- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Telefon javítás, szervíz!
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xdmilan
csendes tag
válasz
spawn21 #7670 üzenetére
Nos átnéztem a T-s jótállási jegyet illetve még a vonatkozó jogszabályt is. Ilyen 30 napos dologról nem esik szó egyikben sem. Mindkettő említi, hogy törekedni kell arra, hogy kijavítást/cserét legfeljebb 15 napon belül elvégezze. Mondjuk ebben a megfogalmazásban törekedni nem egy nagy dolog
Illetve olyat találtam még, hogyha nem tudták kijavítani akkor az esetben választás szerint visszaveszik/árleszállítást kapok, hozzátéve, hogy az elállás jelentéktelen hibára nem vonatkozik. Erre rámozdulhatok, azonban nem tudom mit tartanak ők jelentéktelen hibának és egy darab rossz pixel, nos nem tudom. Hétfőn lehet bepróbálkozom, egy kis csökkentés jól esne.
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest