- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Daanika #14575 üzenetére
Huhh ez bazi nagy hiba. Rohanj a HTC supporthoz és jelentsd nekik
- Most gondold át ésszerűen, ha ráállítod a fókuszt valamire természetes, hogy azon kívül minden mosott lesz, ahogy a szemednél is ha valamire összpontosítva nézel akkor a látómeződben minden más homályosodik. EZT érdemes átolvasni kicsit.
-
dani3l
őstag
válasz
Daanika #7507 üzenetére
Igen, teljesen normalis, ez ilyen. Desire utan tenyleg furcsa, mert ott kiallt az egyik ele es jobban lehetett erezni.
Egyebkent latom eleg sokan valtottunk Desireröl..Viszont nem tudom, mas hogy van vele, de engem sokszor megszivat a telefon, hogy fejjel lefele akarom megfogni.. Egyreszt Desiren ugye fölül volt a htc felirat, masreszt meg ha a telefon aljat meg a tetejet megnezem, mindkettön ugyan ott van a fekete folt (gomb meg az usb)..
Raadasul tokban erzesre is ugyan olyan, mivel mindket vegen csak egy lyuk van ott.
-
robit74
tag
válasz
Daanika #7396 üzenetére
Nekem egy DS volt ezüst színben több mint 2 évig, arra is azt írták anno, hogy kopik, de nekem egy kicsi kopás sem volt rajta eladáskor, pedig használtam rendesen. (Most az One is ezüst, azaz white
) Szerintem nem kell félned a kopástól, ha egy kicsit is odafigyelsz a készülékre egyik sem fog kopni.
-
dani3l
őstag
válasz
Daanika #7396 üzenetére
Az is egy megoldas.
Ha csak kis kopas van, akkor nemhiszem, hogy nagyon latszani fog a különbseg, max ha közelröl nezi az ember..
Mindenesetre ha ugyan ugy kopik is mind a kettö, a nyers alunak akkor is szürke a szine, igy ha a szürke megkopik, akkor se latszik, viszont ha a fekete alol virit a szürke, az mar feltünöbb.
Ettöl függetlenül szerintem ez nem szabadna, hogy döntö tenyezö legyen, mindkettöre lehet vigyazni, meg mindkettöt össze is lehet cseszni, ez mar user függö..
(Nekem a Desirem 2,5 ev utan is ugy nez ki, mint ha uj lenne, de lattam mar olyant is, mint aminek drotkornggal mentek neki, annyira le volt amortizalva..) -
22darti
csendes tag
válasz
Daanika #7388 üzenetére
Nálam csak 2 hete van, bőrtokban tartom, de semmi más nincs rajta, így aztán még nem tudok sokat segíteni ebben.
Most még minden olyan, mintha új lenne, azaz egyetlen apró helyen van rajta egy kis festékkopás, amit a gyári autós tartó okozott neki, ezért azt azonnal vissza is vittem...Félek tőle mint a tűztől, hogy hamar kopni fog, szóval nem akarlak riogatni, de ha szépet szeretnél, akkor feketét veszel, és baromira vigyázni kell rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest