Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
F_Gergely
üzenetére
Nekem egyszer már nem tudom milyen telefonnál volt egy olyan eset, hogy csajomnak írtam egy sms-t hogy "10-re ott vagyok", erre azt az sms-t kapta meg hogy "10-re ott vagyok, voltam fodrásznál is"
Jó megyek hozzá, mondja nincs is levágva a hajad, mondom mi van? Erre megnéztem a telefonján tényleg azt az üzenetet kapta, nekem meg az elküldöttbe ugye csak annyi volt amennyit írtam...
Na ezt magyarázd meg...Azóta se tudom hogy történhetett... -
B-L-A-C-K
titán
Van itthon Note2 is, ha már olyan lesz már nem zavar, az a baj nekem is jobban tetszik az One háza jóval, viszont ez az illesztés meg a kopás eltántorít tőle... S4-nek meg ha összeb@szom a hátlapját 3 ezerért veszek új gyárit rá...De még tényleg nem fogtam ONE-t, lehet tényleg annyira megtetszik hogy az lesz...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
istnag
üzenetére
Ha megerősítést keresnék S4-ről hidd el nem az ONE topikba tenném...
Viszont még 100%-ra nem döntöttem el, de most már ott tartok látnom kell mind2t, mert olyan kicsi köztük a különbség hogy úgyis csak az adott felhasználó tudja majd eldönteni melyiket akarja választani. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
migabi24
üzenetére
Majd megnézem vásárlás előtt mind2t azért, kíváncsi vagyok milyen szinten akad a görgetés lapozás S4-en, mert elvileg ahogy írod nagyon gáz lehet. Viszont az nagyon tetszik S4-nél ha van valami baja házhoz jönnek és helyben megcsinálják neked...
Illetve mikor váltottál? Mert ugye ahogy olvasom nem mind1 mikor, ha az új firmware verzió előtt akkor megértem hogy szarabbnak tűnik...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nikilauda
üzenetére
2-en rám írtak olyanok is akik ONE után mentek S4-re...Ami nem tetszik az ONE-n az sérülékeny hátlap, a kopás, némelyiknél illesztési problémák, a sok pixelhibás darab, és a gyengébb garanciális háttér. Valamint a ONE ugye sokkal jobban romolható, de mivel engem ez a része abszolút nem érdekel, így ez sem előny. Valamint S4-en a régi firmware verziók valóban rosszak voltak, de most már teljesen jól használhatóak. Akkor elvileg azt hallottam hogy azért gördülékenyebb az One mert az ablak animáció 1-ről 0,5-re van álltba szemben az s4 gyári 1 értékével, de ezt is lehet állítani S4-en (ez nem tudom mennyire igaz.) Szóval szerintem S4 lesz belőle...
És most ezek után kövezettek meg...

-
B-L-A-C-K
titán
zack, toeki: Azt hittem ez nem menő téma itt, így nem is olvasgattam utána, de ezek szerint igen, így nekifekszek. Köszönöm mindkettőtöknek az infót.
Még annyit hogy ezek az illesztési hibák mindegyik készüléknél megtalálhatóak, vagy csak némelyiken?
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Új telefont tervezek venni...Galaxy S4, illetve ez a típus között vacillálok. Van itt esetleg olyan akinek mind2 típussal volt már dolga. Használt piaci árat nézve kb ~25 ezres differencia van a kettő között (One ugye a drágább). Na most megér ennyivel többet? Gondolom itt mindenkinek az ONE a legjobb telefon, és azt fogja preferálni, de ha tényleg lenne itt olyan akinek mind2vel volt már dolga, és leírná a tapasztalati röviden megköszönném...

Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Viszont még 100%-ra nem döntöttem el, de most már ott tartok látnom kell mind2t, mert olyan kicsi köztük a különbség hogy úgyis csak az adott felhasználó tudja majd eldönteni melyiket akarja választani.