Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
válasz
csacsi67
üzenetére
One fun? Miért is? Sokfajta telefonom volt, de soha egyikre sem mondtam azt, még utólag sem hogy rossz lett volna. Minden terméknek vannak gyermekbetegségei, teljesen mindegy , h az HTC, Samsung, vagy iPhone. Ezekkel együtt kell élni, ahogy együtt élnek a Samsungosok a Samsung betegségekkel, és az iPhonosok az iPhone bajokkal. Én csak azt mondom, h nekem eddig egyik telefonommal sem voltak olyan problémáim amikkel mások rémálmaiból felriadva is találkoztak. A Nokiámmal sem volt ilyen gondom, pedig arról is írtak rémhíreket, és a HTC telefonokkal sem voltak olyan bajaim amiket olvasni lehetett. Szoftveres gondok voltak, ahogy vannak is más termékeknél is, de ezek a frissítésekkel korrigálva voltak eddig is. Amit mondani szerettem volna, hogy attól mert valaki találkozott problémás készülékkel, még nem jelenti azt, h a gyártó xar és nem kell tőle vásárolni. Felrobbannak a mai napig a Samsungok is, mégis megveszik őket, és van aki hibamentesen használja, nagy megelégedéssel.
-
adodaniel
őstag
válasz
csacsi67
üzenetére
A hibák többsége egyébként az első szériás One-okra a jellemzőbb szerintem. Kérdem én, az iPhone-okkal nem szokott gond lenni? Antennagate, 5-nél is voltak kopásproblémák az elején, kieső Home gomb... stb. Samsungokkal is vannak gondok, szóval amit írtál, így ebben a formában nem teljesen igaz szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi