Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nikilauda

senior tag

válasz migabi24 #11288 üzenetére

Így, hogy sikerült hibátlan darabot kifogni már igen.

stilo18 és balika333: Én az LG-t nem szerettem. A Nexus 4-et viszont már nagyon.
    Az Optimus G egy igazán jó telefon. Szerintem ha valaki S3 vagy S3 LTE mobilt venne, akkor meg kell néznie egy G-t, mert sokkal jobb választás lehet. A One-nal az a helyzet, hogy ha nincs fizikai hibája(pixel,illesztés), akkor olyan minőségérzetet ad, amit nem sok telefon.(talán az iphone 4 -nél éreztem így a megjelenésekor). Szóval ha ONE vs Optimus G, akkor mindenképpen a ONE. Viszont, ha az ár/érték arány számít akkor a G. A G kamerája sem túl acélos. Persze amire kell arra megfelel.Szóval én az Optimus G-ben nagyon kellemesen csalódtam. Az S4-et is szerettem, de a ONE-nál azt érzem, hogy egy kimagasló minőségű és szép készüléket tartok a kezemben. Jólesik megnézni, csak úgy, hogy be sincs kapcsolva a kijelzője. Mindez csak a véleményem. Igazából ebben a kategóriában nem hinném, hogy van rossz telefon.
    A fekete ONE-t választottam, bevállalva a kopást is. szerintem venni fogok valamilyen fóliát a hátlapra is, csak a csúszástól félek.

Új hozzászólás Aktív témák