- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Tegnap délután visszakaptam a one-omat garis javításból, kamerahibával lett leadva, már másodszor ugyanazzal a hibával. Múlt hét hétfőn küldtem be, 8 nap nem annyira rossz.
Alaplapot biztosan cseréltek benne, mert megváltozott az IMEI szám. Kijelzőt is mert volt rajta egy alig látható hajszálkarc, ez eltűnt. Kameralencsén kék védőfólia, szóval az is cserés volt. A bekapcsoló és hangerőgombokkal kapcsolatban pedig a bekapcsológomb érezhetően kijjebb van és határozottabb a nyomáspontja. A hangerőgombok is megváltoztak, furcsán kattognak mind le mind felfelé, ezt leadás előtt nem csinálta. Nem tudom, hogy szerelik a one-t, mit cserélnek az alaplappal együtt, de nekem úgy tűnik, hogy a házon kívül mindent cseréltek. Az akksit nem tudom, az lehet maradt eredeti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3184, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest