-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
nikilauda
senior tag
válasz
migabi24 #11288 üzenetére
Így, hogy sikerült hibátlan darabot kifogni már igen.
stilo18 és balika333: Én az LG-t nem szerettem. A Nexus 4-et viszont már nagyon.
Az Optimus G egy igazán jó telefon. Szerintem ha valaki S3 vagy S3 LTE mobilt venne, akkor meg kell néznie egy G-t, mert sokkal jobb választás lehet. A One-nal az a helyzet, hogy ha nincs fizikai hibája(pixel,illesztés), akkor olyan minőségérzetet ad, amit nem sok telefon.(talán az iphone 4 -nél éreztem így a megjelenésekor). Szóval ha ONE vs Optimus G, akkor mindenképpen a ONE. Viszont, ha az ár/érték arány számít akkor a G. A G kamerája sem túl acélos. Persze amire kell arra megfelel.Szóval én az Optimus G-ben nagyon kellemesen csalódtam. Az S4-et is szerettem, de a ONE-nál azt érzem, hogy egy kimagasló minőségű és szép készüléket tartok a kezemben. Jólesik megnézni, csak úgy, hogy be sincs kapcsolva a kijelzője. Mindez csak a véleményem. Igazából ebben a kategóriában nem hinném, hogy van rossz telefon.
A fekete ONE-t választottam, bevállalva a kopást is. szerintem venni fogok valamilyen fóliát a hátlapra is, csak a csúszástól félek.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TP-LINK routerek
- EA Sports WRC '23
- Demót kapott a Lost Soul Aside
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest