Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
adodaniel
őstag
válasz
m0rd0k
üzenetére
Úgy tűnik nekem igen. Egy érdekes cikket találtam az interneten, miszerint T-mobile-os kártyáknál fordult elő eddig (nemcsak itthon). Hiába cseréltek kártyát, ugyanúgy előjött, tehát valószínű a kártya gyártásában lehet a hiba. Mindegy is, a megoldás:
Kiveszed a kártyát, és a hátuljára ragasztasz pl. szigetelő szalagot. Így már szorosabb lesz a rekeszben. Én 2-3 hete csináltam ezt meg, azóta jó. Előtte sokszor előfordult ez. A családban van egy Lumia 520, szintén T-s és ott is előfordul ez a jelenség. -
Szpisti
addikt
Ez nálam is fennáll, de kb. 2mp amíg engem nem hallanak, de én már hallom a másik felet...
Ez pont elég arra, hogy felveszem, beleszólok, hogy "halló" vagy "tessék", és ezt pont nem hallja a másik fél, így szépen hallgatunk csendben, míg újra meg nem szólal valamelyikünk...
Ezért kétszer szoktam hallózni... Lassan megszokom, de ez nem gáz, egy ilyen drága telefonnál?
Valamikor régen volt ilyen gondom, csak már nem emlékszem melyik telefonomnál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ott beállíthatod, hogy melyik mappából keressen csak.