tenni főképernyőre az adott napot, esetleg napokat.
* Az SMS progi is mindig csatlakozni akar a Google-hez. Egyelőre sikerült kikapcsolnom, de a "Beszélgetések" gombot nem tudja elfelejteni. Sima mezei sms lehetőség már nincs is?! Ezzel még együtt tudok élni, de nekem fura...
Egyelőre nem bántam meg a váltást, bár még csak 1 napja használom. Vastagabb, mint a Mate 10 Pro, az már biztos... Most úgy tűnik, ebbe az irányba "fejlődünk".
Ha tudtok javasolni bármit, a fenti problémákra, előre is köszönöm.
-
Decske
senior tag
Azért ott valami nem volt kóser. KB egy óra alatt te is meg tudtad volna csinálni, csak egy PC és a HiSuite alkalmazás kellett volna hozzá.
A bootloader az meg már több mint 5 éve bezárták, akkor lehetett volna kikérni a nyitó kódot.
Az Android 10 már egy kicsit koros, az be tud zavarni. Azt nézd meg, hogy a play keretrendszert frissíti-e. Az, hogy évek óta nem jött ki hozzá frissebb Android rendszer még egy-két évig nem fog annyira sokat befolyásolni. A legnagyobb probléma majd az lesz, hogy egy idő után az appok nem lesznek frissítve, mert az új appok minimum rendszerkövetelménye már a 13-as droid és külön kell megoldani a régebbi verziók támogatását.
-
name
csendes tag
Telefon szervizben mondták. Nem a sógor meg ilyenek.
Én is próbálkoztam felrakni valamit. De zárt a bootloader...
3 napot mondtak, 2 hét lett. Aztán meg az volt a szöveg, hogy annyira lehetetlen hozzá rendszert találni, hogy 1 másik ugyanilyen telóról szedték le a rendszert.
A hardver tényleg bírja, de a szoftveres támogatás egyre rosszabb.
Bár végülis egy 7 éves telóról van szó...
-
wwhy
veterán
Így igaz, én is így hallottam a marsi sógoromtól, aki 100%-ban biztosan tudja, mert az ő sógora rokona Gargarnak, aki a Huaweinél dolgozó Jwa komája, vezető beosztásban, és rálátása van ennek a nyomorult Huaweinek a telefonpusztító terveire, amiket az Ewokok segítségével fognak megvalósítani
-
name
csendes tag
Helo, nekem ez a telefon még mindig megy. Akku jól bírja, megy rajta minden stb.
De azért vannak furcsaságok.Régebben írogattam ide, mert frissíteni akartam android 9ről 10re. De sehogy se akart frissülni. Aztán 1 év után egyszer csak kiírta, hogy mostmár van android 10!
Felraktam, hibával megállt. Telefon boltan azt mondták egy 10esért megcsinálják. Visszarakták a 9-et. Én eredetileg a 10et kértem. De azt mondták, hogy ne frissítsem 10re, mert a huawei így akarja elpusztítani a régebbi telefonokat. Mármint a hibás frissítésekkel. (Mert már nem használhatják a googlét?)
Utána pár hónapig írogatta, hogy frissítsem 10re. Hiába tiltottam le minden frissítést.
De a boltban még mindig azt mondták, hogy ne frissítsem, mert a huawei így akar bosszút állni.Végül egyik reggel már a feltelepült 10essel ment a telefon. Hibája nincs, visszajött pár menü beállítás ami eltűnt. Talán picit gyorsabban merül.
Igaz ez amit a telefon boltban mondanak? A huawei szándékosan pusztítja a telefonokat?
-
Mate
nagyúr
2018. márciusában cseréltem le egy oneplus 5-öt ere a telefonra. Nem tudtam megszokni a menüjét, így leváltottam egy oneplus 6t-re (tesóm mind a két oneplust használja a mai napig). A mate 10-et kb. fél évvel ezelőttig megelégedéssel használta anyukám. Most fog kapni helyette egy másikat, mert már nagyon sok bug előjött, de akkor is szép kort megélt a telefon.
-
Decske
senior tag
válasz
P1eTr0 #32193 üzenetére
Asszonynál ki tudja mióta fel volt púposodva az akksija, csak véletlenül vettem észre egy másfél hete, mert valami miatt a kezembe nyomta. (Neki nem tűnt fel, hogy lenyomja a tokot magáról a telefon.) Fél Budapestet bejárta, mire valahol cseréltek akksit neki. Szvsz előbb nem lesznek használhatók az appok, minthogy meghaljon a Mate 10 Pro.
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
P1eTr0 #32193 üzenetére
Nekem azóta már a második telefonom,először egy Pixel 6 volt(most az már csak fotózásra van) most pedig egy Poco,ugyh Xiaomi 🙂 ne aggódj a töltés miatt,egy fogmosás gyors zuhany kombó alatt is belemegy 50% egy középkategóriás Xiaomi-ba is.De 40 perc alatt bármelyik 100%-on lesz.
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Lassan én is eljutok oda, hogy megválok napi használat terén a Mate 10 Pro-tól. Nagyon szeretem a készüléket, de már 6 éves lesz és mindig attól tartok, egyszer nem fog bekapcsolni, vagy csak simán elhalálozik...
Elég sokszor nekifutottam a "Milyen készülék legyen az utód" témakörnek, de sosem léptem meg eddig, viszont most megtetszett a Xiaomi 14T Pro. Ha nem is ilyet, de Xiaomi-ra váltott már valaki? Mik a tapasztalatok?
Nekem az akksi idő az első szempont, mert utálom tölteni a telefonokat
Biztos a 14T Pro-nak is vannak hátrányai, de hála égnek több a mellette, mint az ellene érv. Azért még pár hétig biztos marad a Huawei, mert nem azonnali lesz a váltás, amitől persze tartok...
Mindenesetre megszolgálta az idejét a készülék!
-
versionen
csendes tag
válasz
Dictator^ #32191 üzenetére
A call recorder biztosan megy az összes Samsungon régiováltás után.
A régiováltás nagyon gyors és biztonságos.
Frissítéshez vissza kell állítani az eredeti régiot aztán újból lehet változtatni,
hogy a gyári call recorder működjön.
Én mate10pro után vettem galaxy s24-et. -
Dictator^
veterán
Üdv
Spigen rugged armor tokot használok. Így most 6-7 év után kezdi megadni magát.. milyen helyettesítő tok van. Ami bírja azért egy ideig ?
Persze nem 10 évig, csak amíg kitalálom, hogy majd mi legyen a helyettesítő telefon..
Segítsetek légyszíves -
bestreal
csendes tag
-
blt.62
őstag
Sziasztok!
Androidos fejegységet rakattam a kocsiba és Huawei Mate 10 pro-val használom.
Két kérdésem lenne. Az első hogy miért nem működik a Carandroid vagyis az "oké google" ,vagyis nem látja a telót a fejegység. Nem tudja a Mate 10 pro ezt a funkciót?A másik hogy amikor a kihangosítóról beszélek akkor én jól hallok mindent,de a másik fél duplán hallja amit mond.. vagyis saját magát. Eddig ezt a gyári fejegységgel nem csinálta.
-
bestreal
csendes tag
válasz
edward2 #32179 üzenetére
Nehezen, hosszú ideje tartó hezitálás után szántam el magamat a váltásra, valós okot nem tudnék rá mondani. Itt-ott olvastam - "bolhát ültetve a fülembe" - egyik pillanatról a másikra történt váratlan leállásokról és hasonlókról, ezek elkerülése szándékával talán ez motivált. Mindenesetre megmarad tartaléknak, illetve szükség esetén vészhelyzeti beugrónak.
-
bestreal
csendes tag
Sziasztok! Eltelt hat év és néhány nap, hű társam volt.....
Már több, mint két hete tulajdonosa vagyok egy Honor 200 Pro-nak. Egyenlőre még nem használom, mert nehezen tudok elválni a Huawei Mate 10 Pro készülékemtől, annyira hozzám nőtt. Soha nem tartottam ki még ilyen sokáig egy készülék mellett, pedig korban már öregecske egy kissé, viszont a kora ellenére teljesen újszerű állapotban őriztem meg, az első gyárifóliával és aksival, természetesen flip bőrtokban és ami a lényeg, hogy soha nem hagyott bajban. Az újat lassan kezdem már belakni, de az "öreget" többször is kezembe veszem még, azonban lassan bekerül a "Panteonba", az elődök közé.,, -
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
Sziasztok!
Frissítettem 8-as verzióról 9.1.0.345-re, a 10-es verzió viszont nem akar megérkezni. Mi lehet a probléma szerintetek. -
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Igazából lehet, hogy nem kifejezetten típusfüggő a kérdés, de mivel ilyen készülékem van, itt teszem fel (ha nem gond).
Van egy Edifier BT fülesem. Összepárosodik a készülékkel, szól is szépen, de jellemzően, mikor zsebre teszem a telefont, sokszor szaggatni kezd a hang. Ezzel lehet valamit kezdeni? A füles nem jó, vagy valami más nyűgje van?
Előre is köszi a tippeket, válaszokat.
-
edward2
addikt
Jó lehet fel kell tennem a frissítést mert a telefon funkció meghülyült...
bárkit hívok nem jelenik meg a hívási felület hanem addig csörög amíg le nem teszik. utána is állapot sorban mintha hívnék valakit pedig nem...
Bárki szembesült ilyennel?
-
name
csendes tag
Helo, régebben voltak ilyen beállítások:
-az akku csak 85%-ig tölt fel, így kíméli az akkut
-az ai figyeli a töltést és elhalasztja a teljes töltést vagy valami ilyesmi, nem pontosan így van leírva.
Ezek valamiért eltűntek. Az android verzió ugyanaz, gyári visszaálítást csináltam, azóta egyszerűen eltűnt.
-
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
edward2 #32155 üzenetére
Az én kezemben az S23 ultra is majdnem kicsinek tűnik, jó nem egészen, de lapát kezeim vannak. Imádtam a mate 10promat, most is megvan szegényke. De a Samu telóm valami brutál ugrás minden tekintetben. Úgy mint fotózás, videózás terén, de pl a fülessel, amivel a matet is használtam, valami brutál hangzású lett! Nekem a pen is, ami az ultrákhoz jár, hát valami eszméletlenül jól használható. Minden alkalmazásnak külön hangerőszabályzó, wifi sebesség....mind mind elképzelhetetlenül pöpec. A rutinok beállítása valami hihetetlen jó, szinte mindenhez, minden beállítható, automatikus indulásra, helyhez, időhöz, alkalmazáshoz. Igaza van "Geil" kollégának, eljárt az idő a mate10 pro fölött. Eszméletlenül felhasználó barát minden téren. Viszont nagy kár, hogy kicsinálták a huaweit amerikai ukázra!
-
GEIL
addikt
válasz
edward2 #32152 üzenetére
Amiket írtál azok kb vicc kategóriás telók....közelségérzékelő szenzor is "gatya" rajtuk...stb.
2024 van....Samsung vagy Apple.....ezek a lehetőségeink, ha jó minőség, 4-6 év támogatottság és frissités, IP védelem és jó kamera kell egyszerre.
Drágák....igen....de manapság mi nem az ?Samsung oldalról: S23 / S24 (ultrát ajánlom)
Apple oldalról: minimum a 13-as (14/15 is) széria és csak a PRO verziók (120 hz kijelző)
-
Ádyka
őstag
Visszatérve a callrecorderre.
Alkalmazások között ott volt a régi vagy a fel nem települt recorder maradványa. Fene tudja melyik. Pedig korábban már leszedtem. Mindegy. Le lehetett végre törölni. Ezután települt a 12 re való.
Tökélets lett, már csak egy dolog bosszantó.
Az előző verzió amr be rögzített. 4 perc 700 Kb lett.
Most m4a ba rögzít. 4 perc több 4,5 Mb.
Másnál is ilyen? Nem lehet formátumot változtatni?
Köszi -
Vovi1
aktív tag
Hú, ez borzasztó, nem tudok szó nélkül elmenni a véleményed mellett. A telefon használók 70-80 %-nak fogalma sincs arról mit tud a telefonja és nem is használja ki a lehetőségeket. Telefon, üzenetek, internet, fényképezés, zenehallgatás, egyszerű játékok és kész. A 20 +-5 év és a jó műszaki érzékű generációk más tészta, de ez a kisebbség. Az emberek kb 60 %-a funkcionális analfabéta. (régi adat, szerintem romlott)
Két Huawei között volt S22+ telóm, kész katasztrófa volt. Fél évig bírtam azután kuka.
A 6 és fél éves - 2017 november elején jelent meg - M10pro-m a mai napig kiválóan működik. A kameráját közel visszaállították. Most P60pro-m van, az egyik legjobb kamerával, - bizonyos feltételek között a 10 pro eredeti szoft-al eléri annak a minőségét, több 100 fotó szubjektív összevetése alapján. A szoftver és a hardver is nyilván sokat fejlődött azóta, más lett, sokkal okosabb. Ha meghal a teló, azért már nem érdemes javíttatni, talán már nincs is hol. -
GEIL
addikt
válasz
edward2 #32146 üzenetére
Amikor megvettük, akkor kb 200 ezres teló volt......most 200 ezer körül ott van pl egy Samsung A55 5G, ami mindenben zsebreteszi az akkori "flagship" mate 10 pro-t..... az már 120 hz...stb stb. Simán van alternatíva. Picit szájhúzva de váltani kell vagy elmegy felettünk az idő.
A lovaskocsi is jó volt, de már inkább guruljunk személyautóval.....a széthajtogatós térkép is jó volt, de inkább már GPS-szel navigálunk.....
Több mint 7 éves készülékről beszélünk...megette a kenyere javát és a szoftverfrissitések csak rontottak rajta....ennyi. -
ystuc
tag
Szia! App Galleryből töltsd le a True Phone applikációt, és ne engedd, hogy Play áruházból frissüljön! Nagyon jó a gyári tárcsázó helyett és van benne hívásrögzítő, ami tökéletesen működik. A teljes verziót érdemes megvenni, ha próba után beválik. Én lassan egy éve használom nagy megekégedettséggel.
-
eurolac
senior tag
Szia! Régen volt ilyen telóm, ezért néha néha visszanézek nosztalgiázni a topikba....
A hívásrögzítőddel kapcsolatban: anno én is belefutottam ebbe a hibába, hogy a frissített rendszerhez való újabb apk nem működött.
Talán még ha ebbe a csoportba is visszakeresel, de talán a P30 pro topik biztosabb lenne....van valahol egy menüpont, ahová a régi call recorder betette magát és ott maradt uninstall után is. Ezért nem működik a frisebb call recorder apk. Arról a helyről el kellett távolítani és utána az újabb ver. apk már jó volt. Sajnos már nem emlékszem mi a pontos menete a dolognak, vagy 3-4 éve játszottam végig a dolgot. De ha a keresőt használva rábukkansz valamelyik csopiban a leírásra, egy gondoddal kevesebb. Nagyon könnyű volt megoldani csak már nem emlékszem rá mit hol kellett törölnöm!Hátha tudtam segíteni.....
-
Ádyka
őstag
Sziasztok!
Egy hete egy reggelre behalt a telón a gyári telefonáló app. Nem lehetett vele felvenni a hívást, ha kimenőt indítottam, akkor meg nem lehetett lerakni, csak a teló kikapcsolásával / újraindításával.
Másik telefon appal simán ment.
Igenám de így nincsen beszélgetés felvétel ami nekem fontos.
Ezért is maradtam ez idáig Android 10 / Emui 10 pároson. Olvastam, hogy a huawei call recordel lehal az Emui 12 -től.
De hát nincs veszíteni való, telefonálni csak kell. 4 Gigás emui 12 felrak, telefon app is rendbejött, hurrá. Mondanom sem kell, hogy szerintem mindenben bénább lett a teló. (Minden értesítés ugyanúgy rezeg. Nem lehet megkülönböztetni érzésre hogy viber, messenger, vagy bármi más jelez e. Osztott képernyő behozása kényelmesebb volt régen. Fentről két legördülő menü is pfuuj...)De a legfontosabb, hogy a call recordernek annyi. A menüben ott van, h hívások rögzítése, de nem rögzít semmit. Appok közül törlöm a call recordert, felrakom a legfrissebb 12 höz valót, de így sem működik.
Mit tudok tenni ezzel?
Gondoltam váltok S23/24 re, ott régió váltással szintén van natív rögzítés.
Köszönöm -
mouzrr
őstag
Valakinek volt olyan hibajelensége mostanában, hogy rengeteg appot nem indít el a telefon? Újraindítás sem segít, egy appra rábökve elkezdődne a betöltés és visszadob a főmenübe.
-
olajbogyo
aktív tag
No, megválok szeretett telómtól 6 év után, vettem egy galaxy s23ultrát, meglátjuk milyen lesz. A s24 ultra még brutál áron van, ezért vettem a tavalyi csúcs készüléket. Egyenlőre bejövős, majd meglátom belekva mi fog történni. Sziasztok!
-
jovás
aktív tag
Sziasztok!
A telóban megtelt a tárhely (99%-ban), töröltem több mint 10 GB videót, már nem is lehet őket látni, a tárhelynél írja is hogy ~70 GB helyett 60 GB lett, viszont úgyanúgy 99%-ot ír ki, mint ha nem is töröltem volna semmit.
Gondoltam kukába helyezi mint a Samuknál, de itt ilyet nem találok. Valamit tudnátok ajánlani, amivel végleg (láthatóan) ki tudnám törölni a videókat?Újraindítottam, semmi változás.
-
Iomega
addikt
Köszönöm válaszodat! 👍🏼
Én is a kamera miatt maradtam 8-as verzión a mai napig.
Csak gondoltam, mielőtt letenném parkolóba, kíváncsi lennék, hogy milyen a 10-es v. ezen a telefonon, hogy fut rajta, milyen újítások történtek. Azzal számoltam, hogy először a 9, 9.1, majd ezek után mehetne fel a 10-es.
De, ha nincs nagy különbség, a kamera szempontjából csakis visszalépés, akkor nem biztos, hogy érdemes vele foglalkozni, időt tölteni. 🙂 -
Vovi1
aktív tag
válasz
Iomega #32128 üzenetére
Régebben gondok voltak a frissítések sorrendjével, a rendszer nem engedte a 2-3 -al korábbi verziószámról - alszámról - a frissítést, folyamatosnak kellett lennie. pl 8-ról 10-re nem lehetett. Mókolással talán meg lehet oldani, de veszélyes.
A kamera - amiért sokan maradtak a 8-nál - korának legjobbja volt. Ezt a H lerontotta a 2018 decemberi frissítéssel, újabb telók miatt M20, M30 stb. 23-ban egy szoft frissítés alkalmával visszaállították a kamerát közel az eredeti állapotra, bár még mindig nem érte el az eredetit. Én ezért cseréltem le, M20pro-ra, majd azt P60pro-ra (az valóban a csúcs). -
Iomega
addikt
Sziasztok! Hamarosan fiókba helyezném a telefonomat, de egy próbát viszont tennék a 10-es számú verzióval. Jelenleg még a 8-as fut a telefonon. Aki még figyelemmel kíséri a topikot, kérdezném, hogy véleményetek szerint milyen pozitvumok vannak a 10-es verzióban, ami miatt érdemes váltani 8-as verzióról?
-
Bazsi84
aktív tag
Sziasztok
Tudom,pont azért van,hogy ne lehessen ilyet csinálni,de hogyan lehetne meghekkelni a telót a pin kód nélkül?
Betört a kijelzőm nagyjából két éve,már volt másik telóm,ugyh nem érdekelt akkor különösebben. Drága is volt még anno,ugyh gondoltam majd cserélem később. Most sikerült jó áron kicserérelnem,müködik is minden rendben,csak éppen időközben elfelejtettem a pin-t. Nem a lock screent,nem pattern,hanem a minden újraindítás után kért pin-t. A cloud-hoz hozzáférek,de sajnos az csak 5 gb tárhely volt,így 2020 közepén betelt. A google fotókba mentett de nem mindent sajnos,ahogy látom.Ugyh nagyjából egy év képei hiányoznak.Ha valakinek van ötlete,barátja,ismerőse aki ért ehhez,ne tartsa magában.
Köszi
-
4D4M
senior tag
válasz
intuicio #32120 üzenetére
Miért nem a gyári hívásrögzítőt használod?
-
intuicio
aktív tag
Sziasztok!
Na valamiért behalt a Cube ACR telefonhívás rögzítő app. Van esetleg valakinek bevált programja? Sok az ingyenes, de nem kísérleteznék kétes appok telepítésével. Köszi! -
versionen
csendes tag
A Huawei hívásrögzítés egyedi mert nem blokkolja a Google.
Más gyártmánynál viszont nem lehet a hívásrögzítést aktiválni
a beállítások alatt.
Ott van az opció de halvány szürke és a csúszkát nem lehet
mozdítani aktív állapotra.
Pont ilyen bajom van a Realme GT Master telefonon.
Sok hívásrögzítőt kipróbáltam de a droid 13 telepítése után
már nem működnek. -
ystuc
tag
Bármilyen androidos telefonra van. True Phone a neve (app gallery tartalmazza), én hónapok óta használom. Még a tárcsázó és a telefonkönyv is jobban néz ki, mint a gyári. Ráadásul bejövő hívás esetén teljes képernyős a hívó fél fotója, úgy mint régen, eleinte a Mate 10 Pron is volt. Nekem ez jobban tetszik, mint a kis kör.
Amúgy én is néztem a Samut utódnak, de végül nem az lett. -
-
versionen
csendes tag
Nekem még kitünően működik a Mate 10 Pro.
2023 Októberben volt 5 éves.
Az akku még eredeti és jól bírja a terhelést.
A kijelzőn az üveg el van repedve de nem zavaró.
Nagyon jó, hogy van rá gyári hangrögzítő ami kiválóan
működik.
Ezért nem cserélem le. -
nmkopasz
csendes tag
Sziasztok! 5év 3hónap használat után úgy gondoltam váltok. Mate 10 prót jól eladom és átnyergeltem 1 honor magic 5próra. Remélem ez is elfut majd pár évet!
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
Exelsior24 #32108 üzenetére
Ugyan így csinálgat az enyém is! Igaz már 5 éves is elvan azt hiszem...
Nem segít rajta az akkucsere sem, nálam legalább is nem segített. Bár nem eredeti gyári akku ment bele, hanem utángyártott. Nem tudom mit vegyek helyette, mert megkedveltem ezt a telót, de csak veszek majd valami strapatelefont helyette. -
Exelsior24
aktív tag
Sziasztok!
Bár lehet már nem sokan használunk Mate 10 Pro-t, (nekem is megvan már a cserekészülékem, csak még nem laktam be teljesen), de mai napig tökéletesen működött ez a jó kis Huawei telefonom.
Viszont sajnos a héten nekiállta azt csinálni a Mate 10 Pro-m, hogy fogja magát és kikapcsol a telefon, majd 15-20 másodperc után újraindul, illetve használat közben is 4-5-ször is előfordult a héten, hogy lefagyott az egész telefon, majd némi idő után magától kikapcsolt és újraindult. Ez előfordult különböző appok használata közben is, illetve csak simán a beállításokba belépve is miközben a bluetooth fülhallgatómat akartam rácsatlakoztatni a telefonra.
Elsőre valami hibás app frissítésre gyanakodtam, de mostanában semmi új appot nem telepítettem rá, bekapcsoláskori 2 gombos Dalvik Cache Cleaning-et is csináltam, de ez sem segített, ugyan úgy lefagyogat, illetve magától újra indulgat a készülék.Járt már esetleg valaki így közületek?
Külföldi oldalakon rákeresve se találtam semmi konkrét megoldást, ami segített volna. Amire én gyanítok az az, hogy az akkumulátor haldoklik benne, és ez okozza a lefagyás és kikapcsolásokat, főleg mert kb 2-3 hete a telefon Huawei Assistant programja is kiírogatta már kb 3-4 alkalommal is, hogy erősen romlik az akkumulátor állapota, és ajánlott lenne a cseréje.
Igazából nem tudtam még eldönteni, hogy egy ennyi idős telefonban megérné-e még az akksicserét, főleg, hogy a Huawei márkát továbbra is szívatják ahogy csak lehetséges. -
edward2
addikt
nálam most olyan probléma van, hogy egy ideje minden értesítés 3-4 másodpercenként folyamatosan értesít megint. Először történik így gőzöm sincs mi változott a telefonon...
-
GEIL
addikt
üdv mindenkinek !
Szerintetek mennyit érhet egy Telenoros, első tulajos Mate10 pro ?
Makulátlan, még a gyári vékonyka fólia is rajta van....gyári szilikon hátlapvédő, gyári karcmentes hibátlan doboz, simtű, bontatlan Usb C - Jack átalakító...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest