- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
válasz
csacsi67 #13486 üzenetére
One fun? Miért is? Sokfajta telefonom volt, de soha egyikre sem mondtam azt, még utólag sem hogy rossz lett volna. Minden terméknek vannak gyermekbetegségei, teljesen mindegy , h az HTC, Samsung, vagy iPhone. Ezekkel együtt kell élni, ahogy együtt élnek a Samsungosok a Samsung betegségekkel, és az iPhonosok az iPhone bajokkal. Én csak azt mondom, h nekem eddig egyik telefonommal sem voltak olyan problémáim amikkel mások rémálmaiból felriadva is találkoztak. A Nokiámmal sem volt ilyen gondom, pedig arról is írtak rémhíreket, és a HTC telefonokkal sem voltak olyan bajaim amiket olvasni lehetett. Szoftveres gondok voltak, ahogy vannak is más termékeknél is, de ezek a frissítésekkel korrigálva voltak eddig is. Amit mondani szerettem volna, hogy attól mert valaki találkozott problémás készülékkel, még nem jelenti azt, h a gyártó xar és nem kell tőle vásárolni. Felrobbannak a mai napig a Samsungok is, mégis megveszik őket, és van aki hibamentesen használja, nagy megelégedéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3230
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest