- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
A kamerát szidni nem értem. Ezt mindenki tudta már a tesztekből, hogy nem nagy szám ez az optika Ultrapixel ide, vagy oda. Az alapelgondolás jó, de a HTC nem tud jó kamerát lerakni az asztalra ez mondhatni törvényszerű. Akinek ez a legfontosabb rég Nokia 808-al rohangál. Na az már egy kamerás mobil.
Mobilos viszonylatban brutál jó magasan veri az összes többit. Majd a 1020 lesz jó még.
Viszont takargatni sem kell a készülék hibáit, szar ez van azt kész.
i5-nek is megvan a maga keresztje például a kopás. De amiben nagy hátrányban van az a kijelzőméret. Az iOS7 meg valami iszonyat lesz.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Avicularia #10061 üzenetére
Lehet kamera hiba. Ez biztos nem normális.
-
Cyberpunk
félisten
Pixelhibák? Állítólag ez komoly gondnak bizonyult ennél a készüléknél.
-
Cyberpunk
félisten
Hiszek nektek. Megrendeltem, reméljük péntekre ideér, ahogy ígérik.
-
Cyberpunk
félisten
Méretileg kinek hogy tetszik, mondjuk egy S4-hez képest? Én kicsit kompaktabb készüléket keresek, ezért is gondoltam a One-ra. 4,7" jónak mondható, de fizikailag még nem volt nálam, szemét szolgáltatóknál nem láttam kirakva.
-
Cyberpunk
félisten
A kijelző érzékelése milyen? Tehát mennyire pontosan lehet rajta írni. Sokat szövegelek mobilról, ezért ez fontos. Az Oppom nem volt túl jó e téren többek között ezért is váltam meg tőle.
-
Cyberpunk
félisten
Szifonokat hozza zenében? Bár csodát nem várok meglepne, ha jobban szólna mint a volt Oppom.
Ja és igen ezt a kezdőképernyős hírezős valamit, (nem tudom hogy hívják hirtelen), nem lehet eltüntetni? Tudom custom ROM, amit nem szándékozok egyenlőre, én már rég leszoktam róluk. Menjen out of the box.
Üzemidő akkor egy mai átlagot hoz mondhatjuk úgy is.
Gondolom Wifi-t jobban bírja?
-
Cyberpunk
félisten
Üdv szándékomban áll venni egy ilyet remélhetőleg még a héten. Szóval érdekelne ki hogy van megelégedve az üzemidővel főleg 3G-n böngészés érdekelne auto fényerő mellett.
Zenére milyen? Ez fontos tényező nálam, mivel szeretek minőségi zenét hallgatni utazás közben, és a lényeg a minőségin van.
Persze van profi rendes fülhallgatóm, nem a gyári vacakkal kezdek ki.
Kamerán javítottak valamit? állítólag.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Strengar #892 üzenetére
Viszont nincs mindig nálad egy "legolcsóbb szutyok kompakt". Ha valamit le akarsz kapni praktikusabb a mobil. Persze valami rendezvényre nem megyek csak mobillal ez érthető, de a mindennapokban ne várd el, hogy az egyik zsebben a mobil a másikban meg a kompakt gép lifegjen. Miért nehéz ezt felfogni?
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Remus389 #754 üzenetére
Egyébként erre majd térjünk vissza pár hónap múlva mit mondanak a tulajok, mennyire karcolódik. Mert ez aranyos, hogy mi ezen most elvitázunk, de még nincs tapasztalat aktív használat után erről a készülékről. Így nem lehet semmit objektíven szemlélni, csak találgatni, az meg nem kóser.
Keldor: én nem babusgatom annyira, ha olcsóbban tudom eladni hát legyen, de nem a második tulajnak röjtögetem.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
FragMaster #634 üzenetére
Az elég nagy szopatás valljuk be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
monti0222w #567 üzenetére
Egyetértünk.
Szerintem a kamerán lépjünk túl. Ezért jók a tesztek, meg az user tesztek, mert kiderül, ha valami nem jó. A kamera jelen állapotában nem jó. De én is ezt venném, ha droid kéne. Egyértelműen magasan ver mindent jelenleg. És végre fém.
Ha kamerás mobil kéne Nokia 808 PV egyértelmű, azt még sokáig nem üti semmi, max egy következő PV-s Nokia.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
ForRedGlory #521 üzenetére
Iluziókat kerget, aki sokat várt ettől a kamerától. HTC képtelen jó kamerát rakni a készülékeibe ez tény. Ebből kiindulva minek kéne meglepődni?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Stanley-B. #346 üzenetére
Nem csak az alól. Rosszalkodik a RIOS.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Burt1793 #335 üzenetére
Én ejtettem már le fém készüléket nem egyszer, lehet csak nekem volt szerencsém, de max a festék jött le. Azért ha nem alumíniumból van nem deformálódik az a hiedelemmel ellentétben annyira. A másik meg vigyázni kell rá, vagy ha félsz, akkor vegyél mást. Ennyi a dolog.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Cingáriusz #327 üzenetére
Ez a szubjektív része a dolognak. Én is szívből gyűlölöm a Samsung-féle SAMOLED-et. Pont ezért nem is vennék már Samsung csúcs készüléket. Szerintem nem szép.Igaz ez az SLCD is enyhén túlszaturál, de a SAMOLED-nél vannak más problémák is. Én részemről inkább lenyelem a fekete gyengeségét.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Cingáriusz #318 üzenetére
A termék csak egy dolog, a reklám adja el lényegében.
Burt1793: a fém az prémiumúbb érzést kelt. Főleg ha ez a készülék 200k. Kinek mi a jó az meg egyéni preferenciák kérdése. Minden esetre a lakkos felületű műanyagot én nem sorolnám ide.
Persze van jó műanyag is. Lásd Lumiák, vagy akár az előző csúcs HTC.
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
Jó gép. Ha robot kélne ezt venném. S4-nek esélye sem lenne nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest