Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LUCKY78

tag

van itt olyan fórumozó akinek ez a d-pixel hibátlan kijelzőt mutat?!? én 3 hónapja gyepálom az 1-et, (tehát első szériás modell) de akárhogy nézem a kijelzőt, pl: lupe-val, (nyomdai nagyító a kilövésekhez) nem hogy hibát nem látok, de még pixelt is alig... Az emberi szem 300dpi az-az pixelsűrűség felett már nem érzékel képpontokat. a one-nak asszem 440, vagy valami ilyesmi a ppi-je (pixelsűrűség) Szóval nem lehet, hogy nem kéne basztatni azokat a pixeleket? vagy azt a d-pixel app-ot. nem lehet hogy az bassza szét? vagy itt mindenkinek vájt -szeme van, csak én vagyok vaksi? (pedig grafikusként mondhatom, elég érzékeny a szemem ezekre a fránya pixelekre.) amúgy meg egy-két halott pixel ekkora kijelzőn, ilyen sűrűségben, nem hiszem hogy zavaró lehet... de ti tudjátok.

OK, egy 2K-s kütyünél ne legyenek már hibák, de srácok! voltak, vannak és lesznek mindig is valamilyen hibák. Legyen az HTC-one, iPhone, Samu, vagy bármi. az ár nem feltétlenül egyenesen arányos a hibátlan minőséggel. Ha nem a pixelek, akkor a hangszóró, vagy akármi más, de hibátlan egyed nem létezi...
    Boccs.

Inkább élvezzétek, használjátok ezt a nagyszerű készüléket!

Új hozzászólás Aktív témák