- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
adodaniel
őstag
válasz
m0rd0k #14068 üzenetére
Úgy tűnik nekem igen. Egy érdekes cikket találtam az interneten, miszerint T-mobile-os kártyáknál fordult elő eddig (nemcsak itthon). Hiába cseréltek kártyát, ugyanúgy előjött, tehát valószínű a kártya gyártásában lehet a hiba. Mindegy is, a megoldás:
Kiveszed a kártyát, és a hátuljára ragasztasz pl. szigetelő szalagot. Így már szorosabb lesz a rekeszben. Én 2-3 hete csináltam ezt meg, azóta jó. Előtte sokszor előfordult ez. A családban van egy Lumia 520, szintén T-s és ott is előfordul ez a jelenség. -
Szpisti
addikt
Ez nálam is fennáll, de kb. 2mp amíg engem nem hallanak, de én már hallom a másik felet...
Ez pont elég arra, hogy felveszem, beleszólok, hogy "halló" vagy "tessék", és ezt pont nem hallja a másik fél, így szépen hallgatunk csendben, míg újra meg nem szólal valamelyikünk...
Ezért kétszer szoktam hallózni... Lassan megszokom, de ez nem gáz, egy ilyen drága telefonnál?
Valamikor régen volt ilyen gondom, csak már nem emlékszem melyik telefonomnál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest