-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
#33101952 #13446 üzenetére
Vicces, nekem sokáig ezek fel se tüntek, és nem tudom hol hallottál olyat, hogy könnyen kopna, neke volt iPhoneom és állíthatom, hogy a One 10x strapabíróbb, már többször ejtettem le, és gyakorlatilag semmi baja, csodával határos modon a fémburkolata érintetlen 1 kissebb karctól eltekintve. A One sokkal jobb minőségűbb, mint az i5. Ha nekem nem hiszel akkor youtube on nézz meg egy i5 v One droptesztet.
Szoftverrel sincsenek gondok, én spec. nem találkoztam ezzel az elvörösödéssel kamerán, igaz az ISO-t beállítottam, nem auton van.
Ha már i5-m lenne lehet én se váltanék, már csak kényelmességi okokbol, de ha választanom kéne a 2 telo között, akkor 100% hogy a One lenne a jobb döntés.Visszatérve, valaki nem akar válaszolni a kérdésemre? (#13445)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OTP Bank topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Borderlands 4
- Le Mans Ultimate
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- IPhone 15Pro 128GB One makulátlan akku 91%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest