- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Íme az új Android Auto!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
balika333
tag
Vannak hibás darabok, ez tény! De nagyon sok jó is van. Négy ilyen telefont fogtam már kézben ismerős körökben (fekete, fehér) és mindegyik hibátlan volt, elsőre!! Nekem ez a második One-om S4 eltévelyedés miatt
készülékem, és hibátlan! Az első készüléken oldalt voltak kis, minimális hibák (talán a gyártás alatt sérült meg) de eszem ágában sem volt visszaküldeni. Miért? Mert nem volt pixel hibám, összeillesztési problémám, egyszerűen kis fél mm-es hiba. Nem leütés, karcolás!! Ha eláll a készülékháztól a hangszóró, vagy a kijelző üvege és a hangszórók találkozása elcsúszik, pixelhibás, akkor van ok a hőbörgésre. De minden icipici hibára cserélni...
Ha veszel egy új autót, visszaküldöd s kérsz másikat ha van rajta mikrokarc? Vagy ha a műanyag elem nem mm pontosan illeszkedik akkor veszek másik autót? Nem. Picit fel van fújva ez a dolog. Sajnálom, ha valaki hibás készüléket kapott, de szerintem ez ne tántorítson senkit vissza attól, hogy megvegye!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest