- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi89
őstag
válasz
Gulyopapa #19837 üzenetére
Mert a HTC az androidos telefonok között a legjobb és kíváncsi voltam mert a desire-t szerettem. De a másik 2höz képest hiába a 4mag rosszabb. Egyébként én csak tapasztalatokat írtam. Amire nekem kell arra jó a játékon kívül sosem akad. De ahogy más leírta a vélményét úgy azthittem megtehetem én is. Illetve az i5 kijelzoje kicsit kicsi volt már.
-
vasi89
őstag
válasz
Laca1212 #19806 üzenetére
2 évig használtam iphonet, 2 hónapja van meg a One. Elég sokszor előjön az akadozás főleg az Angry Birds GO-nál. Lehet optimalizáslás, lehet nem de se i4s-en se i5-ön nem akadt soha egy játék sem. Azért ez bosszantó, hogy egy csúcs androidnál meg akad egy ennyire "primitív" játék...
Az ár meg olyan, hogy nem sokkal több a nyitó ára mint pl a samsung S4-nek volt vagy a ONE-nak. Soha nem vettem telefont függetlenül 100k fölött, mindig szolgáltatósom van de nekem egyik telefon sem ér 100nál többet.
-
vasi89
őstag
válasz
mukisrác #18560 üzenetére
Szerintem ennyire nem vészes a dolog, szimplán csak lekopott
Mikor kerestem a telefont Én is szinte csak olyanokat találtam de aztán szerencsém lett
@spawn21: Nekem ezelőtt sokáig iPhonejaim voltak és tudtommal a független-re nem lehet hűség, mert ugye szolgáltató nem árul függetlent akkor ezek szerint utólagosan lett függetlenítve. Mondjuk azt nem tudom i5-öt lehet e szoftveresen függetleníteni de szerintem ha ios 7 van rajta akkor biztosan nem szoftveres. Nem beleszólni szeretnék csak szimplán segíteni. Hűséget amúgy csak úgy tudsz csekkolni ha van a szolgáltatónál ismerősöd de ha te függetlenként árulod a vevő sem tudom honnan nézhette meg. Szerintem szériaszám alapján a google nem dobja ki
-
vasi89
őstag
válasz
csacsi67 #17534 üzenetére
A rezgéssel kapcsolatos segítségeket köszönöm, már nem rezeg
"Milyen Itunes mentést akarsz szinkronizálni?"
- ha lehetséges akkor az üzenetek és naptárjegyzékek és emlékeztetők, habár gondolom az üzeneteket nem lehet átmenteni iphoneról. A kapcsolatokat megoldottam más programmal viszont a naptárjegyzékek és emlékeztetők jó lenne, ha valahogy át tudnám varázsolni őket.
-
vasi89
őstag
Hali!
Most szereztem be a telefont így elnézést ha amatőrt kérdezek de még nehezen igazodok ki az androidon
1. hogy tudom kikapcsolni h ne rezegjen a telefon ha gépelek?
2. itunes mentést lehet szinkronizálni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest