- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Netfone
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
LUCKY78
tag
van itt olyan fórumozó akinek ez a d-pixel hibátlan kijelzőt mutat?!? én 3 hónapja gyepálom az 1-et, (tehát első szériás modell) de akárhogy nézem a kijelzőt, pl: lupe-val, (nyomdai nagyító a kilövésekhez) nem hogy hibát nem látok, de még pixelt is alig... Az emberi szem 300dpi az-az pixelsűrűség felett már nem érzékel képpontokat. a one-nak asszem 440, vagy valami ilyesmi a ppi-je (pixelsűrűség) Szóval nem lehet, hogy nem kéne basztatni azokat a pixeleket? vagy azt a d-pixel app-ot. nem lehet hogy az bassza szét? vagy itt mindenkinek vájt -szeme van, csak én vagyok vaksi? (pedig grafikusként mondhatom, elég érzékeny a szemem ezekre a fránya pixelekre.) amúgy meg egy-két halott pixel ekkora kijelzőn, ilyen sűrűségben, nem hiszem hogy zavaró lehet... de ti tudjátok.
OK, egy 2K-s kütyünél ne legyenek már hibák, de srácok! voltak, vannak és lesznek mindig is valamilyen hibák. Legyen az HTC-one, iPhone, Samu, vagy bármi. az ár nem feltétlenül egyenesen arányos a hibátlan minőséggel. Ha nem a pixelek, akkor a hangszóró, vagy akármi más, de hibátlan egyed nem létezi...
Boccs.Inkább élvezzétek, használjátok ezt a nagyszerű készüléket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nioh 2 (PS4)
- EAFC 25
- Milyen notebookot vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest