- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Zirowe #13410 üzenetére
Félreolvastam...
A készülék ház cserét indokolatlanul kizárt hogy megteszik. Fényezés hibája miatt biztos, mert ezzel a hibával ők is tisztában vannak, és javítani nem lehet.
El kell gondolkodni mikor és mivel adod be, mert 30 nap környéke mire visszakapod, és ha nem volt jogos, akkor még értelme sem volt.
Az enyém tuti cserélve lesz, de még én is várok vele. 1 pixel hibám van, ami lényegében észrevehetetlen helyen van, illetve a keret is meg van kopva 1mm-en. Ha jövő ilyenkor adom be, még akkor sem leszek semmiről lekésve, és a felhasználói élményben, használatban, és esztétikailag jelenleg nem okoz gondot.(#13412) Edenyke
Ha kopott, akkor lehet maguktól cserélni fogják itt is. Ez csak hozzáállás kérdése. De erre szerintem apellálni nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iWatch SE 2 44mm Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest