- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
adodaniel
őstag
válasz
m0rd0k #14068 üzenetére
Úgy tűnik nekem igen. Egy érdekes cikket találtam az interneten, miszerint T-mobile-os kártyáknál fordult elő eddig (nemcsak itthon). Hiába cseréltek kártyát, ugyanúgy előjött, tehát valószínű a kártya gyártásában lehet a hiba. Mindegy is, a megoldás:
Kiveszed a kártyát, és a hátuljára ragasztasz pl. szigetelő szalagot. Így már szorosabb lesz a rekeszben. Én 2-3 hete csináltam ezt meg, azóta jó. Előtte sokszor előfordult ez. A családban van egy Lumia 520, szintén T-s és ott is előfordul ez a jelenség. -
Szpisti
addikt
Ez nálam is fennáll, de kb. 2mp amíg engem nem hallanak, de én már hallom a másik felet...
Ez pont elég arra, hogy felveszem, beleszólok, hogy "halló" vagy "tessék", és ezt pont nem hallja a másik fél, így szépen hallgatunk csendben, míg újra meg nem szólal valamelyikünk...
Ezért kétszer szoktam hallózni... Lassan megszokom, de ez nem gáz, egy ilyen drága telefonnál?
Valamikor régen volt ilyen gondom, csak már nem emlékszem melyik telefonomnál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest