- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
djapor96
senior tag
válasz
Stunts666 #17220 üzenetére
Miben érzed erősebb hardvernek az s4-et? Szerintem gyakorlatilag azonos.....
Kali: biztos emlékszel rám az S2 -Note 1 topikokból..... én nagyon szeretem a Galaxy sorozatot. De, hogy az S2-esemben 2x kellett kijelzőt cserélni, rögtön miután kihozta a futár vittem vissza a T központba, hogy nincs hangja.... cserélték is azonnal. A Note érintőhibás kijelzővel érkezett meg és utána még 3 kijelzőcsere volt rajta, valamint GSM és usb modul, majd a végén alaplap.... szóval ott is ki kell fogni....
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Épp ezt akartam mondani.
A Samsungra rá se néznék vásárlás szempontjából az anyaghasználata miatt.
Én a Samsung Omnia 7 vonalat vittem volna tovább.
Az meg evidens hogy nem snapdragon 6789-et veszünk, hanem egy szép, gyors telefont.
Ennek ellenére nem kéne egy phablet ingyen sem.Tigerteam:
Az iPh5s 240.000 Ft ... mi indokolja az árát, pedig csak 4" és nem FHD, meg még sorolhatnám ... -
Valkűr
addikt
válasz
Ne mindig az átlagfelhasználásban gondolkodjuk, hanem abban, h a LG 130 ezer a MAx meg 210 mondjuk.. Mi indokolja ezt a magas árat? Az LG-ben a Snapdragon 800 proci van, mig a Maxban csak a 600.. Kamera jobb, képe szép, és nagy kijelzős az LG is. Hiába nem használod ki a hardvert, az emberek azt nézik miben tud többet, miben más. ÉS ha ezt az oldalát nézzük, akkor én a Max helyett az LG G2 telefont vinném haza. Mondom ezt úgy, h HTC tulaj vagyok, és voltam is már 3x...
Egyébként jönnek majd a szoftverek amik majd kihasználják a teljesitményt, akkor meg van akinek fontos lesz a különbség...CSinált a HTC egy jó telefont a One személyében, ezt a vonalat kellene erősiteni tovább, főleg ebben a csődhelyzetben amiben vannak.
-
válasz
már akinek kuka...
a 4.3 frissítés olyat dobott rajta - pedig már az utolsó 4.2.2 verziókkal is okés volt - akkumulátoros üzemidő és gördülékenység szempontjából, hogy csodájára lehet járni, a one esetén ez nem mondható el, sajnos...
nem is bólogattam, amikor hoztak néhány one-t frissítésre, hogy azonnal kell nekik az a 4.3.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest