-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
gyuri2008 #7620 üzenetére
Azt hittem, rendes bolti elado..
Viszont nem teljesen ertem, bontatlan folias doboz, amit nem akar kibontani, hogy kiprobalja (lehet el is vinned ugye), de a kepeken ki van bontva..Szerk.: Közben latom több darab is van.. Mindenesetre akkor sem ertem, miert nem lehet kibontani. (Illetve sejtem..)
#7622: Mivel ahogy irtam, sok a hibas darab, ha azt mondja, nem lehet kibontani, amig meg nem veszed, akkor mar csak akkor derül ki, ha hibas, miutan megvetted, akkor igy jartal, nem tudsz vele mit csinalni. De ha kibontja es hibas, akkor senki nem fogja megvenni es rajta marad.
Persze ez csak feltetelezes, nem tudom, mennyire hivatalos csatornan keresztül szerzi be es mondjuk megvan e a 3 nap cseregarancia, mert a gyartoi garival hiaba küldöd vissza a szervizbe zsir ujan, hogy illesztesi hibas, majdnem biztos, hogy kutyat nem fogja erdekelni..
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LTE frekvenciák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android játékok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest