- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
válasz
Kai_Rong #37721 üzenetére
Sajnos, sok tekintetben írtál valós dolgot...a 2-es pont kivételével, mintha a saját problémáimat olvastam volna vissza... az én akkutöltöttségi szintem 76% volt, amikor elment csicsikálni pont, akkor, mikor a legnagyobb szükségem lett volna rá
Mivel már nem ez volt az első eset, mérgemben váltottam. Eredetileg 10-est szerettem (volna), de az e-digitalban pont akkor, pont ott, nem volt raktáron... azt vettem, ami volt: egy Honor 8-ast... aztán meglepődtem, hogy milyen jó és mennyire szép kis telót rejt a 2 üveglap és a közé szorított némi fém... Kinézetre simán felveszi a versenyt az M7-tel, akkuidőben nem lehet őket egy napon említeni, a használhatóság szempontjából sincsenek panaszaim egyenlőre...de majd meglátjuk...
Sok sikert Neked a választáshoz!
-
-
benfolds
őstag
válasz
Kai_Rong #37745 üzenetére
én a samsungokkal nem tudok megbarátkozni, ami a designt illeti. ilyen szempontból még a sony-k tetszenek, de ár/teljesítmény arányban nem túl jók. az iphone-ok szépek és jók, de megőrülnék az itunes-tól meg attól, hogy nem lehet hozzányúlni a rendszerhez...egy nap alatt megunnám.
nem könnyű... -
benfolds
őstag
válasz
én is tartok tőle, hogy hamarosan megadja magát a telefon, és nem találok olyat, amit annyira szeretni tudnék, mint az m7-et. az m10 tetszik, de drágállom. a xiaomi mi5s nem rossz, de a b20 hiánya meg a kicsit még mindig meglévő kínai feeling miatt elvetettem. néztem az lg g4-et (jó a kamerája és a tudásához képest az ára), de egy okádék az m7-hez képest.
a hidegben 42%-ról való lemerülés szerintem egyáltalán nem jelenti azt, hogy az akksinak vége, mondhatni normális. az enyém a mínuszban 70%-ról koppant le egy fényképezés alkalmával. most meg 1 nap 7 óra után vagyok 42%-on átlagos használat mellett. -
Tiger.
nagyúr
válasz
Én anno az m7-et váltottam le az m9-re de az m7 megmaradt, volt azért különbség, most eladtam az m9-et sajnáltam is de 10-es lesz, az m7-et örökre megtartom. nekem viper rom van fent és nagyon gyors még mindig hibátlan az állapota csak a kamera lilulása van de csak este látható, akkor meg amúgy sem lehet normális képeket készíteni mással sem.
-
kirkri
addikt
válasz
Kai_Rong #33276 üzenetére
Elviszed a T-be a jótállási jeggyel együtt (vagy ha az nincs meg, akkor a számlával) és leadod garanciális javításra.
Két év van rá, és a HTC adja mindkét évet, a T csak továbbítja a gyártói szervizbe ami Csehországban van. Meg fogják csinálni ingyen, ne idegesítsd magad feleslegesen. (A leesést persze ne emlegesd.)
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Kai_Rong #26391 üzenetére
Biztos hogy a VOIP a probléma. Nekem Mobile voip app van fent telefonálásra, és néha használat után megkergül. Hangerő gombokkal csak a hívás közbeni hangerőt állítja, de alaphelyzetbe is, semmi mást. Restart és megy. Mivel napi egyszer használom és akkor ase mindig nekem belefér
-
Steve1207
veterán
válasz
Kai_Rong #26386 üzenetére
Szerintem is valamelyik app okozza. Másik ébresztő van rajta? Más VoIP alkalmazás, ami nem annyira elterjedt? Esetleg valami akkukímélő vacak vagy profilkezelő? Ezek szoktak ilyesmit, nem csodálom, ha ennyire meghülyítené a telefont. (Am a legtisztább egy FR lenne, hogy akkor is csinálja-e, aztán felrakni a progikat apránként, hogy melyik kavar be)
-
Laca1212
őstag
válasz
Kai_Rong #12292 üzenetére
Oké, ezeket olvasva Nálad indokolt a 2G! Ez speciális szitu. De nem ez az általános.
A 4G valóban még gyerekcipőben jár, de ahol van, ott hasít a net. A térereje viszont nem mindenhol tuti, eléggé ingadozó. Megyeszékhelyről beszélek, ahol nemrég kapcsolták be. Amúgy milyen szolgáltatók? Csak T-nek van LTE-je jelenleg, az is kevés helyen vidéken. -
ndavey
tag
válasz
Kai_Rong #9803 üzenetére
Hát hallod azért ez elég durva..
Én naponta legalább 1× töltöm, de van hogy többször is rádugom töltőre. Igaz elég sokat nyomkodom és szinte egész nap megy a mobilnet is, vele együtt a facebook. De hát több, mint 5 óra kijelzőidővel nekem tuti nem bírná 30 óráig, és még látom alkalmazások is mentek neked rendesen.
Szóval érdekes!
-
-
ThorsHUN
őstag
-
vasii
senior tag
válasz
Kai_Rong #8879 üzenetére
Hali,
én épp most akarom megrendelni a tmobilos dominos verziot, telenoros vagyok.
Beszéltem ügyfélszolgálattal és a függetelnítést azonnal megcsinálják helyben, szóval nem lehet nagy dolog. mivel alapból ők teszik függővé..
Szerintem így 160ért függetlenül, 2 év garral ez a legjobb megoldás jelenleg.
(az akció 15.éig él úgyhogy gyorsan dönts)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest