- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
boksz
senior tag
válasz
Gulyopapa #24047 üzenetére
A HTC tavaly is kijelentette, hogy nem megy bele a pixelháborúba.
Azt hiszem ez egyértelmű üzenet mindenki számára, aki állandóan zoom-ni akar vegyen Oppo Find 7.
A HTC a szürkületi és éjszakai fotózásban szuper, ez nem vitás.
Arra meg, hogy feltedd a face-ra, intagram-ra tökéletes, picit bele is lehet vágni és ennyi. -
Leafnshit
tag
válasz
Gulyopapa #24027 üzenetére
Erre lennék a legjobban kíváncsi, hogy milyen valójában, akár a One-hoz képest. VAn egy olyan megérzésem, hogy inkább marketing, mint valós teljesítmény lesz
MaxxAudio
Find 7 users will undoubtedly experience crisp and clear audio quality due to MaxxAudio sound enhancement technology by Waves, recipient of a Technical GRAMMY Award. The dynamic range and frequency responsiveness has been augmented for your listening pleasure.Bocsánat, lejárt szerk idő.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Gulyopapa #24036 üzenetére
Szerintem ha most nekiálltak volna tizen x megapixelezni, azzal egyértelművé tették volna, hogy tavaly hülyeséget dumáltak és csináltak a kevés megapixelezéssel és UltraPixel bigyóval, avagy bukta. Egyébként nem értem, miért sírnak sokan. Tény, hogy nem egy 5S szintű kamera, de semmi komoly baja nincs a 4 megapixel ellenére. Tudni kell fényképezni. Lehet vele olyan fotókat készíteni, ami egy Full HD felbontású monitoron is élesen jelenik meg. Amíg nincs zoom, nincs gond sem.
-
Steve1207
veterán
válasz
Gulyopapa #24036 üzenetére
Maga a refocus baromi jó, szimpla használatban bármikor jól jön, de tényleg duplázhatták volna, minimum a 8, ahogy mondod. A legutóbbi 16-os pletyka volt az, ami elfogadható, bármilyen egyéb újdonságokat is hoz a teló. Majd idén rájönnek, ha ez se a vártak szerint fogy.
-
hurrikan
addikt
válasz
Gulyopapa #23979 üzenetére
Ha tudsz olvasni észrevetted, hogy mindannyian One tulajok vagyunk, és összehasonlítás megy. Tehát nem off. Azt tárgyaltuk ki fentebb hogy melyik miben jó. És azt, hogy habár szép meg jó, miért nem adnánk oda érte a One-t.
Olvass vissza mielőtt bele vau.
Akit nem érdekli meg nem olvassa, ennyi. -
-
válasz
Gulyopapa #23391 üzenetére
tiszta sor, nem is azért írtam, hanem arra reagáltam, hogy sokan nyomkodják napi sok - sok órát a telefonjukat, legyen szó szórakozásról, de akár munkáról is, ezért fontos szempont a kijelzős akkumulátoros üzemidő is.
a különböző üzemidőket meg felhasználói szinten nehéz összehasonlítani, hiába írja itt valaki, hogy neki x óra, a másiknak meg y, hiszen nagyon sok tényező befolyásolja, nem véletlenül készítik a teszteket azonos, leírt módon, meghatározott feltételek mellett. -
dave182
senior tag
válasz
Gulyopapa #23388 üzenetére
Természetes, de egy combosabb akksival megáldott telefonnál, mint látod 4-5 óráról 7-8 órára nő és ez a bekapcsolt kijelzőt jelenti...(azt pedig csak zárójelben írom, hogy még a 4 óra kijelző időt sem mindíg lehet elérni...)
Yodee_ már nem véletlen nem készenléti időről beszélünk a telók akksijánál. -
-
Kocsó
aktív tag
válasz
Gulyopapa #22968 üzenetére
Sajnos nekem is elkezdte a lilulást. Pedig eddig azt hittem hogy az enyém "tökéletes" példány
Mivel tavaly áprilisban vásárolták és egészen eddig semmi gondom nem volt.
Leellenőriztem a HTC-nél és azt írták hogy IMEI szerint az angol O2-nek adták el a telefont.
A www.olcsomobil.eu oldalon lett vásárolva, nem tudom, hogy ilyenkor mi a célszerűbb, oda vissza vinni vagy egyből a hivatalos leadóhelyre? -
Loboda
senior tag
válasz
Gulyopapa #22976 üzenetére
Ha nem vagy biztos a garanciádba, írj a HTC-nek, a készüléked azonosítói alapján megmondják hogy garanciális e a darab!
Leggyorsabb ha a Telemax központba adod le, de ha erre nincs lehetőséged, bármelyik szervizpontba leadhatod!
Ahol vetted oda is viheted, minden honnan a csehekhez viszik javítani!Én egy vidékibe adtam le, így sokat vártam a javításra!
-
Leafnshit
tag
válasz
Gulyopapa #22964 üzenetére
Szep, szep, de nem tudom elkepzelni, hogy egy 4.7"nal kisebb telefont hasznaljak a One utan, sot.. Valamint ha nem reszelnek a kepernyo felbontasan szinten felejtos (baratnom i5s-en 1 percig voltam hajlando vmi youtube videot nezni, mert one utan nekem borzaszto csunya volt). + a rendszer zartsaga, pl. Azt sem lehet beallitani, hogy a gyari ebreszto ne rezegjen
de ez csak az en velemenyem.
-
-
-
Steve1207
veterán
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Gulyopapa #22283 üzenetére
Hát a windows-os rendszer mókolása már elég régi eset...
Ez a telefon is (bármennyire is állítod) itt-ott akadozik, laggol.
Igen laggol és vannak röccenések bőven.
Főképp az veszi észre, aki használt már custom rendszert, és tudja, hogy sok kis aprósággal sokkal jobbá (észrevehetően lagmentesebbé), szebbé tehető!
Én meg azt mondom, hogy ne bántsd azokat, akik jobbá szeretnék tenni a telefonukat! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Gulyopapa #22251 üzenetére
Neked volt már custom rom a one-odon?
Akkor tudod, hogy mennyivel simabb, röccenésmentesebb az egész működés!
Ugye így nyitottan szabadon tudod a lehetőségek tárát használni, ami mind a kinézetet, átlátszóságokat, mind a kernelek adta kezeléskönnyítési lehetőségeket jelenti.
Akkor miért írod, hogy felesleges?
Vagy rosszul gondolom, és azt sem tudod, hogy milyen lehetőségek rejlenek ebben az általad erőlködésnek titulált dologban?
Ha van összehasonlítási alapod, akkor kérlek vonj már párhuzamot a két használat között, hogy lássuk, hogy neked mi az, ami nem jó egy főzött rom+főzött kerneles kombóban, a gyári állapothoz képest. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Gulyopapa #22279 üzenetére
Nem is neked írtam és semmi személyeskedés nincs benne.
Tény, hogy pár hetente nagy okosan beírod ide ezt, amivel semmit nem teszel hozzá a topichoz, senkinek nem válaszol, érdemben feleslegesen ismételgeted magad.Ha továbbra is kontrázni akarsz, nyugodtan, választ már úgyse kapsz, részemről ennyi volt az offolás.
-
Steve1207
veterán
válasz
Gulyopapa #22251 üzenetére
"minek veszel felvágottat, a zsömlével is jól laksz" kategória ez
Én pár alap progit kidobálnék azért belőle és a reklámszűrés nem lenne rossz. Nemsokára jön a Sense 6, mert már foglalkoznak vele eléggé a fejllesztők. A hangot se ártana 4.3 szinten visszahozni, szóval akinek nincs rá gari annak teljesen mindegy onnantól, hogy nyitott vagy zárt.
Persze így is szép és jó, nekem a Desire óta nem volt ennyire imádott telóm.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Gulyopapa #21763 üzenetére
Meg mondom őszintén én filóztam rajta egy napot, kiadjak e ennyit egy tokért, de aztán az asszony közbe szólt, ez a telefon megérdemli, így hát megvette nekem, olyan 7e körül volt azt hiszem
De igaza lett, amikor elő húzom az arany Onet a bugatti bőrtokból, az azért adja rendesen, mindig mindenki meg akarja nézni, és kérik hogy forgassam
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Gulyopapa #21759 üzenetére
Szerintem is ronda mint a bűn, de nem ez volt a kérdés, ha nem kérdezték hol lehet venni.
Én meg arra válaszoltam, Bugatti Twowayt használok a mindennapokban.Edenyke
Már megint ezt csinálod, rossz képet festesz róla, pedig az akkori felhozatalból talán a legjobb volt a soc ellenére is
Root mellett meg voltam S-off nélkül, itt már nem annyira létszükséglet mint pl Desiren. Kijelző sárgulással nem találkoztam. A ház minőségével nekem nem volt gondom, igaz nem egy Desire vagy One. Az akksi az meg használat függő, bár tény hogy kicsit gyengébbre sikeredett, de szerintem ez megint csak a SOC miatt van, sőt lehet hogy a sárgásodás is a nagy hő miatt egyeseknél, szóval megint csak soc soc soc, az volt a sz@r a tegra, nem maga a telefon
-
Steve1207
veterán
válasz
Gulyopapa #21609 üzenetére
Így van, egyből az jutott eszembe, hogy komoly géppel se lehet sokat kezdeni tök sötétben. Kis fénynél és az alatt is elvérez a legtöbb telefon, talán csak a Lumia csoda használható normálisabban.
Purple motorway... mit ne mondjak.Én pl oda jutottam, hogy igazából nem is érdekel a kamera benne, pedig eléggé zavart az elejében, amit nyújt. Magát a telót jó használni, szósöl dolgokra oké, aki meg rendes képet akar az nem sajnál 15-20-at akár egy kisebb kompatra, ami kenterbe veri ezeket.
-
-
NandorHUN
addikt
válasz
Gulyopapa #20855 üzenetére
Végülis ha ugy visszük 0 ft-ért használt hónapokon keresztül egy csucs telót, így ha ugyvesszük megérte...
Csak azt nem értem egyesek mit gondolnak ha az ember elővigyázatos akkor még ha át is akarják b...ni akkor se lehet, mindig le kell irni az adatokat stb...
(Annó én 130ért vettem enyémet speedshopból ujjonan még juniusban, aggódtam hogy biztos jó e ez igy betelefonáltam imei-el stb... minden rendben volt, bár mire vittem garanciásztatni addigra aki eladta nekem az már ki lett b..va (ugye 200k helyett 130ért adta ) -
Steve1207
veterán
válasz
Gulyopapa #20686 üzenetére
Látható javulás lesz azért. Az itt lévőknek nem olyan alapú a váltás, mint képzeled. Egyszerűen szeretjük használni a tech adott legújabb dolgokat. Plusz jópár 4.4-et követelő alkalmazás is gyorsabb vagy csak a google gyári cuccait is ha nézzük gördülékenyebbek.
Azt ne is mondjam, hogy akik kamera problémával rendelkeznek lehet javulás lesz nekik.
Ettől független maradhat ugyanígy is, de én szívesen veszem az újdonságokat.
-
Loboda
senior tag
válasz
Gulyopapa #20133 üzenetére
Kapcsold ki a telefont, nyomd hosszan a bekapcsoló gombot, villogni fognak az alsó állapotjelzők 15-20 szor!
Ha kikapcsolt rögtön tartsd lenyomva a hangerő le gombot és közbe nyomj rá a bekapcsoló gombra!
Így be tudsz jutni a bootloaderbe!
Bootloader feliratra navigálsz a hangerő gombokkal, bekapcsoló gombal belelépsz
Innen ki kell választani a factori reset lehetőséget!
Ez vissza állítja a telefont gyári állapotba!
Rendbe teszi a rendszert!Bocs, most olvasom hogy ezen már túl vagy!
-
vasi89
őstag
válasz
Gulyopapa #19837 üzenetére
Mert a HTC az androidos telefonok között a legjobb és kíváncsi voltam mert a desire-t szerettem. De a másik 2höz képest hiába a 4mag rosszabb. Egyébként én csak tapasztalatokat írtam. Amire nekem kell arra jó a játékon kívül sosem akad. De ahogy más leírta a vélményét úgy azthittem megtehetem én is. Illetve az i5 kijelzoje kicsit kicsi volt már.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Gulyopapa #19787 üzenetére
hát azért ez így nem igaz... van amikor 2-3 napig is van fent egy rom.
ha nem akarnék romolgatni, akkor nem vennék androidot, hanem iphone-t vagy windows phone-t használnék.
valahogy azok a rendszerek romolgatás nélkül is hibátlanul futnak.
vannak korlátok, vannak hibák mindnél, de ki mire alergiás....
én pl. arra, ha egy rendszer akadozik. (android)
viszont a kis kijelzőt sem tudom megszokni. (iphone)
az alkalmazások korlátja is idegesít. (windows)
az utóbbi kettővel nem tudok, nem lehet mit kezdeni, így maradt az android.
az android rendszeren a legjobb telefon szerintem most a one, de ez sem hibátlan.
szerencsére kaptunk szabadságot, lehetőséget, hogy ezen javítsunk így, úgy, természetesen a rommerek nagy nagy elismerése mellett.
míg egyes emberek kíváncsiságát, fantáziáját, alkotói vágyait kielégíti egy egy háttérkép kicserélése, vagy egy egy widget felcserélése, addig nekem ez kevés.
kicsit nyughatatlan vagyok, pláne így a készülék megszerzésének kezdetén, aztán visszább veszek, mivel rájövök (kitapasztalom) hogy nekem melyik az igényeimnek legmegfelelőbb rom.
ahogy Steve1207 kollega is írta, a miui az egy más tészta.
anno az android kezdetén (2.3) nagy előrelepést hozott maga a kinézet, és a sebességbeli különbség is, így olyan nosztalgiával gondolunk vissza, mint egyesek mondjuk egy jó zenére, amit néha jó meghallgatni.
szóval több dolog miatt foglalkozom ezzel a dologgal, de főleg azért mert szeretem.
az más kérdés, hogy erről miért tartok itt kibeszélő show-t...
egyrészt mindig van olyan, aki egyes dolgokat jobban tud, tapasztalta, vagy éppen korábban már belefutott egy egy dologba, a másik pedig az, hogy ha valaki utánam szeretne hasonló dologgal foglalatoskodni, akkor ha picit utána néz, olvas a dolgoknak, akkor megtalálhatja a postjaimban a választ.kérlek emiatt ne haragudj rám!
-
Steve1207
veterán
válasz
Gulyopapa #19789 üzenetére
Aki használt anno MIUI-t mindig is vissza-vissza fog nézegetni, mert a V3, majd V4 rendszert egy élmény volt használni. A cserélgetés meg nem elégedetlenkedés, hanem hobbi, ez a szép a droid világban (alsó kategóriában kevés a fejlesztő, csak itt van lehetőség mindig)
Egyébként csatlakozom a táborhoz úgy néz ki jövőhéttől, bár kivételesen marad zárva a teló. Jó látni a sok "ismerőst" HTC vonalról
-
enginev3.0
félisten
válasz
Gulyopapa #19779 üzenetére
Hát nagyon úgy néz ki, hogy a HTC a One kategóriában rááll a kevesebb készülék, több frissítés dologra
Egy kicsit Apple féle megoldással, ami azt jelenti hogy most kiadhatnának egy HTC OneS-t (nem One S-t) amiben kevés az újítás, mint az iphoneoknál, majd jövőre pedig egy teljesen új dobás
Ugye erről is volt szó tavaly egész évbenÉs eddig ha a frissítéseket nézzük akkor egész jól állunk, és nekem ez a 3 telefon is tetszik kategórián belül, mini, one, max. Mellette meg fut a Desire család, ott kevesebb jóra számíthatnak a vásárlók, de több, színesebb készülékre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Google Pixel topik
- DJI topic
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest