- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kdennis
aktív tag
válasz
Valkűr #19932 üzenetére
Ha tökéletesen működik a TV-d vagy az autód, akkor bemész a szervizbe dicsekedni mennyire jó?
Jo ez nem teljesen korrekt példa, mert ez egy fórum, de valamilyen szinten Interneten is az megy.. ha valakinek problémája van akkor böngészik, de ha nincs baj akkor beleszarik és élvezi a termékét. Én így gondolom, egyébként meg én amióta megnyílt a fórum olvasom minden másnap vagy mindennap, és elég sokan dicsérték már szerintem.
-
Avicularia
veterán
válasz
Valkűr #19046 üzenetére
Nem nem jobb , de nézz meg bármilyen tesztet, mindenhol le fogják húzni, mert ez egy zászlóshajó és abban alapfeltétel a pillanatnyilag elérhető legfejlettebb hardver. Ha ez nincs benne akkor igenis le fogják húzni tesztekben és sok ember megnéz-elolvas teszteket és ezután dönt. Egyébként bárki bármit mond a htc nem tűnik úgy mintha olyan jó döntéseket hoztak volna a vezetők az elmúlt években. Ez meg is látszik a 60% piaci csökkenésről 3%-ra. Szóval valamit nagyon elszúrtak. Valami mindig rosszabb volt mint a konkurenciánál. Rendre akksiidő valamint kameraproblémák, illetve garanciális gondok és összeszerelési problémák. Véleményem szerint ezek elég komoly problémák voltak és mára szvsz ez a cég nem fog talpraállni.
-
mumk1
addikt
válasz
Valkűr #19025 üzenetére
Azért ez már rég nem igaz. Használok most egy Lumia 1020-at, ami sokkal jobb képeket csinál, mint a nejem Panasonic DMC-TZ10 -es kompaktja. A PV808- ról meg már nem is beszélve.
Egyébként nekem a ONE kamerájával sincs bajom, egyedül az alacsony pixel szám az ami a gyengéje. A szín hűsége pl. kifejezetten dícséretes. -
Nuada herceg
őstag
válasz
Valkűr #18468 üzenetére
Úúúúú Wow!
Jól néz ki!Visszatérve a sorkatonaságra!
Ma egész nap ez ment a facebookon! Több hírportál is leadta.
igaz csak pár mondatban.
De nekem is feltűnt, hogy ez olyan túl hirtelen történt dolog, hogy már Január 1.-től.
Aztán másik cimboráám szólt, hogy amilyen portálokon fent van, az általában mind kamu!
Szóval lehet valóban nem igaz. De ez volt eddig a legnagyobb álhír, amit a legtöbben elhittek,
vagy elhisznek.Mondom, minden ismerősöm az fb-n ezt linkelgeti.
(bár lehet hogy igaz, a napokban majd kiderül)
Sok fiatalra valóban ráférne, nincs bennük semmi tisztelet a másik, főként az idősebbek iránt!
Na végeztem az offal mára! -
Koris
aktív tag
válasz
Valkűr #17281 üzenetére
Van megoldás a problémádra:
ez agyvérzés megelőző app -
Koris
aktív tag
válasz
Valkűr #17281 üzenetére
Ez háttérkép függő is ,amelyikbe van görgető opció ott müxik.
ez mondjuk élőháttér -
Stunts666
őstag
válasz
Valkűr #17217 üzenetére
Samsunghoz felesleges hasonlitani. SG4 vs. One: Samsung erősebb hardverrel jött mégis kuka.
Napokban próbálgattam az LG G2 telefont, nagyon jó készülék, hardveresen még jobbnak tűnik mint a One, bár gondolom a nagyobb órajel végett is.
Ha tökéletesen sima a One működése, akkor mivel gyorsabb egy másik rendszer átlagfelhasználásnál?
-
Xaels
félisten
válasz
Valkűr #16595 üzenetére
Csodák nincsenek. Ha átgondoltad volna te is rájöttél volna, hogy eszköz nélkül nem tud csatlakozni a telefon a gép netéhez legyen az vezetékes vagy vezeték nélküli. Ez utóbbi manapság Wifi formájában a legelterjedtebb így elég lehetetlen lett volna a DHD olyat tudott volna amit a One nem.
-
enginev3.0
félisten
-
hurrikan
addikt
válasz
Valkűr #16241 üzenetére
Akksiról jut eszembe.
Automatic Call Recordert használt, vagy használ valaki?
Nekem eddig nem volt bajom vele, nagyon szuper app volt.
De 4.3-al használhatatlan lett.Egyrészt nem engedi alvó állapotba a telefon.
Az akkumulátor használatnál is 40%-ot tulajdonított neki a gyári akksifigyelő. Érdekes módon a GSAM meg csak 0.2%-ot. De a gyárinak volt igaza, mert mióta letöröltem nem merül, és nincs 1000x ébresztése. Ennyit a GSAM-ról is... annyit kivéve hogy megnézhetem benne a kijelző időt más haszna nincs.Másrészt a hangja is gagyi lett. Nem hogy a másik fél, de a saját hangom sem hallani.
-
Nightfall75
tag
válasz
Valkűr #15815 üzenetére
A hardvernek nem a kijelző mérete számít (inchben), hanem a felbontása, One Max ugyanaz hardverben és felbontásban is mint a sima One. Ez akksiidőben jobb lesz mint a konkurencia, de benchmarkban rosszabb. Döntse el mindenki, melyik a fontosabb.
Ui: tegye fel a kezét aki már érezte, hogy a sima One nem elég erős, nem fut jól és kellene bele még egy kis órajel.
Sajnos az Android ökoszisztéma az utóbbi időben nagyon elment a "kinek hosszabb a fa*a" irányba (optacore és társai).
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Valkűr #15805 üzenetére
Miben veri halálra? Benchmarkokban, amikre eleve erősen "optimalizálva" van a Note 3? Pff... nagy szó.
Szerintem bizonyos szint felett nem a hardver nyers ereje határoz meg egy készüléket. Lehet vele villogni, hogy ez ennyivel erősebb, mint az, de a hétköznapi használat során lényegi eltérést nem tapasztalsz egy S600 és S800 között.
Arról nem is szólva, hogy az ilyen technikai részletek a vevők többségét nem is érdeklik. -
Avicularia
veterán
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Valkűr #15437 üzenetére
Azért is van,különben mi a tökért tesztelik,fejlesztik őket?
sony ericsson k700 már rég kiváló képet készített 10 éve.
Aztán ott van még a többi hiend mobil,azoknak is feljődik a kamerája.
a gyártók részéről pont ez a cél,hogy ne vegyél 4-500€-ért csúcskompaktot,hanem vedd meg inkább a drágább telefont és a két eszköz helyett egy lesz a zsebedben ami kiváltja azokat. -
enginev3.0
félisten
válasz
Valkűr #14610 üzenetére
Nekem csak az a gondom a profi fotóssal, hogy ő valószínűleg minden képnél profin be is állította az értékeket, míg a tesztben minden gép automatán van használva
Egyébként akinek hiányzik a Fejlesztői beállítások
http://droider.eu/2013/07/17/turn-on-developer-options-on-htc-one-running-4-2-2/ -
Szakiii
addikt
válasz
Valkűr #13840 üzenetére
A felrobbanó aksi nem gyári aksikkal fordult elő
. Szerintem csak a kamera a döntő a két telefon között a felsorolt hibák mind garanciába cserélhetők a beégés is és a többi szóval egyik se vészes. A kamerájuk között viszont lényeges különbség van. Ha valakinek nem számít vegyen one-t mert sosincs mikro lag ha számít s4 mert amennyire s4 "lagol" nem lehet (szerintem) ok arra hogy valaki ne vegye meg, nagyon ritkán fordul elő és ha valaki nem keresi észre se veszi, már most jóval jobb a note 2 felhasználói élményénél (végre). Ami még a one mellett érv szerintem hogy szebb de ez szubjektív
-
csacsi67
addikt
-
toeki
senior tag
válasz
Valkűr #13490 üzenetére
Irtam már régebben is, főleg azok irnak a fórumon akiknek valamivel problémái vannak, tehát ha valaki idetéved azt látja, hogy 10 hozzászólóból 7 panaszkodik valamire.
Aki ez alapján akar megitélni egy telefont az inkább maradjon annál amit próbált már / bevált neki - jelen esetben az iphone5. Az is egy jó telefon de ott is vannak hiányosságok. Ha azokkal valaki könnyebben megbékül mint azzal hogy lekopik a beats felirat... akkor jól választott és kész.13491. Badboys :
Énis problémamentesen használom, nekem nem kell bemutatni -
törölt tag
válasz
Valkűr #13472 üzenetére
Nem tudod milyen hibákról beszélek?olvasod egyátalán a topikot?Nem fikázni akarom a htc-t, mert volt nekem is vagy 3, samsung vagy 2, imádtam a htc-t és most hogy kidobták a one-t,erre mondtam először, hogy ez igen ezt már szeretném!!!De szerintem még nem forrta ki magát a cég úgymint régen!A legjobb készülékeket ők gyártották.És kérdezed, hogy milyen hibákról beszélek?Olvass vissza rendesen az egész topikon és vond le a következtetést.Mióta iphone-t használok 3-tól felfelé mindegyik, semmit nem kell babrálnom, csak bele a kártya és kész!Nem kell szarakodni semmivel, csak használni
-
ForRedGlory
félisten
-
ttom26
csendes tag
válasz
Valkűr #13279 üzenetére
Tényleg elveszi a szépségét, de mivel a GG2 nálam eddig csak negatívan bizonyított, ezért nem volt más választásom. A héten indulok nyaralni, és nem akarok egy agyonkarcolódott telefonnal hazajönni.
Egyébként 35USD az eredeti ára, és a magyar üzletek között ezt találtam a legolcsóbbnak. -
Feribacsi555
senior tag
válasz
Valkűr #12202 üzenetére
Én a tabletemen is a fő gmail fiókomat használom, amit a one-on is használok, meg amit használtam a dhd-n is. Jósok fizetős progim van és tudom mindegyiken használni őket. Valószínűleg tényleg egyedi probléma lehetett, gondolom nem véletlenül vették le az alkalmazást a palettáról, lehet túl támadható volt vagy vírust hordozott magában. Lehet hogy inkább jól jártál vele hogy levették.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest