- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
nikilauda
senior tag
válasz
üzenetére
Szerintem azt kell eldöntened, hogy melyik rendszert szereted jobban. Ha az IOS-t,akkor nincs min gondolkodnod. Ha viszont csak a telefon minősége aggaszt,akkor szerintem nyugodtan megvehetsz egy jó példányt. Azért a One-ok nagy része rendben van és az androidos csúcstelók között tanyázik.
Én nem cserélgetek romokat, mert egyszerűen csak használom. Sok embert megzavar az ha feljön,hogy android, akkor egyből a rendszer kötelező cseréjére/buherálására gondolnak. Nincs szó ilyenről. Itt tökéletesen használható a gyári rendszer és frissítve is lesz még egy darabig. Ha pedig érdekel a romcsere,akkor azt is megteheted és kihozhatsz egy jobb/másabb kis rendszert magadnak. Ez is egy lehetőség.
Próbáltam az i5-öt és elismerem, hogy jó telefon, de számomra inkább a One a megfelelőbb. Elsősorban a mérete miatt.
(dupla zárójelben: az iphone 4-et megjelenése után néhány hónappal vettem meg. Ott eszembe nem jutott volna, hogy mást használjak 8-9 hónapig, remélem így lesz a one-nal is)Csacsi67: Teljesen igazat adok. Csúcstermék, hibás darabokkal, de nem találsz hibátlant! S4, i5,Lumia920 (ezeket használtam) és folytathatnám. Ez a mai trend. Kidobnak hamar egy készüléket,mert kell a piac. Utólag pedig javítgatnak szoftveresen, toldozgatnak-foltozgatnak a fizikai hibásakat pedig szervizelik. Szerintem ez bele van kalkulálva egy megjelenéskor a gyártónál az árba. Ahogy folyamatosan javul egy termék, úgy megy le az ára. Kevesebb hiba, kevesebb a gyártó költsége is. Nyilván nem csak ezért, de ez is benne van picit.
-
boksz
senior tag
válasz
üzenetére
"De szerintem még nem forrta ki magát a cég úgymint régen!A legjobb készülékeket ők gyártották"
MIVAN ??

Én is csak beleteszem a kártyát és kész, semmit nem babráltam a telefonnal, sőt még csak nem is szarakodtam vele !
Szerintem te félreérted, a szarakodás a root-ra vonatkozik, de az meg nem kötelező.Béke...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- iPhone topik
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest