Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lofagi

addikt

Komoly gondom van, egyik ismerősömnek sikerült beújítania egy ilyen gyönyörűséget. A megelégedettsége nem felhőtlen. Az első gondja ott támadt, amikor megkapta a csomagot és a a doboz nem volt lefóliázva, sőt a az oldalsó htc-s ragasztók is elálltak a doboztól, egyértelműen ki volt már bontva. Tovább bontva viszont semmi rendellenességet nem talált, így el is kezdte használni a telefont. Az itt fent lévő említett teszteket gyorsan el is végezte. Semmi pixelhiba, semmi sorja. A következő meglepetése akkor történt amikor behelyezte a headsetjét és kis recsegő hang jött a fülesből, ami csak akkor jelentkezik, amikor tekergeti a jackdugót, tudom, hogy felmerül a kérdés, hogy minek tekergeti, de nekem az ősrégi nokia 5800asomnak nem volt ilyen gondja, ott aztán játszhattam a dugóval. Ezt még el is fogadta emberünk, de a következő aggálya akkor keletkezett amikor felhívták és azt mondták,hogy rosszul hallják. Igaz, hogy buszon volt, de hozzá kell tenni azt is, hogy korábbi telefonján azt sem hallották, hogy elindult a busz, mert egy halk járatról van szó. Ezt még betudta annak,hogy ahonnan telefonáltak is hangos zaj szűrődött, bár elvileg ennek ki kellene már ezt szűrni, illetve headset volt bedugva. Az utolsó aggálya pedig akkor volt, amikor a telefont felhelyezte a gépre, majd egy névjegyek szerkesztésekor a csatolás menüben nem tudta hozzárendelni a telefonszámhoz a facebook fiókot, amint lehúzta a kábelt egyből csatlakoztatta. Mivel eddig neki sem volt androidos telefonja, így nem tudja, hogy ezek az aggodalmak alaptalanok, vagy nem igazán és valamit tennie kellene amíg le nem jár a 8 napja?

Új hozzászólás Aktív témák