Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
válasz
csacsi67
üzenetére
One fun? Miért is? Sokfajta telefonom volt, de soha egyikre sem mondtam azt, még utólag sem hogy rossz lett volna. Minden terméknek vannak gyermekbetegségei, teljesen mindegy , h az HTC, Samsung, vagy iPhone. Ezekkel együtt kell élni, ahogy együtt élnek a Samsungosok a Samsung betegségekkel, és az iPhonosok az iPhone bajokkal. Én csak azt mondom, h nekem eddig egyik telefonommal sem voltak olyan problémáim amikkel mások rémálmaiból felriadva is találkoztak. A Nokiámmal sem volt ilyen gondom, pedig arról is írtak rémhíreket, és a HTC telefonokkal sem voltak olyan bajaim amiket olvasni lehetett. Szoftveres gondok voltak, ahogy vannak is más termékeknél is, de ezek a frissítésekkel korrigálva voltak eddig is. Amit mondani szerettem volna, hogy attól mert valaki találkozott problémás készülékkel, még nem jelenti azt, h a gyártó xar és nem kell tőle vásárolni. Felrobbannak a mai napig a Samsungok is, mégis megveszik őket, és van aki hibamentesen használja, nagy megelégedéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Iphone 14 Pro Max 256GB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xbox One S (Slim) 1TB All-Digital Edition
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi