Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
Hát úgy tűnik a HTC saját háza táját pusztitja, kiad egy gyakorlatilag ugyan olyan telefont mint a One, csak nagyobb kijelzővel, és ezt adja olyan horror áron, hogy gyakorlatilag a konkurencia sárba döngöli. 240 ezer ft lesz az itthoni ára... Háát, én szeretem a HTC telefonokat, de ez azért kurva magas ár ezzel a hardverrel és tudással. Olyan jól inditottak pedig a One elindulásával, kár volt ezzel igy elrontani.
Napokban próbálgattam az LG G2 telefont, nagyon jó készülék, hardveresen még jobbnak tűnik mint a One, bár gondolom a nagyobb órajel végett is. A kijelző nagyon szép, lehet a méret és az alkalmazott szintónusok végett, de szebbnek tünt mint a One kijelzője.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest