Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Tegnap délután visszakaptam a one-omat garis javításból, kamerahibával lett leadva, már másodszor ugyanazzal a hibával. Múlt hét hétfőn küldtem be, 8 nap nem annyira rossz.
Alaplapot biztosan cseréltek benne, mert megváltozott az IMEI szám. Kijelzőt is mert volt rajta egy alig látható hajszálkarc, ez eltűnt. Kameralencsén kék védőfólia, szóval az is cserés volt. A bekapcsoló és hangerőgombokkal kapcsolatban pedig a bekapcsológomb érezhetően kijjebb van és határozottabb a nyomáspontja. A hangerőgombok is megváltoztak, furcsán kattognak mind le mind felfelé, ezt leadás előtt nem csinálta. Nem tudom, hogy szerelik a one-t, mit cserélnek az alaplappal együtt, de nekem úgy tűnik, hogy a házon kívül mindent cseréltek. Az akksit nem tudom, az lehet maradt eredeti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 2042
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest