- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
adodaniel
őstag
válasz
m0rd0k #14068 üzenetére
Úgy tűnik nekem igen. Egy érdekes cikket találtam az interneten, miszerint T-mobile-os kártyáknál fordult elő eddig (nemcsak itthon). Hiába cseréltek kártyát, ugyanúgy előjött, tehát valószínű a kártya gyártásában lehet a hiba. Mindegy is, a megoldás:
Kiveszed a kártyát, és a hátuljára ragasztasz pl. szigetelő szalagot. Így már szorosabb lesz a rekeszben. Én 2-3 hete csináltam ezt meg, azóta jó. Előtte sokszor előfordult ez. A családban van egy Lumia 520, szintén T-s és ott is előfordul ez a jelenség. -
Szpisti
addikt
Ez nálam is fennáll, de kb. 2mp amíg engem nem hallanak, de én már hallom a másik felet...
Ez pont elég arra, hogy felveszem, beleszólok, hogy "halló" vagy "tessék", és ezt pont nem hallja a másik fél, így szépen hallgatunk csendben, míg újra meg nem szólal valamelyikünk...
Ezért kétszer szoktam hallózni... Lassan megszokom, de ez nem gáz, egy ilyen drága telefonnál?
Valamikor régen volt ilyen gondom, csak már nem emlékszem melyik telefonomnál...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest