- Google Pixel topik
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
válasz
adamssss #7203 üzenetére
Nekem nagyon gyorsnak tűnik, de mivel még friss, így az hogy nálam smooth nem mérvadó. Használtam iost meg wpt is, azoktól sem marad el így tiszta állapotában.
Opera classicot imádom, hogy tök jól lehet olvasni az apró betűket ezen a kijelzonEgyelőre még nem volt crashem.
Kb 25gigat érsz alapból el.
Kézreall, egy kézzel kényelmes használni (mondjuk nagy kezem van, de kényelmesebb mint a 4.3as Desire HD.)
Boomsound szép tiszta és hangos, de néha mintha recsegne egy tizedmasodpercet.
Kamera tényleg nem annyira nagy szám, zoe jópofa, sötétben még nem tudtam kipróbálni, de ha ott használhatóbb mint a legtöbb telefon, már bőven jó, úgysem ideális fényviszonyok közt használom legtöbbször. Makroja, videofelvétel hangminosege szép, viszont nekem szaggatott a kép, de még ki kell próbálni egyszeri eset volt e.
Összességében nagyon tetszik, csak nekem a harmadik darab is pixelhibas (csak tök sötétben feketén látszik a legszelso pár pixel fent) illetve illesztesek sem teljesen jók, igazából nem zavaró, csak ennyiért legyen tökéletes. Az hozzátartozik hogy nagyon kritikus vagyok a telefonokkal, emiatt ritkán is váltok, Desire S óta konkrétan ez az első amit érdemesnek találtam, hogy megvegyem
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 256GB Blue Makulátlan állapot, 100% akku!
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest